Nye VGD er lansert! Mer informasjon

når de andre supporterne er i harnisk over slemme Ferguson, forferdelige United-supportere, United-flaks, dommerhjelp og så videre, og så videre (fyll inn mer etter eget behag) - og Manchester United har inntatt sin rettmessige plass på toppen av tabellen på vei inn i det nye året.

Godt nyttår til alle United-supportere, og til helvete med resten! :D

Glemte jo det viktigste: En spesiell nyttårshilsen til Lezah! Sukk ...

5
91 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Barca_united

Jeg er i mot nytt år. Jeg lever fortsatt i 1992 der jeg er vel vitende om at Manchester United går mot sitt første ligamesterskap siden 1967 - og gud så deilig det skal bli. Her er det ingen rike eiere i Manchester City eller Chelsea, og de havner på henholdsvis 9. og 11. plass. Foran de er lag som Norwich City, QPR og Sheffield Wednesday. Vår toppscorer er Hughes (16), etterfulgt av Giggs (11) og Cantona/McClair (9)

Neste sesong ser jeg frem til å ta The Double etter å ha gruset Chelsea 4-0 på Wembley foran knappe 80 000 elleville supportere. Cantona (2), Hughes og McClair er målscorere. I ligaen er vi suverene, og vinner med 92 poeng foran Blackburn med 84 poeng. City er på en "respektabel" 16. plass, mens Chelsea ligger å lurer to plasser over på en 14. plass. Vi slo Manchester City begge møtene (3-2, og 2-0) og Cantona sto for 4 av målene. Cantona ble vår toppscorer med 25 mål - 18 i PL. Livet er fantastisk.

Bare for å få det med: I 1996 rykker Manchester City ned, og de er ikke oppe å vaker før i 2001, før de rykker opp - og dessverre holder seg oppe - i 2003

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...