Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

UNvegard

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Det er greit å skille mellom sjansestatistikk og antall avslutninger på og utenfor mål, om man skal analysere en fotballkamp...

1

FlameWarrior

Jeg skjønner ikke hvorfor dere forsøker å få det til at vi rundspilte Liverpool. Liverpool kunne legge seg bakpå, og hadde ingen grunn til å ta noe risiko etter 1-0 målet. United _måtte_ derimot score, så man burde forvente å skape mer enn scouserne. Til tross for dette kom vi knapt til noen 100%-sjanser utover i kampen.

I likhet med i Chelsea-kampen for øvrig, der angrepsspillet også var dårlig og utrolig lite kreativt. Det er selvsagt alt for tidlig til å dømme Moyes, men å påstå at han har fått en god start (som flere har gjort) blir bare virkelighetsfjernt .

2

UNvegard

Hva er det du snakker om? Dere?

Jeg har ikke nevnt et ord om at United rundspilte Liverpool, men poengterte at det er greit å skille mellom sjansestatistikk og antall avslutninger.

1

SirOwen

Antall avslutninger på mål står i parentes. I den aktuelle kampen, er det jo som nevnt slik at ingen av de 10 "sjansene" til Utd var spesielt farlige.

Det var jo heller ikke Liverpools (bortsett fra at vi i tillegg til målet, sannsynligvis hadde den største ved Sterling), men det er jo slett ikke poenget.

Er heller ikke stor fan av sjansestatistikk, men tok det med til begeistring for de som er slaver av slikt. Det beste er å se selve kampen, og konklusjonen til herren jeg siterte, er fortsatt helt ute på viddene. Kan nesten lukte samene.

En kamp spilles i 2x45 minutter. "Total utradering av Liverpools spill" er derfor utter bullshit, ikke helt ulikt partiprogrammet til Sosialistisk Venstreparti.

1

UNvegard

Antall avslutninger på mål står i parentes. I den aktuelle kampen, er det jo som nevnt slik at ingen av de 10 "sjansene" til Utd var spesielt farlige.

Ja, men før parantesen nevner du antall avslutninger totalt sett. Som består av antall avslutninger på mål, utenfor mål og som ble blokkert. Det er fortsatt noe helt annet enn antall sjanser, som er en mye mer interessant statistikk.

1

El_Mojo

I den aktuelle kampen, er det jo som nevnt slik at ingen av de 10 "sjansene" til Utd var spesielt farlige.

Ingen spesielt farlige? Hva med da RvP ikke klarte å stokke beina sine på bakerste stolpe? Eventuelt da samme mann ble spilt i gjennom av Hernandez, men skled og skjøt utenfor? To store sjanser som nederlenderen 9 av 10 ganger setter mellom stengene.

Ellers så er det ikke så lett å skape sjanser mot et lag som ligger med 10 av 11 mann rundt egen 16-meter i 45 minutter.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...