Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva med å lage en egen tråd for alle oss Spurs-fans? Her kan vi diskutere spillere, trenere, kamper, transferrykter og mye mye mer! Jeg vil starte tråden med å si at selv om Tottenham har slitt i sesongens første seks kamper, men med dette satt til side, så er jeg mer optimistisk før en sesong enn jeg noensinne har vært som Tottenham-supporter (dvs. nærmere 15 år). Vi har en uhyre talentfull stall fylt av klassespillere som King, Zokora, Keane og Berbatov kombinert med fremtidens stjerner i form av Huddlestone, Dawson og Assou-Ekotto. Tenker vi enda lengre frem i tid finner vi Pekhart, Dixon, Lee og flere unge spillere som bare venter på å blomstre i vår nydelige hvite drakt!

For øyeblikket ser Tottenhams stall slik ut (listen er hentet fra Tottenhams offisielle hjemmeside):

1. Paul Robinson - Keeper 2. Pascal Chimbonda - Forsvar 3. Young-Pyo Lee - Forsvar 4. Didier Zokora - Midtbane 5. Edgar Davids - Midtbane 6. Teemu Tainio - Midtbane 7. Paul Stalteri - Forsvar 8. Jermaine Jenas - Midtbane 9. Dimitar Berbatov - Spiss 10. Robbie Keane - Spiss 11. Ahmed Mido - Spiss 12. Radek Cerny - Keeper 13. Danny Murphy - Midtbane 14. Hossam Ghaly - Midtbane 15. Steed Malbranque - Midtbane 16. Reto Ziegler - Forsvar / Midtbane 17. Marton Fulop - Keeper 18. Jermain Defoe - Spiss 20. Michael Dawson - Forsvar 22. Tom Huddlestone - Forsvar / Midtbane 22. Lee Barnard - Spiss 24. Jamie O'Hara - Midtbane 25. Aaron Lennon - Midtbane 26. Ledley King - Forsvar 27. Calum Davenport - Forsvar 29. Philip Ifil - Forsvar 30. Anthony Gardner - Forsvar 32. Benoit Assou-Ekotto - Forsvar

Av nykjøpene virker det som spesielt Zokora vil bli veldig viktig for oss. Han har en styrke, fart og løpskapasitet som få kan matche. Jeg ser for meg Zokora og Thudd sammen på midtbanen utover i sesongen, i og med at verken Davids eller Jenas ser ut til å prestere. Assou-Ekotto og Chimbonda ser også ut til å være gode kjøp som forsterker laget. Nå gjelder det bare å få i gang samspillet og angrepsspillet spesielt. Vi trenger gode vinger som kan fóre spissene med baller. I tillegg må både innsats og pasningssikkerheten i hele laget forbedres.

Med dette vil jeg håpe at alle Spursere på forumet skriver her på tråden! Og så får vi krysse fingrene og ønske våre fantastiske helter i Tottenham gjør oss stolt i årets sesong.

The future is bright The future is blue and white

2
30,5k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

trøndergutten

Hvor skal man egentlig begynne? Kanskje med å si at jeg har skyldfølelse for at det ikke ble sagt ifra tydelig tidligere? Vi fotballsupportere kunne for mange år siden sagt at nok var nok. Vi kunne protestert mot VM i Russland og Qatar. Vi kunne protestert mot kraftig økning i billettpriser og TV-pakker. Vi kunne protestert mot rike eiere fra USA, Kina, Russland og arabiske land. Og vi kunne protestert mot FIFA og UEFA. Men med noen unntak har det stort sett vært stille fra den store massen. Hadde noe av dette blitt gjort, hadde man kanskje ikke sittet her i dag og følt avsky mot en klubb man har vært glad i i 25 år.

Jeg ser det spekuleres av enkelte -både i sosiale medier og nyhetsmedier, at det er mange tomme trusler fra supportere som sier at de kommer til å boikotte Superleague og/eller egen klubb. Jeg håper det for flertallet ikke er tomme trusler. Jeg håper mange er så prinsippfaste at de nå tar et kraftig oppgjør. Ikke følg disse 12 (etter hvert 20) klubbene på sosiale medier. Ikke kjøp supporter effekter, billetter eller besøk stadionene. Ikke se noen av deres kamper. Ikke gi de så mye som en liten anerkjennelse. Frys de totalt ut. Men jeg frykter at klubbene ikke bryr seg. De gir faen i lokale supportere som tradisjonelt har jobbet på fabrikken og har hatt fotballkampen som ukens høydepunkt. Disse er fryst ut for lenge siden av høye billettpriser. Nei, for disse klubbene er det ikke så farlig om lokale tilskuere ikke kommer på kamp. De tomme plassene fylles bare opp av turister fra Sør-Korea eller Norge. De kommer til å tjene drøssevis med penger uansett om noen boikotter. En gutt i Kina eller ei jente i Nigeria bryr seg da pokker om dette, så lenge de kan få se morsom fotball fra Ronaldo og Messi og ha navnet deres på ryggen av drakta.

