Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva med å lage en egen tråd for alle oss Spurs-fans? Her kan vi diskutere spillere, trenere, kamper, transferrykter og mye mye mer! Jeg vil starte tråden med å si at selv om Tottenham har slitt i sesongens første seks kamper, men med dette satt til side, så er jeg mer optimistisk før en sesong enn jeg noensinne har vært som Tottenham-supporter (dvs. nærmere 15 år). Vi har en uhyre talentfull stall fylt av klassespillere som King, Zokora, Keane og Berbatov kombinert med fremtidens stjerner i form av Huddlestone, Dawson og Assou-Ekotto. Tenker vi enda lengre frem i tid finner vi Pekhart, Dixon, Lee og flere unge spillere som bare venter på å blomstre i vår nydelige hvite drakt!

For øyeblikket ser Tottenhams stall slik ut (listen er hentet fra Tottenhams offisielle hjemmeside):

1. Paul Robinson - Keeper 2. Pascal Chimbonda - Forsvar 3. Young-Pyo Lee - Forsvar 4. Didier Zokora - Midtbane 5. Edgar Davids - Midtbane 6. Teemu Tainio - Midtbane 7. Paul Stalteri - Forsvar 8. Jermaine Jenas - Midtbane 9. Dimitar Berbatov - Spiss 10. Robbie Keane - Spiss 11. Ahmed Mido - Spiss 12. Radek Cerny - Keeper 13. Danny Murphy - Midtbane 14. Hossam Ghaly - Midtbane 15. Steed Malbranque - Midtbane 16. Reto Ziegler - Forsvar / Midtbane 17. Marton Fulop - Keeper 18. Jermain Defoe - Spiss 20. Michael Dawson - Forsvar 22. Tom Huddlestone - Forsvar / Midtbane 22. Lee Barnard - Spiss 24. Jamie O'Hara - Midtbane 25. Aaron Lennon - Midtbane 26. Ledley King - Forsvar 27. Calum Davenport - Forsvar 29. Philip Ifil - Forsvar 30. Anthony Gardner - Forsvar 32. Benoit Assou-Ekotto - Forsvar

Av nykjøpene virker det som spesielt Zokora vil bli veldig viktig for oss. Han har en styrke, fart og løpskapasitet som få kan matche. Jeg ser for meg Zokora og Thudd sammen på midtbanen utover i sesongen, i og med at verken Davids eller Jenas ser ut til å prestere. Assou-Ekotto og Chimbonda ser også ut til å være gode kjøp som forsterker laget. Nå gjelder det bare å få i gang samspillet og angrepsspillet spesielt. Vi trenger gode vinger som kan fóre spissene med baller. I tillegg må både innsats og pasningssikkerheten i hele laget forbedres.

Med dette vil jeg håpe at alle Spursere på forumet skriver her på tråden! Og så får vi krysse fingrene og ønske våre fantastiske helter i Tottenham gjør oss stolt i årets sesong.

The future is bright The future is blue and white

2
30,5k kommentarer

JFT_96

Usikker, tror ikke jeg helt har forstått den agurko sinnabrus Franny-sjargongen.

1

LarsLie

Da tar jeg gjerne en historieleksjon som gjør at du forstår : Disse uttrykkene er intern-humor etter mancitypower og citybamses herjinger i klubbtråden vår og i andres. En United eller Liverpoolfan som utga seg for å være Cityfan med et skrivesett som ikke har blitt sett før eller siden. Når ham omsider ble utestengt eller trakk seg tilbake har det blitt ironi rettet mot de mest brale angrepene i klubbtråden og som humor. Citys klubbtråd er jo til tider fritt vilt for tullinger og noen fornuftige. Da blir det skrevet mye tull tilbake siden det ikke nytter å diskutere med nettroll. Du er jo aktiv der selv, så du vet hvordan det er.

Diskusjon om eiere og moral er f.eks tatt så mange ganger at få gidder å svare alle nye som skal inn i klubbtråden å tøffe seg mot de onde kamelrytterne i City. Vi hadde/har en FFP-tråd som var ganske god,men det ble valgt å følge opp temaet i alle tråder hvor City blir nevnt. Sad but true !

2

JFT_96

Diskusjon om eiere og moral er f.eks tatt så mange ganger at få gidder å svare alle nye som skal inn i klubbtråden å tøffe seg mot de onde kamelrytterne i City. Vi hadde/har en FFP-tråd som var ganske god,men det ble valgt å følge opp temaet i alle tråder hvor City blir nevnt. Sad but true !

Takk. Du får nyte feiringen av rekordkjøpet når den tid kommer.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...