Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Selv om noen kanskje vil si seg enige i kritikken fra denne styremedlemmen (som ryktes å kan være Noel White), så bør man holde slike ting internt i klubben. Dette bør få konsekvenser for vedkommende om det viser seg å medførre riktighet. Noe av det som skal ha blitt sagt;

"We have paid too many inflated prices and inflated wages for players who are not doing the job. We have too many players of poor quality.

"When the manager decides they are not doing the job, we cannot get rid of them because nobodywants them for the sort of money we want back.

"It means we're losing money we can't afford to lose.

1

Han kan godt klage slik at Rafa skjønner at styret nå mener alvor. Men det blir bare med "advarselen". Jeg ser ikke en eneste aktuell og ledig manager som kan komme inn og heve Liverpool. Jewell og Curbishly f.eks vil være gigantiske skritt tilbake.

1
Naked morsomt

Sikkert morsomt for en Manchester United supporter, for Liverpool FC er dette evt en ganske så alvorlig sak.

1
Kassaskap Han kan godt klage slik at Rafa skjønner at styret nå mener alvor. Men det blir bare med "advarselen". Jeg ser ikke en eneste aktuell og ledig manager som kan komme inn og heve Liv...

Det er jo absolutt håpløst å komme med slik kritikk av en manager som har vunnet Champions League og FA-cupen i sine to sesonger for Liverpool. Greitt at vi har hatt en treg start på sesongen, men den er langt fra over. Ønsker ikke at Liverpool skal bli en klubb som sparker manageren sin etter et fåtalls kamper uten suksess, det håper jeg inderlig vi slipper å oppleve.

1
WaltonBreckBank

Morgan som slenger med lappa igjen?

1
billbob Det er jo absolutt håpløst å komme med slik kritikk av en manager som har vunnet Champions League og FA-cupen i sine to sesonger for Liverpool. Greitt at vi har hatt en treg start...

Hvis disse uttalelsene kommer fra en i styret er det ikke annet å gjøre enn å kaste vedkommende ut døra fort som faen. Spillerne som vi har hatt problemer med å selge til prisene vi har ønsket oss har som regel vært fra Houlliers periode. Dette har da bedret seg kraftig i det siste. Skulle vi selge Crouch, Reina, Alonso, Agger, Sissoko f.eks så ville ikke det vært noe problem. Spillere som flopper vil derimot falle i pris...eller...Josemi fikk vi vel igjen pengene på. Pellegrino var gratis og en nødløsning...kostet sikkert litt i lønn, men hva faen betyr det? Han gjorde en jobb uansett hva folk her inne sier. Spillere som kom i år gidder jeg ikke å vurdere enda da de SELVSAGT skal få ett år på seg til å vise sitt talent.

Vi har for mange spillere med dårlig kvalitet? Jeg vil faktisk påstå at vi har mer kvalitet nå enn vi har hatt på lenge, og sannelig tror jeg lønningene er på vei ned også. Cheyrou, Diao, Diouf og Cissé er pengene som ble kastet ut av vinduet og det ble ikke gjort av spanjolen. Godt og vel £30m i bare overgangssum. Eller sparkingen av mr. Houllier som styret vel kan takke seg selv for...det er vel de som gir ham kontrakt?? £10m ut av vinduet.

Nei denne kritikken blir patetisk og bunner ut i at det enten må være løgn og fanteri eller kommer fra en komplett idiot som ikke har noe rundt styrebordet i LFC å gjøre.

Kaiser

1
Kassaskap Han kan godt klage slik at Rafa skjønner at styret nå mener alvor. Men det blir bare med "advarselen". Jeg ser ikke en eneste aktuell og ledig manager som kan komme inn og heve Liv...

Kassaskap skrev:

Jeg ser ikke en eneste aktuell og ledig manager som kan komme inn og heve Liverpool.

Hva med Lippi?

Personlig tror jeg Benitez har mer å tilføre Liverpool, men hvis de skal skifte manager bør Lippi's navn være øverst på lista.