Men for meg er det nå over. Jeg skal prøve å være prinsippfast. Det blir selvfølgelig tøft å slutte og bry seg om en klubb man har fulgt i 25 år, men jeg er fast bestemt på å klare det. Dette skulle vært en gledens dag. Mourinho out skulle vanligvis vært feiret. Men i stedet er det en begravelse. Begravelse av en klubb som har solgt sjelen sin. Av en klubb som jeg aldri trodde skulle bli en del av den verste kapitalistiske delen av fotballen. Men nå er det altså over. Det eneste som kan få meg tilbake er at Tottenham trekker seg fra denne ligaen eller at det ikke blir noe av, og at de i tillegg ber om unnskyldning og eller/den eller de ansvarlige blir kastet av klubben. Det er dessverre stygt redd for at det ikke skjer.

Da jeg leste denne nyheten i går kveld/natt, ble jeg forskrekket. Og da jeg våknet i dag tidlig, etter å ha sovet dårlig, innså jeg at dette var et mareritt som var blitt virkelighet. Jeg har prøvd å bruke dagen til å la realiteten gå innover meg: fra og med i dag er jeg ikke en supporter av Tottenham mer. Fra og med i dag skal jeg ikke se noen kamper som involverer 12 klubber. Fra og med i dag melder jeg meg ut av alt som har med Tottenham å gjøre. Jeg skal ikke følge en eneste Twitterkonto. Og når realiteten sank innover meg måtte jeg gå fra arbeidspulten for å gå på do, slik at ingen så tårene som trillet nedover kinnet.

Mange som ikke er så inn i fotballverden vil tenke at dette er patetisk. Hvordan kan man la fotball styre så mye av følelsene? Og kan man ikke fortsatt heie på en klubb selv om de gjør noe man ikke liker? Jeg har allerede hatt en diskusjon med noen kompiser som mener jeg overdriver. De liker riktignok heller ikke konseptet, men de vil likevel fortsette å være supporter av sin klubb (en av 12 klubbene). Jeg tenker at dette er subjektivt. For meg er dette ekstra viktig. For meg betyr det ekstra mye at klubben har solgt sin sjel og ikke lyttet til sine supportere. Og for meg betyr det noe at fotballen nå har gått så langt bort fra sin opprinnelige ide. Joda, det har vært ille i mange år, men dette var ikke bare dråpen, men en desiliter som fikk begeret til å renne over.

For meg har fotball vært terapi i tunge stunder og motivasjon på tunge dager. Det har vært glede, tårer, sinne og jubel. Riktig nok har jeg vært apatisk til både Tottenham og Rosenborg i stunder de siste par årene, men jeg har alltid trodd at lysere tider ville komme. Nå er det helt mørkt. Jeg har heldigvis Rosenborg. Og jeg kommer fortsatt til å se kamper som ikke involver klubber som deltar i denne nye ligaen. Men likevel har mye av fotballgleden forsvunnet på et blunk. Det er mange timer i kalenderen min som før var fylt av store fotballkamper og fotballgleder som nå blir ledig.

Og selvfølgelig mest tungt er det å ta farvel til Tottenham. Klubben jeg som gjorde at jeg følte meg litt spesiell i barndommen. Det var bare jeg og en til som var supportere av Tottenham på barneskolen jeg gikk på. Det var kult å ikke være som alle andre. De som hadde Liverpool eller Manchester United som sine lag. Tottenham som har gitt meg store gleder som da jeg i militæret satt sammen med en ukjent medsoldat og så Peter Crouch sette inn 0-1 borte mot City, slik at vi for første gang fikk spille Champions League. Hvor stort jeg synes det var å dra på WHL sammen med mamma for å se kamp. Seirene i ligacupen. Og det har vært store skuffelser, som CL-finalen og da Chelsea vant CL slik at vi ikke fikk delta. Det har vært store helter, som Steffen Iversen og Harry Kane. Jeg har brukt utallige timer på å lese nyheter om Tottenham, se kamper og diskutere klubben, spillere, kjøp og salg. Fotball er den viktigste hobbyen jeg har. Av alt det uviktige i livet er fotball det viktigste. Nå sier jeg takk og farvel til noe av det viktigste i mitt liv.

