Fotball - Premier League

thegenius

Flopp eller topp ? [Overgangshypotese ]

- Siste dagen i sommerens overgangsvindu. Det har som vanlig vært fullt hysteri og ryktene har flommet over. Nå er vi allikevel nesten i havn, og det er tid for å diskutere overgangene, om hvilke vi tror kan bli gode signeringer, og hvilke som kommer til å bli mindre gode. Det har vært noen merkelige, og overraskende signeringer i år også. Særlig om Hargreaves til City- ryktene sjokkerte noen kjente fjes imorges. La meg parafrasere Joe Hart: «Unnskyld? Er han? Wowzers. Hvor kom det fra? Seriøst?».

- Så kjære VGD folk, hva har dere å si om overgangene. Hvor gode er dere til å spå? Dere er velkomne til å dele deres tanker og meninger rundt overgangene i overgangsvinduet,sommeren 2011 her. Så kanskje vi får noen gode hypoteser til slutt, uansett er det alltid artig å bla tilbake om noen måneder å se hvem som fikk rett, og hvem som var på bærtur i sin analyse av overgangene.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kan forøvrig starte ballet med å nevne signeringen av Joey Barton som fordel QPR. Tror fort dette kan bli en av årets "knallsigneringer", og at dette kan åpne mange dører på gløtt for QPR i årets sesong.

1

Da er deadline over, og alt er klart; tid for analyse.

1

Stracqualursi og Drenthe inn for Everton, begge er usikkerhetsmomenter. Dette kan bli veldig bra eller helt håpløst.

Arteta, Beckford og Yakubu ut. Arteta har ikke vært spesielt god for oss på en stund men har potensiale til å bli god for Arsenal. De to andre er hipp som happ.

1

Lignende innlegg

Laster...