Fotball - Premier League

nwankwo

Keane går? Hva nå United??

Det begynner å se uungåelig ut. Roy Keane er nok på vei til Italia for å fylle lommene sine med lire, eller kanskje er det BARE på grunn av den sportslige utfordringen? NOT!

Roy Keane sier i hvertfall selv han skal offentliggjøre sin avgjørelse ETTER Leeds-kampen i morgen. Hvorfor? Hadde han blitt, ville det vel vært naturlig å sagt det FØR kampen for å gi både tilhengere og lagkamerater en 'boost'?

Så går det som jeg tror, blir det et stort hull igjen på midten. Spørsmålet er da hvem som skal erstatte ham? Davids kan ikke spille CL og er vel derfor mindre interessant. Rivaldo vil ikke og får ikke lov av klubben, denne Quinton Fortune fra Atletico er vel ikke god nok, og først og fremst ment som et cover for hullet etter Cruyff som er på vei vekk. Nei, jeg ser ikke helt hvem som skal erstatte ham, selv om de har en god midtbane i Bøtt/Skåols...

...og bra er det for oss som ikke er United-fans.

Nwankwo (Kan-u@believe.it) som til tross for slakten av et demoralisert onsdagslag sist, ikke tror United stikker av gårde med et eneste trofe i år..

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Om dette er det vel ikke annet å si enn at de klarte seg relativt bra uten Keane på laget den tiden han var langtidsskadet, så jeg vet ikke om jeg deler din optimisme her.

Espen som langt ifra er United-fan, men prøver å være litt objektiv innimellom :)

1
espenh Om dette er det vel ikke annet å si enn at de klarte seg relativt bra uten Keane på laget den tiden han var langtidsskadet, så jeg vet ikke om jeg deler din optimisme her. Espen so...

Jeg vet ikke om du husker jeg, hvor mange trofeer Manchester sanket sammen det året Keane forsvant på høsten. Jeg mener i hvertfall å huske at det var sånn ca. 0, og at Keane ble skadet på senhøsten en gang (rett på meg hvis jeg tar feil)i en clash med Håland. Frem til da hadde United dratt SÅÅÅ langt i fra Arsenal. Tror de ledet med 13 poeng til jul, jeg. Og vi så jo alle hvor mye de savnet kapteinen sin da motgangen begynte å komme utover vinteren og våren. Arsenal dro i fra og hadde en 7 poengs ledelse to serierunder før slutt.

Så å komme å si at han er uten særlig betydning for laget, det er noe j*vla tull, det er nok de fleste enige i.

Nwankwo (Kan-u@believe.it) som holder fast på sine standpunkter..! :)

1

Lignende innlegg

Laster...