Er jeg patetisk? For sentimental? Kanskje. Men jeg har ikke noe annet valg.

Dette blir altså det siste innlegget jeg skriver om Tottenham i denne tråden. For meg er nå klubben død. I alle fall inntil videre. Kanskje kommer jeg en dag tilbake hvis klubben finner tilbake til sitt gamle jeg. Men inntil det eventuelt skjer, vil jeg si takk til alle medsupportere på VGD. Det har vært en fornøyelse.

Og fuck off Tottenham.

49

Cyril

Er jeg patetisk? For sentimental? Kanskje. Men jeg har ikke noe annet valg.

Veldig godt innlegg. Hvordan man vil forholde seg til klubben etter dette er selvsagt personlig og alle må finne sin egen vei videre.

Ett annet valg som for de som ikke vil la dette definere kjærligheten til Spurs er å støtte ‘Tottenham Supporters Trust’. Å ikke støtte klubben med draktsalg eller ikke fornye sesongkortet er minstekrav til alle som føler at dette er ett hån mot fansen, men det betyr ikke at man ikke kan støtte de som jobber for at klubben skal reversere beslutningen om å være endel av ESL. THST har allerede krevet Levy sin avgang om han ikke backer vekk fra ESL og trenger all støtte de kan få som den frivillighetsbaserte organisasjonen de er. De går tøffe tider i møte og jeg skal i hvertfall gi de min støtte og oppfordrer alle supportere å støtte sin klubbs ‘Trust’, spesielt de som holder med ett lag som er endel av den griske egosentriske vederstyggeligheten ESL er. THST jobber tett med de andre klubbene sin uavhengige organisasjon så dette er definitivt «rivalry aside».

https://www.thstofficial.com/membership.html

https://www.thstofficial.com/thst-news/the-betrayal-of-tottenham-hotspur

https://www.thstofficial.com/thst-news/joint-comment-from-supporter-groups-representing-the-so-called-big-six

3

startelver

Dette blir altså det siste innlegget jeg skriver om Tottenham i denne tråden.

Nå må du slappe av litt, tror du virkelig det blir noe av?

Alle har fordømt det, politikere, UEFA, de kongelige, klubbtrenere, supportere, spillere. Alle unntatt milliardær-eierne.

Jeg kan love deg at dette aldri vil bli gjennomført. Velkommen tilbake;)

Jeg hører at Nagelsman er en het kandidat til å overta.

1

Iucky

Dersom noen skulle lure på hvem som har vært mest aktiv på overgangsfronten i sommer av oss og våre rivaler, har jeg laget en liten presentasjon.

Brukte en del tid på den, så fint om dere kommer med tilbakemelding.

29

Geosynchronous_Orbit

Brukte en del tid på den, så fint om dere kommer med tilbakemelding.

En ørliten differanse. Ellers registrerer jeg at du er en trollmann hva angår subtraksjon. Måten du beføler og skjemmer bort minuend og subtrahend på ... tallorgasmisk. Visuelt sett mangler det sidestykke. Makeløst. Bøyer meg rett og slett i ydmykhetens støv.

2

RoyaleWithCheese

Dere vant i fjor, bare rett og rimelig dette!

1

RamonVega

tilbakemelding

Nydelig!

1

RamsherE

Arsenal er Arsenal. Tottenham er Tottenham. Rivaler er rivaler, men i dag velger jeg å ta avstand fra det, fordi det dere presterte i dag var en seier for fotballen. Mourinho som whiner på sidelinjen, Harry Kane som destruerer en av verdens beste forsvarsrekker, Gary Cahill som tar ut frustrasjonen sin med å sparke på en Harry Kane som ligger nede og Cesc som ser bekymret ut og sutrer konstant. Var det bare jeg som stusset over at Mourinho ikke gikk tidlig for å ringe kona? De har jo et rituale. Det gjelder tydeligvis bare når han vinner selv, hehe. Selv om det ikke er godt nytt for laget mitt at dere vinner er jeg strålende fornøyd med det dere vartet opp med i dag. Fuck it, i dag er jeg en av dere og gratulerer med en kjempeseier. Jeg er imponert. Nyt kvelden videre og kos dere med intervjuet av Mourinho. Det skal jeg gjøre.

