Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"You only have to look at Manchester United, Arsenal and Chelsea. They make occasional changes but not to the extent that Liverpool do"

Når Utd har rotert like mange spillere som Liverpool fra kamp til kamp så forsvinner jo det poenget han prøver å få fram. Forøvrig er det "greit" når tidligere spillere som i allefalll har hatt motet til å prøve seg som trener selv kritiserer Rafa. Men Gray og Hansen har aldri hatt mot til å gjøre det, men sitter bare på siden å kritiserer.

Kan heller ikke skjønne hvorfor rotasjon er et kjempeproblem etter 90 kamper, når det fungerte helt fint etter 85 kamper. Benitez har forøvrig startet to kamper på rad med samme lagoppstilling en gang siden 2001-02. Har vunnet ganske bra i løpet av den tiden vil jeg si.

1
Olgundo "You only have to look at Manchester United, Arsenal and Chelsea. They make occasional changes but not to the extent that Liverpool do" Når Utd har rotert like mange spillere som L...

Olgundo skrev: Når Utd har rotert like mange spillere som Liverpool fra kamp til kamp så forsvinner jo det poenget han prøver å få fram. Forøvrig er det "greit" når tidligere spillere som i allefalll har hatt motet til å prøve seg som trener selv kritiserer Rafa. Men Gray og Hansen har aldri hatt mot til å gjøre det, men sitter bare på siden å kritiserer.

Er ikke alle som vil gå inn i treneryrket, har det slått deg? Og det at man ikke har vært trener burde da ikke være noen begrensning for hva man kan og hva man ikke kan uttale seg om. Det sier seg selv at man fint kan ha en mening om denne saken selv om man ikke har vært trener. Dessuten er vel godeste Gray ansatt som en slags ekspertkommentator eller noe? Og det er da hans jobbe å mene noe om ulike fotballsaker som opptar han.

Forøvrig føler jeg at godeste Gray har et poeng når han mener at rotasjonsprinsippet kan være en medvirkende faktor til at LFC ikke gjør det som forventet. Vi kan f.eks se på Rbk før og etter rotering, er en vesentlig forskjell der. Kan jo også sammenligne med Arsenal og Chelsea som Gray gjør her. Dessuten nøytraliseres ikke argumentet hans av at EN klubb lykkes me rotasjonsprinsippet som du påpeker.

1
Olgundo "You only have to look at Manchester United, Arsenal and Chelsea. They make occasional changes but not to the extent that Liverpool do" Når Utd har rotert like mange spillere som L...

Kan ikke forstå noe annet enn at hele den rotasjonsdebatten rundt Liverpool begynner å komme helt ute av kontroll. Ser man på det statistisk sett så er det litt rart at det har gått så mange ganger uten å ha stilt med samme lag, men det er vel liten tvil om at her er det en del tilfeldigheter ute og går.

Uansett, hvorvidt en eller to spillere byttes ut fra kamp til kamp betyr ikke at laget, etter nitti kamper hvor dette har pågått, plutselig skal gå på en skikkelig smell og en stor downperiode. Dette er elendig journalistikk; det er pinlig å lese. Det betyr at de som skal ha litt peiling på dette, de som skal kunne se litt bak resultatene, ikke har evne eller vilje til å kunne vurdere situasjonen skikkelig.

Det som teller er at laget har en stamme av spillere. Det er mulig jeg tar feil, men det er slik jeg har opplevd at gode lag har gjort det godt over tid, so sue me. Arsenal rullerer ofte spillere, United har gjort det også. Men denne stammen, spillerene som er faste og kvalitetsbærere, bør være i form og spille godt. Av ulike grunner så har Liverpool slitt med dette denne sesongen. Og dette er mye, mye viktigere enn at fringe players på laget ikke får tillit kamp etter kamp. På Liverpool så mener jeg at Finnan, Carragher, Riise, Gerrard, Alonso og Kuyt er slike spillere. Her har det vært mange formsvikter. De engelske media pundits som virkelig har lyst til å finne ut hva som skjer med Liverpool burde se mer på hva som har skjedd med disse spillerene.

Rotasjonssystemet er et easy target.

Rochester

1
Coca_cola Olgundo skrev: Når Utd har rotert like mange spillere som Liverpool fra kamp til kamp så forsvinner jo det poenget han prøver å få fram. Forøvrig er det "greit" når tidligere spill...

Coca_cola skrev: Er ikke alle som vil gå inn i treneryrket, har det slått deg? Og det at man ikke har vært trener burde da ikke være noen begrensning for hva man kan og hva man ikke kan uttale seg om. Det sier seg selv at man fint kan ha en mening om denne saken selv om man ikke har vært trener. Dessuten er vel godeste Gray ansatt som en slags ekspertkommentator eller noe? Og det er da hans jobbe å mene noe om ulike fotballsaker som opptar han.

