Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

TrueTopRed

Resten av innlegget ditt tyder på at vi diskuterer helt forskjellige ting.

Og det stemmer sikkert, men der du velger å legge deg på den angripene siden som TBB startet og de 80%, når jeg mer mener det jeg skrev til deg nå i siste innlegg.

Jeg har da aldri trodd/skrevet at vi når frem/blir ferdige, og det må du da være enig i at også er tilfellet.

Det startet (i går) med en uenighet om lønnsnivået er bærekraftig (økonomisk sett)

Og der tror jeg det er en missforståelse. Når jeg nevner bærekraftig, så blir det i forhold til å få ting til å fungere troppmessig, uten at man konstant må face hindringer pga tidligere avgjørelser.

Det er ikke bærekraftig sportslig drift å istedet for å scoute/gjøre en god jobb der ute for å forbedre seg, så signer man opp spillere som allerede er på plass (men ei gode nok) på nye kontrakter, og omtaler det som viktig for troppen. Sånn for å dekke opp for fraværende handlingskraft.

Klubben vil muligens få en høyere "wage-to-turnover"-andel når manglene i troppen blir erstattet av bedre spillere. Det forutsetter at man ikke får kvittet seg med spillere uten funksjon, og at spillere som kommer inn har høyere lønn enn de som forsvinner.

Det antar jeg også skjer hvis man i det hele tatt lykkes å få det til.

Men klubben vil aldri komme opp i nivåer på 75-80%, uten at inntektene svikter kapitalt.

Mulig. Det var ikke helle skrevet som noe veldig aktuelt og enda mindre fasit, men mer "et samlet litt løs bskrivelse" av hva jeg mener at vi står, og derfor et tall med marginal nevnt.

I en verden der man blir tatt veldig på ordet, spesielt om du har fiender, så blir det brukt til angrep, istedet for det d egentlig var.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...