Fotball - Premier League

Jack_Daniels

Passer Fernando Torres virkelig inn?

Interessant å se hva Chelseafansen mener om dette..

Passer han inn i måten Chelsea spiller på? Bidrar han nok for laget, selv uten å score mål? Er han en hemsko for bl.a Drogba? Eller er han rett og slett en flopp? 500millionersmannen Torres.

Kjør tråd.

3
124 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg som LFC-fan har lurt på om han i det hele tatt passer inn i engelsk fotball siden Rafa dro..

1
ManchesterIsMyHeaven

Jeg trodde han skulle passe bra inn, men han har jo vært ganske dårlig lenge nå, var ikke god i VM heller. At han ikke passer så bra inn i Chelsea kan jo også ha noe å gjøre med at spillere som Lampard og Essien ikke er like gode som de har vært, det samme kan vel kanskje sies om Malouda. Nå ser jeg ikke så mye på Chelsea, men dette er inntrykket jeg har av det nåværende Chelsea-laget. De trenger et generasjonsskifte, kanskje AVB kan få det til, men spørsmålet er vel om han får tid til det?

1
Salim-Fesmekan

Selv om jeg er en Liverpool-fan så må jeg si at jeg håper snart det løsner for Torres. (Det er mulig det er lettere å si det nå, som vi har fått en god erstatter i Suarez). Mange synes jo at han spillemessig har startet bra i sesongen selv om han ikke har scoret enda, og det er kanskje et tidsspørsmål før det løsner. Jeg tror at særlig Mata kan bidra til at Torres får de sjansene som er nødvendig. Det som jeg tror er alfa og omega for Torres i år, er at han forblir skadefri. Har ikke Chelsea hentet inn en fysisk trener fra Liverpool som Torres hadde gode relasjoner med?. Bare han ikke scorer mot Liverpool unner jeg ham all suksess.

1

Jeg tror han kunne blitt en bra spissmakker sammen med Van Persie i Arsenal.

1
Du-tar-feil [sitat…] Tenk hvor mye penger det faktisk er! Ingen fotballspiller er verdt SÅ mye!

Ingen fotballspiller er verdt SÅ mye!

Der pris og etterspørsel krysser hverandre, dvs i et økonomisk system der en kjøper og en selger blir enige om en pris, i dette tilfellet på en fotballspiller, finner man den korrekte prisen.

I tilfellet Fernando Torres mente Liverpool at han var verdt 500 millioner spenn, mens russerne mente det samme. Basert på dette ble de da enige om denne prisen, sikkert noen som måtte gi litt på prinsipper etc. men det holder vi utenfor.

I dag ville nok ikke russerne fått det samme dersom la oss si Liverpool ønsket å hente han tilbake i et tenkt tilfelle. Man kunne brukt mange argumenter for å presse prisen nedover mot la oss si 250 millioner. Da ville det vært den korrekte prisen.

Det jeg prøver å si er at ingen pris er statisk, men beveger seg konstant ift hva kjøper og selger er villige til å bli enige om.

Om priser generelt på de mest profilerte fotballspillere er for høye er en annen diskusjon, men så lenge mange nok kjøper drakter, går på kamper og betaler 199 kroner i måneden for å ha det på betal-tv så er prisene på de mest profilerte spillerne, absurd nok, riktig markedspris.

2

Torres sin mangel på scoringer kan hovedsakelig legges på skuldrene til midtbanen til Chelsea.

Det virker som om Lampard og resten av midtbanen er mer vant til å assistere en møtende spiss og bygge opp angrep etter liknende mønstre. Det samarbeidet er fraværende med Torres.

Denne taktiske analysen belyser nettopp dette. De gangene Torres hadde ballberøringer, var det nesten utelukkende etter pasning fra Bosingwa/Terry/Ivanovic. Drogba på den andre siden, ble i langt større grad assistert av Lampard/Ramires/Malouda. Dette har enorme spillemessige konsekvenser for en spiss som er nødt til å arbeide så nærme 16-meteren som mulig, altså Torres.

Jeg har på følelsen av at dette også har vært et varig problem, selv om Chelsea-fans er i en bedre posisjon til å si det enn meg.

1

Det store spørsmålet er vel om tråden "Passer Fernando Torres virkelig inn?" når de samme høyder (eller det samme lavmål) som "Passer virkelig Berbatov inn?"-tråden..

1

Ifølge analysen fra den kampen, ga Lampard og Malouda dobbelt så mange pasninger til Drogba kontra Torres. Og Drogba ga en av 25 pasninger til Torres (4%)...

Torres på sin side ga 15% av sine pasninger til Drogba. 63% av ballene Torres mottok, kom fra forsvaret (Drogbas tall her var 20%).

Den kampen der iallfall, var det tydelig at våre angrepsspillere ikke liker å spille ballen til Torres. Men bare analyse fra en kamp det der... men kanskje det ligger noe i det, at laget ikke helt vet hvordan de skal bruke Torres.

Blir jo interessant å se hva som skjer når Mata, Meireles og Sturridge starter ved siden av Torres.

1
Rhino9 [sitat…] Ville dere LFC'ere ønsket han tilbake for 250 mill?
King-Kenny-951

Ville ikke sagt nei takk, men laget måtte da vært nærmest komplet noe den ikke er pr.dd. Torres er fantastisk på sitt beste og Chelsea har heldigvis ikke fått utnyttet kvaliteten som Torres har. Det vil ta laaang tid før vi får en spiss igjen med omtrent samme scorings rate som Torres under tiden i Liverpool(håper Suarez motbeviser meg). Synd han dro til Chelsea, han ville blitt blant de beste spissene som har hatt på Liverpool drakta.

1
troscero Ifølge analysen fra den kampen, ga Lampard og Malouda dobbelt så mange pasninger til Drogba kontra Torres. Og Drogba ga en av 25 pasninger til Torres (4%)... Torres på sin side ga...

Hvis dette stemmer så er dette svært interessante tall. Det er klart det blir vanskelig å spille spiss når midtbanen fortrekker makkeren din, og alle ballene du får er fra forsvaret. Tyder dette på at det ikke er helt harmoni i spillergruppa?

1
Shakerpool_FC

Det viser seg at spillere Chelsea kjøper fra Liverpool blir flopper. Torres vil aldri bli den spilleren han var for Liverpool. Bare det å trekke på seg den røde trøya betyr magi, den magien kan han aldri erverve med en blå trangsydd adi-skjorte. Dessverre Torres, din tid var sammen med Liverpool og du angrer nok forferdelig i ditt griske hjerte over at du forlot den klubben i verden som betyr mest for flest.

1

Foreløpig er han en flopp til den prisen. Men jeg har tro på han vil forsette på vei oppover. Han har jo vist stigende form, men vanskelig å si.

1

Lignende innlegg

Laster...