Forøvrig føler jeg at godeste Gray har et poeng når han mener at rotasjonsprinsippet kan være en medvirkende faktor til at LFC ikke gjør det som forventet. Vi kan f.eks se på Rbk før og etter rotering, er en vesentlig forskjell der. Kan jo også sammenligne med Arsenal og Chelsea som Gray gjør her. Dessuten nøytraliseres ikke argumentet hans av at EN klubb lykkes me rotasjonsprinsippet som du påpeker. --------------------------------------------------------------------------------------------- Og om de ikke vil gå inn i treneryrket bryr jeg meg lite om, så lenge de ikke har vært trenere selv mister deres klaging all tyngde. Andy Gray er i tilegg en Bluenose, så hans meneinger om LIverpool pleier å være ganske ensidig negative for å si det på den måten. Og ja det er jobben hans å mene noe, betyr ikke at det han mener er riktig av den grunn, heller tvert i mot.

Hvilket poeng er det Gray har? Hvor mange spillere har Liverpool "rotert" denne sesongen kontra Asenal, Chelsea og Man Utd, og tror du virkelig at det blir rotert bare for å rotere slik overskriften i artikken sier?

Og argumentet hans nøytraliseres når han sier at United ikke gjør det, mens de faktisk gjør det. Jeg har ikke tallene på Chelsea og Arsenal, men det vil overaske meg om Liverpool har rotert mye mere enn de har.

Og at rotasjonen plutselig blir et problem etter 90 kamper, når det hadde fungert helt fint i de foregående 80, er bare latterlig og alt for lettvint spør du meg.

1
coheed Kan ikke forstå noe annet enn at hele den rotasjonsdebatten rundt Liverpool begynner å komme helt ute av kontroll. Ser man på det statistisk sett så er det litt rart at det har gåt...

La oss se litt på det. Bidra gjerne dere som har bedre hukommelse.

Keeper og forsvar.

Reina, Sami, Carra, Agger, Finnan, Riise og Aurelio har bytta på å spille.

Riise var skada. Agger må få spilletid pga Hyypia's alder men kan ikke ta over 100 % siden Hyypia også må holdes varm da vi har bruk for han. Dessuten ble Agger skadet. Rotering i forsvar - OK og nødvendig

Angrep

Kuyt , Ballamy, Croucj og Fowler.

Siden Kuyt's ankomst har Rafa vist at han vil satse på Kuyt og Bellamy. De har startet brorparten av kampene. Crouch må spille siden han har vist bra form i landskamper og de gangene han har fått sjansen. Fowler har spilt minst. Og det er slik det må være siden Rafa ser på han som 4. valg virker det som .

Rotering i angrep- OK og normalt.

Midtbanen

Her er problemet. Hvor skal Gerrard spille? Egentlig kan han spille overalt men nå funker ingen steder siden han ikke er i form. Saken blir ikke noe bedre av at Alonso , Pennant ,Gonzales og Aurelio heller ikke viser storform. Samtidig kan man ikke sette ut Momo som har vært av de bedre denne sesongen.

Her er Rafa på en måte nødt til å sjonglere. De nye må få spilletid. Og de som ikke viser form må jo få spilt seg i form. Roteringen hadde aldri vært på dagsorden om Gerrard og Alonso hadde vært i form. Jeg synes Rafa ikke er så ille ute å kjører som mange vil ha det til. Det eneste han kunne ha spart seg for var å sette Gerrard på venstrekanten som han gjorde en gang. Det ble litt "mye".

Rotering på midtbanen- Litt overdreven. Han burde satset på totalt 6 mann på 4 plasser istedenfor totalt 8 som han har gjort. Aurelio, Garcia, Gerrard, Alonso, Momo, Riise, Pennant og Zenden.

Hva mener dere ?

1
deleted196507

"Liverpool fans may not want to hear this but if the situation continues, the club may have to consider selling Steven."

- Hehe, Andy er klasse. Jeg elsker han.

1
Squirrel_attack

Ja, for Gray er ein mann å lytta til (spesielt når han talar om Liverpool).

* Det er klart for eitt nytt halvår med Squirrel_attack, hurra! *

1
Squirrel_attack

Dessutan er rotasjonskritikken berre tull. Problemet er åpenbart, mer åpenbart enn rotasjonspolitikken til Rafael; sentrale spelarar er heilt ute av form, det etter pre-season, kvalifisering til CL, spel i CL og ni kampar i serien.

* Det er klart for eitt nytt halvår med Squirrel_attack, hurra! *

1
Squirrel_attack Ja, for Gray er ein mann å lytta til (spesielt når han talar om Liverpool). * Det er klart for eitt nytt halvår med Squirrel_attack, hurra! *
William_Wallace

Squirrel_attack skrev: Ja, for Gray er ein mann å lytta til (spesielt når han talar om Liverpool).

Ja, de fleste så vel den NASA tegningen han hadde laget i forbindelse med at ballen ikke var inne mot Chelsea i CL, semifinalen * * * * * My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.

1

Lignende innlegg

Laster...