Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

Goonermaniac

eg finner overhodet ingen glede i at City ser ut til å ta PL-tittelen, snarere tvert i mot, men jeg finner stor glede i at Liverpool sannsynligvis ikke vinner.

Det hadde blitt ulevelige tilstander om Liverpool skulle dra hjem pokalen

Hadde blitt litt skryt og selvhevding i noen mnd ja ! Men hva så, det hadde bare skjerpet "konflikten" enda mer. Så ja jeg håper Liverpool tar gullet på søndag, at City går på en smell og at Liverpool vinner.

Shitty City er uverdige, deres gull teller ikke noe som helst, de har ikke vunnet det, de har kjøpt det. Derfor er det bare ubetydelig, ingen City fans eksisterer andre steder enn på VGD. Så vi slipper skrytet og selvhevdingen. Men for fotballen skyld bør Liverpool ta dette her. Det ville vært meget bra !

Forstår at Manu ikke vil at Liverpool skal hale inn på antall seriemesterskap har jeg full forståelse for. Men naboene deres er bare for uverdige.... Rett og slett for uverdige.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...