Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

TheBelfastBoy

Jeg forstår at han ikke kan gå ut mot eierne, men han har skuffet en del fans før i intervjuer også.

Klopp var ganske opptatt av at man ikke må sette fansen opp mot laget. Det synes jeg er en veldig fornuftig tilnærming.

Jeg er veldig lite fan av en tilnærming hvor vi «angriper» ansatte, spillere og trenere eller forsøker å sette dem i en vanskelig posisjon. Det er, i mine øyne, helt idiotisk.

Solskjær er ansatt av Glazer. Det må han forholde seg til. På samme måte som Rashford, Maguire mfl. Dersom man setter disse opp mot eier kan man like gjerne be dem bak sakene. Det må man gjerne gjøre for min del, men det er ikke et syn jeg tror alle vil stille seg bak.

1

missChance

De fleste skjønner nok det. Men en del har vel alltid håpet på at han i hvert fall skulle være mer nøytral. Særlig på grunn av historien hans og at han var en alliert.

1

Jack_Daniels

Just to clarify and stop the BS, Ole did NOT say Joel loves the club and how much the glazers have done. I won't share out of respect for who he is but this was not said.

@RedIssue and whoever else is blantly lying. Sick of these so called utd fans and ole outers.

- RedIssue er noe jeg ikke tar så jævla seriøst.

1

TheBelfastBoy

Men en del har vel alltid håpet på at han i hvert fall skulle være mer nøytral. Særlig på grunn av historien hans og at han var en alliert.

Det kan jeg forstå. Men dersom en liten minoritet setter ansatte i en slik posisjon, enten det er Solskjær, Rashford, Maguire eller en ansatt i kantina, håper jeg en større majoritet sette dem på plass. Hva var det man skulle oppnå med et nøytralt svar? Eller et svar i det hele tatt?

Jeg håper definitivt ikke at et svar i en slik situasjon brukes mot vedkommende eller at det gjøres en stor sak ut av det. Skaper man en slik splittelse tror jeg bare man kan gi opp prosjektet med engang.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...