Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva med å lage en egen tråd for alle oss Spurs-fans? Her kan vi diskutere spillere, trenere, kamper, transferrykter og mye mye mer! Jeg vil starte tråden med å si at selv om Tottenham har slitt i sesongens første seks kamper, men med dette satt til side, så er jeg mer optimistisk før en sesong enn jeg noensinne har vært som Tottenham-supporter (dvs. nærmere 15 år). Vi har en uhyre talentfull stall fylt av klassespillere som King, Zokora, Keane og Berbatov kombinert med fremtidens stjerner i form av Huddlestone, Dawson og Assou-Ekotto. Tenker vi enda lengre frem i tid finner vi Pekhart, Dixon, Lee og flere unge spillere som bare venter på å blomstre i vår nydelige hvite drakt!

For øyeblikket ser Tottenhams stall slik ut (listen er hentet fra Tottenhams offisielle hjemmeside):

1. Paul Robinson - Keeper 2. Pascal Chimbonda - Forsvar 3. Young-Pyo Lee - Forsvar 4. Didier Zokora - Midtbane 5. Edgar Davids - Midtbane 6. Teemu Tainio - Midtbane 7. Paul Stalteri - Forsvar 8. Jermaine Jenas - Midtbane 9. Dimitar Berbatov - Spiss 10. Robbie Keane - Spiss 11. Ahmed Mido - Spiss 12. Radek Cerny - Keeper 13. Danny Murphy - Midtbane 14. Hossam Ghaly - Midtbane 15. Steed Malbranque - Midtbane 16. Reto Ziegler - Forsvar / Midtbane 17. Marton Fulop - Keeper 18. Jermain Defoe - Spiss 20. Michael Dawson - Forsvar 22. Tom Huddlestone - Forsvar / Midtbane 22. Lee Barnard - Spiss 24. Jamie O'Hara - Midtbane 25. Aaron Lennon - Midtbane 26. Ledley King - Forsvar 27. Calum Davenport - Forsvar 29. Philip Ifil - Forsvar 30. Anthony Gardner - Forsvar 32. Benoit Assou-Ekotto - Forsvar

Av nykjøpene virker det som spesielt Zokora vil bli veldig viktig for oss. Han har en styrke, fart og løpskapasitet som få kan matche. Jeg ser for meg Zokora og Thudd sammen på midtbanen utover i sesongen, i og med at verken Davids eller Jenas ser ut til å prestere. Assou-Ekotto og Chimbonda ser også ut til å være gode kjøp som forsterker laget. Nå gjelder det bare å få i gang samspillet og angrepsspillet spesielt. Vi trenger gode vinger som kan fóre spissene med baller. I tillegg må både innsats og pasningssikkerheten i hele laget forbedres.

Med dette vil jeg håpe at alle Spursere på forumet skriver her på tråden! Og så får vi krysse fingrene og ønske våre fantastiske helter i Tottenham gjør oss stolt i årets sesong.

The future is bright The future is blue and white

2
30,5k kommentarer

TheBelfastBoy

Eller bruke CL/PL/ Tv-rettighetdpenger. .?

Det er vel ingen av disse som gjør at dere har anledning til å svi av mer enn £100 mill på Harry Kane. Og det er også oljepenger fra sjeiken som gjør at både CL, PL og «TV-rettigheterpenger» er vokst til det de er i dag.

Så nei, dere setter selvsagt ikke noe på bok. Ingen grunn til å spille dum. Men Man City er og blir en klubb bygget opp av oljeformuen til en sjeik fra midtøsten.

1

JFT_96

Så enkelt er det. Stråmannen fornekterne har klamra seg tidligere har jo vært «vi kjøper hvertfall ikke sjæmpedyre spillere eller dem råaste», i mangel på annet. Nå som man aktivt forsøker å kjøpe Kane for 1 milliard + må man prøve seg litt ut til man finner en ny retning å ta her inne.

1

LarsLie

Stråmannen fornekterne har klamra seg tidligere har jo vært «vi kjøper hvertfall ikke sjæmpedyre spillere eller dem råaste»

Mener du at Cityfansen ofte skriver "sjæmpedyre" eller at vi er fjortisser som ikke kan snakke rent? Herlig teknikk i såfall. Får frem at vi er nyblivne fans uten historie på en meget god måte.

1

LarsLie

Ingen fornekter vel at "oljepengene" la grunnlaget for at vi er der vi er nå. Samtidig er det dumt å tro at "oljepenger"nå utgjør like mye som for 12 år siden. Inntektene er enormne fra CL/PL og tv-rettigheter og det gjelder alle de engelske lagene som når et stykke i turneringene.

Det med penger på bok er ironi for å vise til at vi "bare her oljepenger".

Og, som sagt, vil det måtte selges spillere i år også. Disse inntektene er også lov å bruke.

1

TheBelfastBoy

Ingen fornekter vel at "oljepengene" la grunnlaget for at vi er der vi er nå. Samtidig er det dumt å tro at "oljepenger"nå utgjør like mye som for 12 år siden. Inntektene er enormne fra CL/PL og tv-rettigheter og det gjelder alle de engelske lagene som når et stykke i turneringene.

Og jeg tror heller ikke noen mener at det er penger som kommer direkte fra salget av x-antall fat med oljer som vil betale for Kane. Poenget er snarere at det er dette klubben er bygget på.

Et kjøp av Harry Kane vil dessuten være et ganske greit eksempel på hvordan dere åpenbart er i en helt annen situasjon økonomisk enn klubber som Man Utd og Liverpool. Hvordan kan det ha seg? Det er hvertfall ikke fordi dere har høyere inntekter enn disse klubbene. Jeg mener, hvilken annen klubb kan, etter denne pandemien, bruke langt over £100 mill på en spiller? Legg til at det er en spiller som nærmere seg tretti år.

Salg av spillere kommer til å utgjøre ett piss i havet. Faktum er at Man City konkurrerer på helt andre vilkår enn samtlige andre klubber i PL, og har gjort det i mer enn ti år. Dette er svært ødeleggende for konkurransen og, på litt sikt, fotballen. Da er det ikke så rart at det kommer kommentarer på dette.

Hadde det ikke vært for enkelte klubber som i dag er her pga velviljen til sjeiker og oligarker ser jeg faktisk ikke helt bort fra at Pochettino hadde vunnet et PL-gull med Spurs. Hans unge Spurs-generasjon hadde blitt Spurs sitt Class of 92*. I steden er det ikke lenger de dyktigste trenerne og managerne som blir avgjørende. Det er lommeboken til eierne. Og det er fryktelig trasig. Gud hvor flau jeg hadde vært dersom jeg hadde vært supporter av en slik klubb.

*Selvsagt ikke like dominerende siden UEFA har bidratt til å selvforsterke forskjellene på en måte som gavner de største og rikeste klubbene. Men selv om UEFA har ødelagt mye var det fortsatt en konkurranse hvor klubber kunne kjempe seg til toppen. Klubber som Leicester og Spurs.

4

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...