Fotball - Premier League

asd1

Kommentar til VG-Oter

Siden innleggende starter på bunnen og man tilbringer mest tid der og oppover så er det ganske irriterende å havne på toppen av sida når man tar "back" (eller trykker på linken for å gå tilbake) etter å ha kikket på et innlegg for så å måtte scrolle seg langt nedover igjen og prøve å finne ut hvor man var... Hadde vært kjekt om man kunne unngått dette på et vis.

Keep up the good work ASD1

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Meget mulig det er jeg som bare er kresen, men jeg synes det hadde blitt litt mer oversiktlig om den godeste Oter hadde kunnet satt inn to "space" som innrykk mellom innleggene nedover i tråden? Jeg synes det hadde hjulpet på oversikten.

Det hadde også vært fint med en slik "tilbake til alle innleggene"-knapp under innlegget og ikke bare på toppen av siden. Dette er jo for det meste bare pirk og du har sikkert mer fornuftige ting å gjøre, men ville bare gi min mening.

Det hadde også gjort seg med en grei måte å få slettet innlegg på. For eksempel en "føler" som hiver opp en "slett innlegg" knapp når den merker at det er forfatteren som leser innlegget. Mulig jeg er blind, men jeg ser ikke noe sletting noe sted.

Ellers synes jeg siden begynner å bli riktig bra selv om det tydeligvis er noen barnesykdommer ute og går.

mvh Lupus som er av den pirkete typen :)

1

Dette er faktisk en funksjon ikke jeg kan hjelpe deg med. Dette bestemmes av nettleseren din. Jeg kan ikke garantere at det jeg nå skriver stemmer, men etter hva jeg forstår "husker" Internet Explorer 5.0 slike ting, i motsetning til Netscape og tidligere versjoner av Internet Explorer.

1

Lignende innlegg

Laster...