Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva med å lage en egen tråd for alle oss Spurs-fans? Her kan vi diskutere spillere, trenere, kamper, transferrykter og mye mye mer! Jeg vil starte tråden med å si at selv om Tottenham har slitt i sesongens første seks kamper, men med dette satt til side, så er jeg mer optimistisk før en sesong enn jeg noensinne har vært som Tottenham-supporter (dvs. nærmere 15 år). Vi har en uhyre talentfull stall fylt av klassespillere som King, Zokora, Keane og Berbatov kombinert med fremtidens stjerner i form av Huddlestone, Dawson og Assou-Ekotto. Tenker vi enda lengre frem i tid finner vi Pekhart, Dixon, Lee og flere unge spillere som bare venter på å blomstre i vår nydelige hvite drakt!

For øyeblikket ser Tottenhams stall slik ut (listen er hentet fra Tottenhams offisielle hjemmeside):

1. Paul Robinson - Keeper 2. Pascal Chimbonda - Forsvar 3. Young-Pyo Lee - Forsvar 4. Didier Zokora - Midtbane 5. Edgar Davids - Midtbane 6. Teemu Tainio - Midtbane 7. Paul Stalteri - Forsvar 8. Jermaine Jenas - Midtbane 9. Dimitar Berbatov - Spiss 10. Robbie Keane - Spiss 11. Ahmed Mido - Spiss 12. Radek Cerny - Keeper 13. Danny Murphy - Midtbane 14. Hossam Ghaly - Midtbane 15. Steed Malbranque - Midtbane 16. Reto Ziegler - Forsvar / Midtbane 17. Marton Fulop - Keeper 18. Jermain Defoe - Spiss 20. Michael Dawson - Forsvar 22. Tom Huddlestone - Forsvar / Midtbane 22. Lee Barnard - Spiss 24. Jamie O'Hara - Midtbane 25. Aaron Lennon - Midtbane 26. Ledley King - Forsvar 27. Calum Davenport - Forsvar 29. Philip Ifil - Forsvar 30. Anthony Gardner - Forsvar 32. Benoit Assou-Ekotto - Forsvar

Av nykjøpene virker det som spesielt Zokora vil bli veldig viktig for oss. Han har en styrke, fart og løpskapasitet som få kan matche. Jeg ser for meg Zokora og Thudd sammen på midtbanen utover i sesongen, i og med at verken Davids eller Jenas ser ut til å prestere. Assou-Ekotto og Chimbonda ser også ut til å være gode kjøp som forsterker laget. Nå gjelder det bare å få i gang samspillet og angrepsspillet spesielt. Vi trenger gode vinger som kan fóre spissene med baller. I tillegg må både innsats og pasningssikkerheten i hele laget forbedres.

Med dette vil jeg håpe at alle Spursere på forumet skriver her på tråden! Og så får vi krysse fingrene og ønske våre fantastiske helter i Tottenham gjør oss stolt i årets sesong.

The future is bright The future is blue and white

2
30,5k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

LarsLie

Håper dere står i mot oljepengene til Pep & co, men det skjer nok ikke. Den klubben har en utømmelig pengesekk og gir seg nok ikke før de får det de vil ha. De spiller dessverre etter helt andre regler og forutsetninger enn alle andre. Synd for dere, som vil miste en verdensklassespiller som kanskje kunne blitt en av de siste one club-players i moderne t

City vil nok selge spillere for dette kjøpet. Det er vel fortsatt lov? Eller bruke CL/PL/ Tv-rettighetdpenger. .?

Eller setter vi de på bok og bruker "olhepenger".?

2

TheBelfastBoy

Eller bruke CL/PL/ Tv-rettighetdpenger. .?

Det er vel ingen av disse som gjør at dere har anledning til å svi av mer enn £100 mill på Harry Kane. Og det er også oljepenger fra sjeiken som gjør at både CL, PL og «TV-rettigheterpenger» er vokst til det de er i dag.

Så nei, dere setter selvsagt ikke noe på bok. Ingen grunn til å spille dum. Men Man City er og blir en klubb bygget opp av oljeformuen til en sjeik fra midtøsten.

1

JFT_96

Så enkelt er det. Stråmannen fornekterne har klamra seg tidligere har jo vært «vi kjøper hvertfall ikke sjæmpedyre spillere eller dem råaste», i mangel på annet. Nå som man aktivt forsøker å kjøpe Kane for 1 milliard + må man prøve seg litt ut til man finner en ny retning å ta her inne.

1

LarsLie

Ingen fornekter vel at "oljepengene" la grunnlaget for at vi er der vi er nå. Samtidig er det dumt å tro at "oljepenger"nå utgjør like mye som for 12 år siden. Inntektene er enormne fra CL/PL og tv-rettigheter og det gjelder alle de engelske lagene som når et stykke i turneringene.

Det med penger på bok er ironi for å vise til at vi "bare her oljepenger".

Og, som sagt, vil det måtte selges spillere i år også. Disse inntektene er også lov å bruke.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...