Fotball - Premier League

vidar

Hmmm...pålogging?

Er det flere der ute som ikke trenger logge seg på for å skrive innlegg lenger? Jeg kommer liksom rett inn på siden uten noe innlogging..."Er du ikke vidar?" står det uten at jeg gjør noe som helst for å identifisere meg.

Vidar, som er Vidar

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

The benefit of cookies det der, men det virka som det tok ei stripe før det funka som det skulle

Lupus som måtte logge seg på for hver gang inntil for et par dager siden

1

Jeg hadde vært inne på nettet en liten stund. Så gikk jeg ut av nettet for å spille litt CM3. Da jeg kom inn på disse diskusjonssidene igjen så stod det øverst lmgs debatter. En ting som er å merke seg er at dette er den eneste gangen jeg i innloggingen har skrevet brukernavnet med små bokstaver!

LMG, som mener det er noe muffens med pålogginga!

1

Samme greiene for meg. Jeg kan til og med åpne et nytt explorer-vindu og skrive flere innlegg samtidig..ikke verst,hva? :)

Nwankwo (Kan-u@believe.it) som ikke skjønner dette helt, men som heller ikke bryr seg all verden...

1
lmg Jeg hadde vært inne på nettet en liten stund. Så gikk jeg ut av nettet for å spille litt CM3. Da jeg kom inn på disse diskusjonssidene igjen så stod det øverst lmgs debatter. En ti...

Hei folkens!

Dere har gitt litt ulike tilbakemeldinger på hva dere foretrakk når det gjaldt pålogging. I helga var dere pålogget hele tiden; noen av dere likte ikke dette, og jeg gjorde det om slik at dere ble automatisk avlogget når dere lukket nettleseren.

Ingenting er ideellt for noen, og vi prøver nå en funksjonalitet hvor dere er pålogget "for evig tid", inntil dere klikker "Logg ut" linken øverst til høyre. (Den er beskjeden, jeg vet det).

Vi bruker denne overgangsperioden fram til 31. august til å eksperimentere litt med sånne ting.

Vennlig hilsen oter/VG Nett

1
oter Hei folkens! Dere har gitt litt ulike tilbakemeldinger på hva dere foretrakk når det gjaldt pålogging. I helga var dere pålogget hele tiden; noen av dere likte ikke dette, og jeg g...

Eg håper ikkje att me er nødt til å vere pålogga året rundt. Det blir for masete. Det tar ikkje lang tid å logge seg på for kvar gang ein er her inne, så eg håpar me blir logga av enten ved å trykke logg ut her eller ved å lukke vinduet.

1

Lignende innlegg

Laster...