1
Kassaskap -Benitez var strengt tatt heller ikke ledig da han ble Liverpool-aktuell. ----------------- Var det ikke klart at han skulle slutte i Valancia. Men poenget uansett: Få managere som...

"Få managere som kan heve oss. De som kan er bundet til storklubber."

Bare for å kverulere litt: Bill, Bob, Kenny? :)

Men jeg er enig i det du skriver. Dette kortsiktige prestasjonsjaget er en uting. Se for eksempel på Ferguson; han har snart vært i ManU i snart tjue år og nå har klubben en god mulighet til å stikke av med ligagullet.

1

Utrolig feigt av dette styremedlemmet. For det første, greit at man er kritisk til Rafa, men ta det i styrerommet, ikke i media. For det andre, å komme med kritikk via media anonymt er bare ødeleggende for LFC, håpølst av denne løse fuglen.

Bra å se at Parry går ut med en gang og dreper ryktene. Hedersmannen Rafa hever seg bare over dette, typisk Rafa.

1
WaltonBreckBank Morgan som slenger med lappa igjen?

WaltonBreckBank skrev: Morgan som slenger med lappa igjen?

Eh? Styremedlem? Morgan er ikke styremedlem.

Det er kritikkverdig framgangsmåte av dette styremedlemmet. Han burde umiddelbart pakke sammen å trekke seg fra styret. Han må selvsagt få lov til å mene hva han vil, men å løpe til en londonbasert tabloidavis er forkastelig!

1
Kop-100 WaltonBreckBank skrev: Morgan som slenger med lappa igjen? Eh? Styremedlem? Morgan er ikke styremedlem. Det er kritikkverdig framgangsmåte av dette styremedlemmet. Han burde umidde...

For noe ufattelig latterlig piss!! For min del har Rafa FULL støtte frem til den dagen han ikke orker mere! Han er den beste manageren i Europa, men trenger fortsatt tid til å få "satt" sitt lag. Om det skjer iløpet av denne sesongen eller neste, er meg likegyldig. Mannen har gitt meg store gleder de siste 2 åra. In RAFA we TRUST! Walk on:)

Alonso kicked the penalty with his right foot, and used his left foot on therebound. May 25th 2005 was the day he became a MAN!!!

1
Kassaskap Synes denne setninga fra Parry oppsummerer ganske bra " Det er ingen trofeer som deles ut ved slutten av oktober, med unntak av Community Shield som vi allerede har vunnet."

Her har vi altså ett styremedlem som er negativ og Parry som er positiv. Uten at jeg skal mene noe om hvem som har rett så er det interessant å registrere at den som er negativ skal ha sparken (ifølge noen) mens den som er positiv skal.........?

Truba

1
RowZ Her har vi altså ett styremedlem som er negativ og Parry som er positiv. Uten at jeg skal mene noe om hvem som har rett så er det interessant å registrere at den som er negativ ska...

RowZ skrev: Her har vi altså ett styremedlem som er negativ og Parry som er positiv. Uten at jeg skal mene noe om hvem som har rett så er det interessant å registrere at den som er negativ skal ha sparken (ifølge noen) mens den som er positiv skal.........?

Du har misforstått hele poenget. Man kan gjerne være misfornøyd med Rafa, men man tilkjennegir ikke dette gjennom media. Dette er ikke korrekt framgangsmåte!

1
RowZ Her har vi altså ett styremedlem som er negativ og Parry som er positiv. Uten at jeg skal mene noe om hvem som har rett så er det interessant å registrere at den som er negativ ska...

Man må vel ha rett til å være negativ/komme med kritikk dersom man mener dette er berettiget. Jeg er selv ikke enig i alt Benitez foretar seg, men synes vedkommende styremedlem bommer her. Poenget er dessuten at slike ting bør tas internt. Det tar seg dårlig ut når et styremedlem går ut i pressen og kritiserer vår manager, da handler det lite om lagånd og slike ting bør ikke klubben vår være bekjent av.

1

Lignende innlegg

Laster...