Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

missChance

Vet ikke hvem disse er, men ser da ut til å ha en Solskjær-agenda.

De har en agenda mot det meste (inkl. MUST til tider), og kan være ganske skarpe - for å si det mildt. Den/de som bruker kontoen er også anti-vaksere nå.

Men i dette tilfellet er det de som legger ut bilder og video fra Carrington. Det er også de en kan mistenke at har nærmest kontakt med MEC, uten at jeg vet det sikkert.

1

Sulfat

Men i dette tilfellet er det de som legger ut bilder og video fra Carrington.

De har vel ingen video av at Solskjær sier at Joel elsker klubben.

Kan bare ikke forestille meg at Solskjær er så dum i disse tider. Og spesielt ikke foran en gjeng frådende Glazer-hatere.

1

missChance

De har vel ingen video av at Solskjær sier at Joel elsker klubben.

Det sa jeg da heller ikke. De skriver også at klubbens representanter gjorde det til en betingelse at han ikke ble filmet.

Jeg skrev derimot at de har postet bildene og video fra Carrington. Hvor har de fått dette fra? Var de der, eller har de fått det tilsendt? Altså at de kanskje står nærmere MEC enn denne posteren som utgir seg for å være i MEC.

For øvrig frådet de da virkelig ikke på bildene - og ikke ville de vel prøve seg på noe der og da heller (så dumme er de ikke), men de skal etter sigende ha sagt klart og tydelig at Joel elsker penger, ikke klubben.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...