27

Coach

'appy new year fra en ånkli klubb til en annen. ;-)

1

trøndergutten

Da har jeg kommet til mitt innlegg nr 2000 på VGD, og jeg tenkte å markere det på en måte. Kanskje uinteressant for de fleste, men jeg føler at det er lov til litt personlige historier i klubbtråden vår. Jeg vurderte lenge om jeg skulle skrive om mitt forhold til Rosenborg, som jeg tross alt har en like stor lidenskap for, men valget falt på Tottenham.

Jeg må innrømme at jeg, som mange andre unger, først begynte å heie på Manchester United. Dette var i 1. klasse, og United, Arsenal og Liverpool var lagene man hadde å velge mellom. Jeg ble nok en av de første som valgte annerledes. I 3. klasse (hoppet over 2. klasse pga lærerreformen) ble min kjærlighet for Tottenham født. Jeg var på besøk hos en bekjent som var eldre enn meg. Han var Tottenhamsupporter og hadde mange drakter, plakater og skjerf. Etter den dagen ble det de liljehvite for meg.

På den tiden var det Tippeligaen, Champions League og landslagskamper som var fotballen som var tilgjengelig for meg. PL og Tottenham var det svært sjeldent at jeg fikk sett. Ikke hadde vi kanalene, ikke visste jeg om noen som hadde det, ikke var streaming noe kjent for meg, og ikke var Tottenham med i Champions League. Derfor var det alltid stort de få gangene jeg hadde mulighet til å se en kamp, samme hvem motstanderen var. Min mulighet til å følge med var som oftest å få meg se målene på sporten, og lese resultater og tabeller på text-tv og i aviser. Senere ble det også til at jeg fulgte med liveoppdateringer på nettet, før jeg oppdaget streaming, og etter det igjen fikk tilgang til kanaler som sendte PL.

Supporter effekter skaffet jeg meg tidlig. Mye ble kjøpt i Syden, og plakater kom i Boing. For det meste av Iversen. På karneval på barneskolen kledde jeg meg ut som Tottenhamsupporter, med skjerf, shorts, caps og skjorte. På rommet ble det en egen Tottenhamvegg, med Tottenhamspeil, skjerf og plakater, og på hylla sto det glass med Tottenham logo.

Min første (og eneste) tur til London for å se kamp live, var i 2004. Det ble tap 0-1 hjemme mot United, men opplevelsen var uansett veldig stor. De siste årene har jeg heller prioritert fotballreiser til andre land, for å oppleve andre land og andre lag. Jeg vet det er litt skuffende, men med studentøkonomi må man prioritere. Får ta turen snart igjen.

Som de fleste sikkert kjenner seg igjen i, så er det å være supporter av Tottenham en bølge av følelsesmessige opp og nedturer. Når jeg tenker på den største gleden jeg har hatt, så er det ikke ligacupseieren mot Chelsea, eller seiere mot Arsenal som kommer høyest. Derimot er det seieren borte mot City da vi sikret oss CL som kommer på topp. Jeg var i militæret og fikk maset vakta til å holde tv-rommet åpent litt lengre sånn at jeg fikk sett ferdig kampen. Det var bare jeg og en annen person som jeg ikke kjente som satt der. Han var også tilfeldigvis Tottenhamsupporter, og scoringen til Crouch var helt fantastisk. Vi jublet, hoppet og klemte hverandre, selv om vi ikke kjente hverandre. Et bevis på hvordan fotball kan føre folk sammen. Endelig kunne jeg få se Tottenham i CL.

Den følelsesmessige største nedturen var en kamp der Tottenham ikke spilte. Jeg snakker selvfølgelig om CL finalen mellom Chelsea og Bayern. Et Chelsea som med en stor porsjon flaks, og selvfølgelig dyktighet, hadde kommet seg til finalen, og ble rundspilt der også. Da Drogba scoret det avgjørende straffesparket svartnet det for meg. Jeg var i en tøff periode i livet, og begeret rant over der og da. Det føltes så urettferdig at Tottenham ble frarøvet CL plassen på den måten, og i tillegg var det av det laget jeg hater mest av alle. Laget jeg hater mye mer enn jeg noensinne har hatet Arsenal. Jeg klarte å ødelegge flere ting den kvelden, og de jeg bodde med måtte roe meg ned. Det er første og eneste gang jeg har grått pga en fotballkamp.

