Fotball - Premier League

MU24

Hvor lang tid skal Carrick få?

Som de fleste av dere vet har ikke Michael Carrick innfridd forventningene som fulgte med prislappen på 15 mill pund (?)

Hvor lang tid skal han få før vi kan erklære dette som et bomkjøp? Han var glimrende for Spurs i fjor, men greier ikke mye for Man Utd.-

Bomkjøp eller et bra kjøp?

1
41 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Brukte tid til å sette seg inn hos Spurs. Bruker nok litt tid hos oss. Klassekjøp og klassespiller...

_____________________________________________________________________ Whipped skrev: Arild skrev: "Ryktast Gerrard har problem på heimebane."

Hvorfor skal han ha noe større problem med å spille på Anfield enn de andre spillerne? Dessuten har vel Liverpool tatt mer poeng hjemme enn borte.

[ [ http://www.Omar-A.net ](< http://www.Omar-A.net >) ]

1

Han slipper lett unna siden resten av laget gjør det bra.

Verre for de nye i Liverpool.

1

Et bra kjøp. Gi han tid så vil de fleste skjønne det.

1

Carrick balanserer midtbanen vår bedre og bedre. Jeg er godt fornøyd. Litt upresis i pasningsspillet sålangt, men når han begynner å spille fri Saha fra egen halvdel er det bye bye Chelsea.

1

Jeg gir han i hvertfall ut sesongen på å overbevise. Fra og med neste sesong MÅ han begynne å innfri. I hvertfall ikke noe poeng å avskrive han enda.

1
TheBelfastBoy "Litt upresis i pasningsspillet sålangt," Er han nå egentlig det? Mer presis enn både Xabi og Gerrard hvertfall.

TheBelfastBoy skrev: "Er han nå egentlig det? Mer presis enn både Xabi og Gerrard hvertfall."

Det skal jammen ikke mye til slik som de spiller for tiden....

Men jeg syns også han har vært meget bra i pasningsspillet. Unntaket var mot Liverpool der han slurvet litt, men da var han til gjengjeld strålende defensivt.

1
Kassaskap "Litt upresis i pasningsspillet sålangt," Er han nå egentlig det? Mer presis enn både Xabi og Gerrard hvertfall. --------------- Synes ikke noe om slike sammenligninger. Enkelte sp...

"Synes ikke noe om slike sammenligninger. Enkelte spillere tar mer risk."

Selvsagt. Men enten er en upresis eller er en ikke upresis, om det så skulle være en mindre prestasjon fra Carrick. Det sagt, Carrick er langt i fra noen spiller som kun slår korte pasninger, snarere tvert i mot (Carrick er forresten tryggere enn Makelele også, og samtlige andre midtbanespiller hos Chelsea).

Jeg er også sterkt uenig i at Cesc kun slår korte pasninger. Han er den i Arsenal med flest innlegg, og har høyere treffprosent i Arsenal enn samtlige i Liverpool. Han slår mange pasninger langs bakken, men langt i fra kun korte.

1
Kassaskap "Litt upresis i pasningsspillet sålangt," Er han nå egentlig det? Mer presis enn både Xabi og Gerrard hvertfall. --------------- Synes ikke noe om slike sammenligninger. Enkelte sp...

Kassaskap skrev: "Litt upresis i pasningsspillet sålangt,"

Er han nå egentlig det? Mer presis enn både Xabi og Gerrard hvertfall. --------------- Synes ikke noe om slike sammenligninger. Enkelte spillere tar mer risk. Fabregas i Arsenal har jo "bare" korte pasninger. Samme med Makelele. ________________

Mener du at Carrick kun slår korte pasninger? I så fall burde du dra deg kaldt og rolig ut av tråden, for da vet du ikke hva du prater om dessverre.

1
Primal Kassaskap skrev: "Litt upresis i pasningsspillet sålangt," Er han nå egentlig det? Mer presis enn både Xabi og Gerrard hvertfall. --------------- Synes ikke noe om slike sammenlign...

Det er jo en del av spillet hans, har tar ofte risker framover på banen, han er en som trer pasninger gjennom motstanderens ledd, og det er en vanskelig del av spillet. Det er det som er grunnen. Synst ikke han har vært så dårlig jeg, bare tull å drive å kalle ham en flopp allerede.. Blir bedre og bedre, samme med Rooney.. :)

1
Kassaskap Har ikke sagt det heller så da er den saken grei Primanal...

Ser den. Men jeg snakker bare generelt altså. Sammenligningene er teite. Skal man sammenligne må det være defansiv midt mot defansiv midt.

Da kan man sammenligne Makelele/ Alonso / Carick ( stemmer det ikke at Carrick har spilt defansiv midt i det siste ?)

Man kan ikke sammenligne defansiv midtbane med Gerrard f.eks. Han tar mer risk.

1
jallis87 Det er jo en del av spillet hans, har tar ofte risker framover på banen, han er en som trer pasninger gjennom motstanderens ledd, og det er en vanskelig del av spillet. Det er det...

Hvorfor er det mange som skriker over at Bellamy er flopp når Carrick ikke er det. Han skal få ut sesongen sies det. Er vel kun kosmetiske forskjeller på Carrick og Bellamy sålangt.Ingen har innfridd sålangt.Skal ikke Bellamy få ut sesongen??? Begge hadde bra sesonger i fjor,men er det bare Carrick sin fjorårssesong som betyr noe????

Ps! sier ikke at de som støtter Carrick er de samme som skriker om Bellamy. Men noen får lengre tid å spille seg varm i trøya enn andre virker det som selv om begge har samme utgangspunkt.

1
Kassaskap Ser den. Men jeg snakker bare generelt altså. Sammenligningene er teite. Skal man sammenligne må det være defansiv midt mot defansiv midt. Da kan man sammenligne Makelele/ Alonso...

Kassaskap skrev: "Da kan man sammenligne Makelele/ Alonso / Carick ( stemmer det ikke at Carrick har spilt defansiv midt i det siste ?)"

Var det ikke det amused99 gjorde? Sammenlignet Carrick med Alonso?

"Man kan ikke sammenligne defansiv midtbane med Gerrard f.eks. Han tar mer risk."

Det er riktig, skal man sammenligne Gerrard med noen må det være Scholes som har truffet med 90% +++ av pasningene denne sesongen.

1

Hvor mange her har sett Carrick live etter overgangen til United? Jeg har ikke gjort det, men en kompis var å så United-Lpool, å han sa at Carrick inponerte han veldig i det defensive spillet, veldig god til å posisjonere seg. Så får det være at ikke alle pasningene ikke sitter helt enda, kommer snart!:)

1

Han har vært god i oktober! Om dere forventer noe stjernespiller, som skal dominere PL, kommer dere til å vente lenge.

1
TheBelfastBoy "Synes ikke noe om slike sammenligninger. Enkelte spillere tar mer risk." Selvsagt. Men enten er en upresis eller er en ikke upresis, om det så skulle være en mindre prestasjon fr...

TheBelfastBoy skrev: Selvsagt. Men enten er en upresis eller er en ikke upresis, om det så skulle være en mindre prestasjon fra Carrick. Det sagt, Carrick er langt i fra noen spiller som kun slår korte pasninger, snarere tvert i mot (Carrick er forresten tryggere enn Makelele også, og samtlige andre midtbanespiller hos Chelsea).

Det du skriver her er bullshit! Statestikker viser at Makelele er den mest pasningssikre i PL. Hva med å gjøre litt research før man braser ut med idiotiske innlegg. Men du ville vel bare rakke ned på Chelsea som de fleste andre?

1

Lignende innlegg

Laster...