Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tid: Lørdag 4. desember klokken 16.00

Hvor: St. Andrews

Denne kampen sendes på TV2 PL3

Da er det duket for en ny uhyre viktig kamp for Tottenham, borte mot Birmingham (14. plass i PL). Fjorårsoppgjøret endte 1-1 etter scoringer av Defoe og Ridgewell, utligningen til Birmingham kom forøvrig på overtid. Birmingham sikret seg semifinaleplass i CC etter derbyseieren hjemme mot Aston Villa, så vi får håpe de brente av litt krutt i den kampen.

Birmingham siste 5 kamper i PL (U-T-U-S-U)

Tottenham siste 5 kamper i PL (T-U-S-S-S)

Birmingham er et sterkt hjemmelag (3-3-1), og har nylig slått Chelsea hjemme. Tottenham har 3-1-3 på sine bortekamper til nå.

Skader

Birmingham mangler Maik Taylor og James McFadden, skadelisten til Tottenham er litt lengre. King, Huddlestone, Woodgate, O'Hara, Van der Vaart og Kaboul er definitivt ute. Jenas er muligens klar til denne?

Mulige lagoppstillinger:

Birmingham: Foster - Carr, Johnson, Dann, Ridgewell - Larsson, Ferguson, Bowyer, Fahey - Zigic, Jerome

Tottenham: Gomes - Hutton, Gallas, Bassong, BAE - Lennon, Jenas (Palacios/Sandro), Modric, Bale - Defoe, Crouch

Kamptips: 1-2

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TH1882

Dette er en kamp Tottenham normalt taper. De har vunnet mot sterke og attraktive lag for så skal opp mot et lag som kjemper som løver. Får vi se en ny Bolton forestilling, eller klarer Harry å få spillerne til å møte opp for en hard økt.

En annen stor usikkerhet er lagsammensetnigen av Harry, gjør han som i Bolton kampen og skal trygge bakover med Sandro og Palacios på midten sammen med Modric, ha da blir det tap. Håper han går for en 442 formasjon med Defoe og Pavluchenko på topp.

Palacios hadde en forferdelig forestilling mot Liverpool, faktisk den værste kampen jeg har sett av han. Men hvis han benkes nå er alt håp ute for vår gode venn fra Honduras. Håper han får en ny sjanse og da viser seg fra en bedre side. Kan ikke bli verre :-) Ellers synes jeg det er patetisk av deler av WHL suporterne å buuuue på egne spillere, blir faen ikke noe bedre av det, heller det motsatte.

Det snakkes mye om seriegull fra N17 om dagen, og skal det skje må slike kamper vinnes. Håper selv på topp 4 igjen slik at vi får fornyet CL, ja hvis vi ikke vinner CL i år da hehe. ;-)

1

Lezah

Hva har egentlig skjedd med Palacios? Husker ham som den reneste maskin på midten da han var på sitt beste for Wigan og Spurs. Mot Pool nektet jeg nesten å tro at det var ham.

1

TH1882

Vanskelig å svare eksakt på, men at broren ble kidnappet og så funnet drept er nok en sentral sak. Han har uttalt at han var nær ved å legge opp, så kanskje motivasjonen rett og slett ikke er der. Han var helt fantastisk for oss de første 6 mnd i klubben (ble vell kjøpt i januar i første året til Harry) men sesongen etter var han ikke helt på samme nivå. Bra men ikke like dominerende som tidligere. Men var fremdeles helt sentral på Tottenham i fjor, mye pga av at Harry ikke ville la Modric spille sentralt i like stor grad. Bale kom jo heller ikke før etter halvspilt sesong i fjor og da lot han Modric spille mer sentralt.

Pdd er nok Palacios et 4. valg etter Modric, Hudd og Jenas, det at han er bak Jenas sier egentlig sitt for hvor dårlig han gjør det om dagen. Hadde et bra innhopp mot et veldig svakt Werder Bremen men var helt på bærtur mot Liverpool.

1

alankennedy

Poengdeling i denne kampen passer igrunn bra for alle , minus Tottenham.

1

Hegreberg

Litt sen, bra innlegg. Kopier det inn i kamptråden.

1

Miicard

Endelig en tråd for denne kampen!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...