Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

Dux1

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen. Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Jeg snakket om det spillemessige, ikke skudd på mål. Det var vel et resultat av en jevnere 1 omg. Du kan umulig ha unngått å se hvordan United spilte ball i de siste 45 min mens Pool lå bakpå? Selv inbitte Pool-fans jeg har snakket med innrømmer glatt at United førte kampen totalt i 2 omg, og at Pools defensiv taktikk fungerte optimalt.

1

Taggart11

Oppløftende med tanke på hvor dårlig United har vært på Anfield de siste årene.

1

SirOwen

Da synes jeg du skal skrive det i ditt opprinnelige innlegg, for der skilte du overhodet ikke mellom første og andre omgang. De fleste, Utdfans inkludert, er enige om at hjemmelaget var hakket bedre enn bortelaget gjennom 1. omgang.

2. omgang er en helt annen affære, hvor jeg har uttalt ørten ganger det samme som du sier her. Da var det tilnærmet ett lag på banen, men sjansene uteble.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...