Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

132
284,3k kommentarer

TrueTopRed

Hvor mange spillere med lønn på Pogba-nivå må man hente inn til dagens tropp for å komme opp i en lønnsandel på 80%?

At tallet 80% som blir brukt her, ikke er en tifeldighet.

For jeg skrev jo faktisk 75-80%, og tar man det lille signalet, så forstår man allerede her hvorfor saken blir blåst opp med full støtte og greier. "Man søker noe" nettopp fordi det er jeg som skriver, og da passer også de 80% bedre inn.

- Det er mange fakorer som spiller inn, bla inntekt som også du nevnte tidligere.

- Har jeg under noen omstendighet skrevet at jeg tror dette prosjektet vi er inne i faktisk når sitt mål til slutt?

For det første så tror jeg ikke på at det oppsettet vi har nå gir oss noe som helst av pokaler som vi drømmer om, og av veldig mange grunner. En av de er også at jeg ikke tror man får på plass nødvendige spillere.

Så når jeg skriver 75-80% så er det mye der som tyder på at jeg ikke tror at det blir realisert. Det utspillet er basert på at vi har en veldig overbetalt ung gruppe idag med som jeg ser det, og som inneholder mye rotasjonsspillere. Der spillere blir uunnværlige pga antall spillere som er aktive.

I korthet, så gir det ikke mening at den troppen vi har skal ligge på det nivået i lønn, og da vet jeg at det er noen "lik" der som drar uten å ha en funksjon. Jeg var jo også imot å signe et par 2-3 av de opp på nye kontrakter bla, da jeg skjønte at de ikke ville ha en funksjon, men var en enkel vei for visse til å slippe å gå ut å deale med klubber (ja jeg tror klubben er litt på defensiven der).

Jeg kan se for meg en ledelse som sier at vi må selge før vi kjøper, og at det er litt der dette prosjektet ender, fordi man på et tidlig stadie låste opp for mye penger i rotasjonsspillerne, og ikke evner å komme av flekken troppmessig pga det.

1

Jallaskar

Selvfølgelig er ikke 80% tilfeldig, siden 80% er innenfor de "75-80%" du skrev. Om du mente noe annet enn 80% burde du skrevet det.

Resten av innlegget ditt tyder på at vi diskuterer helt forskjellige ting. Det startet (i går) med en uenighet om lønnsnivået er bærekraftig (økonomisk sett). Og med en av de laveste "wage-to-turnover"-andelene i Premier League, så er helt klart lønnsnivået totalt sett bærekraftig.

At lønnsnivået til den enkelte spiller er for høyt, og at vi sitter med spillere som hever lønn men som ikke har noen funksjon i troppen blir en litt annen diskusjon.

Klubben vil muligens få en høyere "wage-to-turnover"-andel når manglene i troppen blir erstattet av bedre spillere. Det forutsetter at man ikke får kvittet seg med spillere uten funksjon, og at spillere som kommer inn har høyere lønn enn de som forsvinner.

Men klubben vil aldri komme opp i nivåer på 75-80%, uten at inntektene svikter kapitalt.

1

TrueTopRed

Resten av innlegget ditt tyder på at vi diskuterer helt forskjellige ting.

Og det stemmer sikkert, men der du velger å legge deg på den angripene siden som TBB startet og de 80%, når jeg mer mener det jeg skrev til deg nå i siste innlegg.

Jeg har da aldri trodd/skrevet at vi når frem/blir ferdige, og det må du da være enig i at også er tilfellet.

Det startet (i går) med en uenighet om lønnsnivået er bærekraftig (økonomisk sett)

Og der tror jeg det er en missforståelse. Når jeg nevner bærekraftig, så blir det i forhold til å få ting til å fungere troppmessig, uten at man konstant må face hindringer pga tidligere avgjørelser.

Det er ikke bærekraftig sportslig drift å istedet for å scoute/gjøre en god jobb der ute for å forbedre seg, så signer man opp spillere som allerede er på plass (men ei gode nok) på nye kontrakter, og omtaler det som viktig for troppen. Sånn for å dekke opp for fraværende handlingskraft.

Klubben vil muligens få en høyere "wage-to-turnover"-andel når manglene i troppen blir erstattet av bedre spillere. Det forutsetter at man ikke får kvittet seg med spillere uten funksjon, og at spillere som kommer inn har høyere lønn enn de som forsvinner.

Det antar jeg også skjer hvis man i det hele tatt lykkes å få det til.

Men klubben vil aldri komme opp i nivåer på 75-80%, uten at inntektene svikter kapitalt.

Mulig. Det var ikke helle skrevet som noe veldig aktuelt og enda mindre fasit, men mer "et samlet litt løs bskrivelse" av hva jeg mener at vi står, og derfor et tall med marginal nevnt.

I en verden der man blir tatt veldig på ordet, spesielt om du har fiender, så blir det brukt til angrep, istedet for det d egentlig var.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...