Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

131
284,3k kommentarer

TrueTopRed

Les innleggene fra BelfastBoy om du er interessert i å finne ut hvorfor man ikke vil komme opp i den lønnsandelen du skrev i innlegget i går kveld.

Aha så det var at du kjøpte ideen hans som var grunnen. Da fikk jeg svaret jeg ønsket.

Personlig ser jeg ikke at hans innlegg tar for seg helheten, men er basert på at spillere som kommer inn får en lønn som stemmer med virkeligheten og at det da dekkes opp av det som forlater klubben.

Jeg tror ikke på det, men respekterer hans mening og lar det stå urørt.

Andre som er innom tråden kan imidlertid lære noe om man påpeker feil i det du har skrevet.

Men hva er feil? Det kan du i beste tillfelle ikke si føre en ferdig tropp er satt, og det er jo også det jeg opperer med.

Jeg vet at det av automatikk er litt kult å si at jeg har feil, og i alt. Og spesielt hvis man ikke forstår det selv.

Men at du allerede nå sier at jeg har feil og basert på et innlegg fra TBB, gir lite mening, all den tid løsningen ligger lenger frem i tid og ikke har en fasitstempel på seg.

1

Jallaskar

Men hva er feil? Det kan du i beste tillfelle ikke si føre en ferdig tropp er satt, og det er jo også det jeg opperer med.

Om du er reellt interessert i å lære noe om dette, så kan du få en liten utfordring:

Hvor mange spillere med lønn på Pogba-nivå må man hente inn til dagens tropp for å komme opp i en lønnsandel på 80%?

For enkelhets skyld skal du slippe å regne på at noen forsvinner. Altså kun nye spillere med lønn på Pogba-nivå (som vel er rundt 15 mill pund i året?).

Tallene du kan gå ut fra skal du også få (2019/20-tallene, presentert av Swiss Ramble her): Lønnskostnader: 284 mill pund Inntekter: 509 mill pund

3

TheBelfastBoy

Inntekter: 509 mill pund

Vi andre kan også ha i bakhodet at dette ikke ble et «normalår», men for all del, hold det enkelt i denne omgang.

2

TrueTopRed

Hvor mange spillere med lønn på Pogba-nivå må man hente inn til dagens tropp for å komme opp i en lønnsandel på 80%?

At tallet 80% som blir brukt her, ikke er en tifeldighet.

For jeg skrev jo faktisk 75-80%, og tar man det lille signalet, så forstår man allerede her hvorfor saken blir blåst opp med full støtte og greier. "Man søker noe" nettopp fordi det er jeg som skriver, og da passer også de 80% bedre inn.

- Det er mange fakorer som spiller inn, bla inntekt som også du nevnte tidligere.

- Har jeg under noen omstendighet skrevet at jeg tror dette prosjektet vi er inne i faktisk når sitt mål til slutt?

For det første så tror jeg ikke på at det oppsettet vi har nå gir oss noe som helst av pokaler som vi drømmer om, og av veldig mange grunner. En av de er også at jeg ikke tror man får på plass nødvendige spillere.

Så når jeg skriver 75-80% så er det mye der som tyder på at jeg ikke tror at det blir realisert. Det utspillet er basert på at vi har en veldig overbetalt ung gruppe idag med som jeg ser det, og som inneholder mye rotasjonsspillere. Der spillere blir uunnværlige pga antall spillere som er aktive.

I korthet, så gir det ikke mening at den troppen vi har skal ligge på det nivået i lønn, og da vet jeg at det er noen "lik" der som drar uten å ha en funksjon. Jeg var jo også imot å signe et par 2-3 av de opp på nye kontrakter bla, da jeg skjønte at de ikke ville ha en funksjon, men var en enkel vei for visse til å slippe å gå ut å deale med klubber (ja jeg tror klubben er litt på defensiven der).

Jeg kan se for meg en ledelse som sier at vi må selge før vi kjøper, og at det er litt der dette prosjektet ender, fordi man på et tidlig stadie låste opp for mye penger i rotasjonsspillerne, og ikke evner å komme av flekken troppmessig pga det.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...