Man må tåle litt av hvert for å heie på et slikt lag, men jeg har aldri angret på valget jeg tok den gang for mange år siden innpå rommet til min bekjent. De små gledene man får setter man så stor pris på, og i de siste årene har det absolutt blitt mer spennende å heie på dem. Det er lenge siden jeg har vært så optimistisk som jeg er for tiden. God økonomi, en fin stamme av unge spillere, og ny stadion på vei er bare noen av årsakene til det.

Vil også si at jeg setter stor pris på de få Tottenhamsupporterne som er her inne. Vi er ikke så mange, og jeg har ikke bidratt veldig mye, men tonen i tråder om oss er noe helt annet enn i de større klubbene som Arsenal, United og Liverpool sine. Jeg har til gode å møte eller snakke med en Tottenhamsupporter som ikke har vært hyggelig. Så får vi satse på en fin fin sommer på overgangsmarkedet, og en fin kommende sesong! COYS!

20

Hillwood1977

Artig å lese Trøndergutten. Tror ikke du var alene om å forbanne den evige chelseaflaksen den kvelden.

2

RoyaleWithCheese

begeret rant over der og da. Det føltes så urettferdig at Tottenham ble frarøvet CL plassen på den måten, og i tillegg var det av det laget jeg hater mest av alle. Laget jeg hater mye mer enn jeg noensinne har hatet Arsenal. Jeg klarte å ødelegge flere ting den kvelden, og de jeg bodde med måtte roe meg ned. Det er første og eneste gang jeg har grått pga en fotballkamp.

Dette setter min reaksjon etter Arsenal sin 4-4-kamp mot Newcastle litt i perspektiv. Fint innlegg forresten, hatet mot Chelsea har heldigvis de røde og de liljehvite fra Nord-London til felles.

1

trøndergutten

Hvordan var reaksjonen din etter den kampen da? Ja, vi har heldigvis det hatet til felles :)

1

Cobi

"For en som leser svært lite engelske nettaviser, og som har glemt en del: Hvordan går det med stadioprosjektet? Hva er siste nytt? Hvis det har kommet noe nytt etter rettsaken? "

Ser ikke ut som du fikk svar på denne. Jeg vet ikke helt hvor oppdatert du, og andre interesserte for den saks skyld, er, så jeg starter litt basic :)

Tottenham har som kjent fått godkjent stadionprosjektet for flere år siden (2008 var det vel), og første byggefase av hele prosjektet - et universitet og et kjøpesenter og litt sånn - er allerede bygget. Stadion er fase to, mens utvikling av områdene sør for det nye stadionet (hotell og leilighetsbygg) er fase tre. Rettssaken man vant tidligere i år, sikret Tottenham eierskap til alle nødvendige eiendommene, og det er sånn sett ingenting som hindrer Tottenham i å starte stadionbyggingen nå. Annet enn finansiering, that is.

Stadion skal i stor grad finansieres gjennom salg av navn. I den forbindelse har det vært tungt spekulert i at Levy søker et formelt samarbeid med NFL. NFL spiller allerede i dag enkelte kamper i London, og de ønsker ettersigende å styrke koblingen mot London. Det er derfor tunge rykter om at Tottenham ønsker å bli NFLs London-partner, hvilket bl.a. åpner for voldsomme sponsormuligheter inn mot det amerikanske markedet. "Velkommen til NFL-kamp på Nike-stadium, Tottenhams hjemmebane, et lag som spiller i Under Armour med Microsoft på brystet" liksom. Å selge stadionnavnet til et amerikansk selskap som får NFL på kjøpet er det ikke så vanskelig å se for seg at er fine greier. I tillegg til leieinntektene NFL vil betale for å bruke "nye WHL" selvsagt.

