Fotball - Premier League

bluesbrother

Chelseasuksess avhenger i enorm grad av Gustavo P

Det er litt dumt, men om det blir enorm suksess og trofeer i år avhenger i litt for stor grad av en mann. Hvis Gustavo holder seg frisk er alt selvsagt i orden, men en slik avhengighet gjør deg svært sårbar når skadene melder seg. Nå er ikke Chelsea det eneste laget som er svært avhengig av èn spiller. United har sin Keane (som kanskje forsvinner). Arsenal har Bergkamp/Petit.

Mitt tips dersom Poyet holder seg frisk: 1. Chelsea 2. Arsenal 3. United

Mitt tips dersom Poyet går mye skadet: 1. Arsenal 2. United 3. Chelsea

Chelseas midtbane ser forøvrig umåtelig sterk ut.

Poyet, Deschamps, Di Matteo, Babayaro, Wise, Petrescu, Ambrosetti, (Desailly) og (Melchiot)

()- hovedsaklig forsvarer.

Spørsmålstegnet blir derfor spissene(og Poyet). Scorer de mange mål vinner Chelsea IMHO, hvis ikke blir det ikke noe trofêer.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Men hvor er tempoet i dette laget ditt da? Det er vel ikke en eneste spiller på laget som kan betegnes som "temposterk", er det vel? Nei du, for mange gamlinger og balltrillere til at det skal bli gull. Hadde de hatt en spiller à la Overmars/Giggs så hadde gull absolutt vært innen rekkevidde.

Vidar

1

Tja, kanskje det. Han Poyet er en okei spelar han. Allikevel, det er IKKJE bra om ein spelar kan bety så møje for et lag at det er den spelaren det avhengar av angående ligaplasseringen... fotball er eit lagspel! Og består av meir enn 11 spelare!!!!!!!!

1

Lignende innlegg

Laster...