Fotball - Premier League

jommi

Huddersfield - Blackburn Rovers X-2

Gidder ikkje skriva det stygge antall mål som H'field putta bak Filan. Det siste målet kom iallefall i det 94.45 minutt! Jaja. Kos det! :-) Flitcroft var tilbake, og han var STOR! En fullkommen spiller. Blackburn ble snytt for verdens klareste straffe etter 4 minutt! Til og med Rune Pedersen hadde sett at det var en uregelmessig ulovlig takling! Flitcroft burde puttet 3 baller i nettet før H'field kontret inn sitt første mål. Ellers så blir kommentaren: jeg gidder ikke skrive kamp referat fra en slik pisse kamp.

Davies & Gallacher spilte som to kråker, og særlig Davies var forferdelig ILLE! Han er faktisk verdens lateste spiller og TOTALT UBRUKELIG! Det ble bedre da Duff & Blake kom innpå i 2.omgang.

immoj, som hadde tenkt seg en fuktig kveld i Sandnes... men de planene satte jo Edwards en stopper for. Styggen. Eneste lyspunkt for kvelden: det var MASSE Blackburn Rovers supportere på Fotballpøbben i kveld! Men vi kommer vel sterkere tilbake, nå uten en ligaseier på 5 måneder!!!! TRAGISK!

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Laster...