I går fikk Tottenham godkjent visse endringer på stadionplanene. Man har nå fått godkjent bygging av et underjordisk parkeringsanlegg, hvilket gjør at bilparkeringen, som tidligere lå på bakkeplan, altså flyttes ned en etasje. Videre fikk man godkjent etableringen av bl.a to ekstra omkledningsrom (i tillegg til de opprinnelige garderobene, bare tre ganger så store), ettersom kjelleren/garasjen nå kan fungere som lagringsrom og det dermed ble frigjort plass inne i stadionkroppen. NFL-lag har som kjent mange flere spillere enn fotballag... Og at man også har satt av plass til "taping rehab physio"-rom og et ekstra "team staff"-rom. Begge disse to rommene, og de to ekstra omkledningsrommene, ligger på nordsiden av banen, mens de ordinære "fotballgarderobene" ligger på sørsiden, og eget tape-rom hører vel mer hjemme i NFL enn i vanlig fotball. Nok til å spekulere, i hvert fall.

Ved behandlingen av de ovennevnte endringene i går, kom det frem at det vil komme en søknad om flere endringer,tall skal behandles neste måned, men Tottenham insisterte på å ikke avsløre hva dette vil være.

Dersom det blir dette samarbeidet med NFL, vil det etter alle solemerker være behov for to sett med baner (altså spilleflater), dels for at ikke NFL-kampene skal ødelegge fotballbanen og dels pga at NFL gjerne spilles på kunstgress, og det spekuleres derfor kraftig i at det nye stadionet bygges med en kunstgressbane under naturgressbanen, og at denne kunstgressbanen dermed kommer til overflaten ved at naturgressbanen skyves ut av stadionet. Denne løsningen har Schalke, bl.a., der skyves banen ut av stadionet for å få naturlig sollys, og for å kunne arrangere skiskytterstevner og konserter og i det hele tatt. Pga siktlinjer er det uansett nødvendig å ha en mye høyere vertikal avstand fra spilleflaten til nederste seterad når det arrangeres NFL-kamper enn når det spilles vanlig fotball, så å ha en kunstgressbane liggende noen meter lavere enn det ordinære gresset, er sånn sett også en fordel. Når NFL nå spilles på Wembley, brukes ikke de nederste seteradene. Hvor naturgressbanen skal plasseres når den skyves ut av stadionet er foreløpig ikke veldig klart, all den tid det ikke er plass noe sted utenfor stadionet, men det spekuleres både i at den skyves ut og ned, under hotellet som skal bygges sør for stadionet, og at den kanskje lagres midlertidig i et nivå under kunstgressbanen igjen, ved at man f.eks. deler opp kunstgressbanen i x antall biter, flytter den bort, senker naturgressbanen, og deretter setter sammen kunstgressbitene igjen. Dette er visst også en løsning som finnes rundt om i verden, hvor sykt det enn måtte høres ut.

Uansett. Det som skjer på stadionområdet nå er at det arbeides for fullt med grunnarbeider (kontrakten for denne jobben er på såpass mye som £50 mill, så man kan meget trygt si at Tottenham reelt er i gang med byggingen av sitt nye stadion), og vegen mellom dagens stadion og Archway-bygget er f.eks. stengt nå, ettersom man driver med spunting og annet grunnarbeid. Ser du på bildet i artikkelen under, ser man den vegen ca midt i bildet, omtrent der den nye midtbanestreken vil komme, og i det samme bildet ser man etterhvert hvordan spuntene gir et svært tydelig omriss av hvor det nye stadionet vil komme (hele plassen mellom dagens stadion og universitetsbygget til venstre i bildet).

http://www.tottenhamhotspur.com/news/ndp-update-basement-application-230615/

Det har ikke kommet noen veldig tydelige svar på selve byggefasen, men det siste man har hørt, er fortsatt at man skal spille på WHL mens deler av stadion bygges, hvorpå man flytter, river WHL og bygger de resterende delene av det nye stadionet, det som vil ligge der WHL ligger, i løpet av det siste året. Men jeg gjør meg vel visse refleksjoner rundt om det er mulig nå når man skal bygge kjeller under hele greia, man kan jo ikke godt bygge kjeller under dagens WHL, tenker jeg. Hvert fall ikke om dette underjordiske nivået skal holde ekstra spilleflater og hydraulikk og fandens oldemor. Men dette har man altså ikke fått noe klart svar på enda.

18

trøndergutten

Jeg vet ikke helt hvor oppdatert du, og andre interesserte for den saks skyld, er, så jeg starter litt basic :)

Tusen takk for et veldig oppklarende innlegg! Visste om en del fra før, men kom en del nytt for min del også.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...