Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

mcclair9

Jeg finner overhodet ingen glede i at City ser ut til å ta PL-tittelen, snarere tvert i mot, men jeg finner stor glede i at Liverpool sannsynligvis ikke vinner.

Det hadde blitt ulevelige tilstander om Liverpool skulle dra hjem pokalen. På tv-skjermen hadde vi blitt foret med informasjonen om at en hel fotballverden unner Gerrard et ligagull, selv om mange av oss absolutt ikke unner han noe som helst. Vi husker f.eks. godt på tilbakepasningen til Drogba i 2010, og skliingen hans nå sist var derfor særdeles passende som svingdør. I tillegg ville det ha vært smertefult å se Suarez feire med ligatrofeet. Hans oppførsel på banen gjør at mange av oss unner han alt vondt i sin karriere. Videre hadde vi blitt fortalt til det kjedsommelige hvor stor prestasjon det hadde vært av Liverpool å vinne gull i år i konkurranse med de pengedopa laga. Uten at de som kommer med slike vurderinger tar hensyn til at Liverpool sannsynligvis også mottar doping (hvordan kan de ellers ha slike lønns- og transferutgifter uten deltakelse i CL og gammel/liten stadion?) og uten hensyn til at lista for å få straffespark har lagt et helt annet sted for Liverpool denne sesongen enn for alle andre lag.

Den viktigste grunnen at ligatittel til Liverpool må unngås er likevel klubbens og fansens brautende framferd. I forhold til størrelse på både klubb og grad av suksess de har opplevd de siste åra, tar Liverpool uforholdsmessig stor plass. Dette ville ha blitt ytterligere eskalert gjennom ligagull. Det ville dermed blitt ulevelige tilstander i årevis framover for alle som IKKE holder med Liverpool, og det er jo faktisk de fleste av oss. Summa summarum bør suksess til det laget unngås som pesten. Vi lever jo livet vårt for å ha det kjekt. Ikke vondt.

38

iustitia_pro_XCVI

Ein gjennomsnitts United gut oppsummert.

2

Geosynchronous_Orbit

Du er så dørgende kjedelig. Han har jo helt rett.

2

Goonermaniac

eg finner overhodet ingen glede i at City ser ut til å ta PL-tittelen, snarere tvert i mot, men jeg finner stor glede i at Liverpool sannsynligvis ikke vinner.

Det hadde blitt ulevelige tilstander om Liverpool skulle dra hjem pokalen

Hadde blitt litt skryt og selvhevding i noen mnd ja ! Men hva så, det hadde bare skjerpet "konflikten" enda mer. Så ja jeg håper Liverpool tar gullet på søndag, at City går på en smell og at Liverpool vinner.

Shitty City er uverdige, deres gull teller ikke noe som helst, de har ikke vunnet det, de har kjøpt det. Derfor er det bare ubetydelig, ingen City fans eksisterer andre steder enn på VGD. Så vi slipper skrytet og selvhevdingen. Men for fotballen skyld bør Liverpool ta dette her. Det ville vært meget bra !

Forstår at Manu ikke vil at Liverpool skal hale inn på antall seriemesterskap har jeg full forståelse for. Men naboene deres er bare for uverdige.... Rett og slett for uverdige.

2

EndOfGreatness

Det ville dermed blitt ulevelige tilstander i årevis framover for alle som IKKE holder med Liverpool

Uenig. Ser ikke hvordan et Liverpool-gull kan gjøre tilværelsen min "ulevelig":

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...