Nye VGD er lansert! Mer informasjon

[Slettet]

2
1,9k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

23CarraGold

Vil både ligge med henne og høre på henne, en sjelden kombinasjon.

11

ManUtdManiac

Haha!

1

GatlingGun

Tommel (tom for tommel, but still, tanken som teller).

1

Megalomani

Indeed. Behagelig stemme, sexy stemme. Nydelig ansikt og noen praktfulle øyne.

1

Beelzebot

herregud for noe pjatt. "sexy stemme" og "praktfulle øyne"... er du homo?

1

OleKjole

Greit. Jeg har innsett at det lages møkkareklamer, og jeg har innsett at dette er noe man bare må leve med og trøste seg med at de etterhvert forsvinner. Men hva i innerste helvete er det Komplett.no driver med? Hva tenkte det på når de lagde reklamen? Det er faen meg helt utrolig at ingen av de reklameansatte tok ordet og sa "Dere kan ikke sende den dritten her". Det er så mange spørsmål ved den reklamen. Hvem er målgruppen? 14-17 åringer? Hvorfor er de misvisende og benytter seg av pick-up point, når dette bare finnes i Oslo eller verdens navle, Sandefjord? Som om det skal være så jævla normalt å bare sette seg i bilen og kjøre til Oslo. Hvorfor i faen har 'Jonas' pilot/piggsveis av gelè? Prøver Komplett å nå ungdommen som fortsatt lever i 1999? Hva slags ræva venner er det som ikke veit at grunnen til at de er på festen er fordi det er et surpriseparty for kompisen sin? Hva slags venner kjøper en kameralinse til 900 kr i bursdagsgave? Og sist men ikke minst, det dårligste skuespillet i en norsk reklame noensinn: "Har Jonas bursdag?"

Riktignok ikke en dritt med studio, men tv2 har faktisk valgt å la denne reklamen være en av de 5 som surrer og går hele fuckings tiden.

5

VedvikLFC

Jeg synes TV2's premier league studio har vært overraskende bra. De har virkelig satset og lykkes. De har mye interessant å komme med og har peil på det de snakker om.

Verdt hver eneste krone jeg betaler for det i månden. Kudos.

4

6347

Da Lars Bohinen var gjest i studio på mandag så jeg de viste scoringen hans for Forest på White Hart Lane i 1994. Det de verken viste eller nevnte, var at WHL-publikummet faktisk ga ham applaus for scoringen. Noe slikt er jo ikke mange forunt. Se 4:10 ut i klippet.

Har ellers merket meg en betydelig økning i eksklusive TV 2-intervjuer denne sesongen. Forrige sesong var det mye mindre av det og det gikk også lange tider uten at TV 2 hadde egne intervjuer etter kamper (selv om kommentator var til stede på arenaen). Også her har TV 2 fått flere spillere i tale denne sesongen. Kan det være at TV 2 har fått bedre tilgang etter den høye prisen de måtte ut med for rettighetene i fjor?

Alan Curbishley var jo gjest forrige helg. Det slo meg; var han den første gjesten de har hatt fra England denne sesongen? I farten kommer jeg ikke på noen andre. De første sesongene hadde jo TV 2 et betydelig antall engelske gjester per sesong. Nå virker det som de heller prioriterer å ha eget studio på arenaen i England, fremfor å bruke penger på å fly over store navn til Bergen.

Forrige helg hadde jo TV 2 hele fem folk over, spredd på forskjellige arenaer gjennom helgen. Både Helge Kalleklev (reporter), Kasper Wikestad (kommentator/reporter), Øyvind Alsaker (kommentator/reporter), Erik Thorstvedt (ekspert) og Jon Børrestad (programleder) var i aksjon.

3

SlimWhitman

Alan Curbishley var jo gjest forrige helg. Det slo meg; var han den første gjesten de har hatt fra England denne sesongen?

Trevor Morley.

1

Bongis

Er bosatt i Bergen.

1

6347

For 11 år siden var 1. oktober også en lørdag. Her er et bilde jeg tok den dagen.

Noen som savner Solheim, Tjærnås, Fredheim, "Haugen i bua" og gjengen?

3

Kent

Her er et bilde jeg tok den dagen.

Er det lov å spørre hvorfor?

1

6347

Var ingen spesiell grunn. Var i et selskap på et hotell der Canal + sin PL-sending sto på i vestibylen. Det er opprinnelig folk med på bildet til venstre, men det har jeg fjernet her.

1

6347

Noen som savner Solheim, Tjærnås, Fredheim, "Haugen i bua" og gjengen?

Og når vi snakker om sola: Kenneth Fredheim kommenter i denne stund sin første engelske ligakamp siden Canal + mistet PL-rettighetene i 2010. Han kommenterer Rotherham - Newcastle på Eurosport.

1

zephyrus

Noen som savner Solheim, Tjærnås, Fredheim, "Haugen i bua" og gjengen?

Ikke Solheim. Men de tre andre savner jeg veldig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...