Fotball - Premier League

karlfro

MU fan giggsy om med nøkkelordet

Jeg mener nå at en managers genialitet bør måles i antall trofeer jeg da, så får vi nå se da.

giggsy

Nøkkelordet er trofeer, den eneste grunnen til at 19 av 20 nordmenn som holder med MU gjør det pga trofeene og fordi det er "in" å holde med MU og fordi den eneste "kunnskapen" disse har om negelsk fotball, er det de leser i Dagbladet. Disse 19 har jo ikke noe peiling på MU's historie, bakgrunn, opprinnelse etc. Det eneste de vet om MU, er Munchen 58, George Best, Sir Matt Busby, Ferguson og MU på 90 tallet.

Ingen betviler at Ferguson er intelligent, det de fleste er forbannet på, fordi de gjennomskuer han, er at han er en ond person som til de grader misbruker de kyniske og intrigemessige evenene sine. Hos han eksisterer ikke Fair Play,han vil vinne for ennhver pris, gir pokkern i om han må gå over lik for å oppnå det. Hans unfaire psykologiske utspill mot Keegan våren 1996, hans psykologiske utspill mot Inter før returmøtet i mars d.å. Det er synd Keegan og Inter lot seg lokke til å gå på dette, men det er fordi de er mennesker med helt andre etiske normer enn det Ferguson har. At Ferguson har det korrupte fa med seg og at dommerne forfordeler MU på OT, gjør han ingenting. Ferguson er ikke opptatt av fotball, han er kun opptatt av suksess, koste hva det koste vil. Og nå er han glad fordi fler og fler tenker som han. Jeg har påstått før, gjør det igjen, 95% av den såkalte MU fansen i Norge er søppel, de holder ikke med MU pga fotball interesse, nei det er kun suksess som betyr noe. MU "fansen" er Mu fans fordi MU har suksess, det er de samme folkene som heier på Bekkelaget, Michael Jordan, Mika Hækkinen, sr på Titanic, alt som Dagbladet/Vg hauser opp.

Ferguson er ikke bare en kynisk intrigemaker som går over lik for å oppnå det han vil, nei han er så til de grader uklojal som det går an å bli. Se hvor han henger ut tid- ligere medarbeidere som Kidd og Strachan. Hvem blir neste?

Liverpool fan forever, som tror "The Fuck face him self" (Ferguson) egentlig gir jamnt fan, han er luta lei av det meste. Som skal "overaske" mange på den her siden. I et senere innlegg, vet ikke når, men det kommer, da skal jeg fortelle om Fergusons gode sider, de er få, men de finnes.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ut fra ditt synspunkt er vel også alle som ble Liverpool-fans da laget vant masse trofeer "søppel".

Fergies "psykologiske utspill" våren 96 var ikke rettet mot Keegan, men mot Leeds spillere, som etter Fergies mening ikke ga alt for Wilkinson. Wilko og Fergie er for øvrig gode kompiser, så det var vel like mye en støtteerklæring for en managerkollega. Du visste kanskje ikke at en god del Leeds-supportere faktisk var ENIG med Ferguson i hans utsagn.

Utspillet før Inter-kampen: Hadde ikke Fergie rett i sine antakelser?

Vi ser videre hvor mye United har det korrupte FA med seg når laget ble tvunget til Mikke-Mus-VM kommende januar.

Ferguson henger ut Kidd. Jeg ville sannsynligvis banket opp den assistentmanageren som gikk til styret bak min rygg for å uttrykke sin tvil om mine transfer-targets. Videre sa Fergie at han dermed tvilte på om Kidd var "up to the task". Har Kidd motbevist ham ved å sende Blackburn til 1. divisjon?

Ferguson henger ut Strachan. Strachan på sin side har vel nå greid å henge ut samtlige dommere i Premier League.

Jeg anser meg som veldig heldig. I motsetning til deg, som kjenner kun 1 "ekte" United-fan for hver 20, kjenner jeg kun 1 "uekte" for hver 20. Resten har vært Unitedfans gjennom oppveksten, kan det aller meste om klubbens historie, og kan føre saklige diskusjoner.

Gizmo, som regner med at KarlFros innlegg om Fergies gode sider blir meget kort......

1

Lignende innlegg

Laster...