Fotball - Premier League

Matsinho

Hatte- og skobutikken…

…Arsenale i Sevilla, som eies av Alicia Simon, har av spansk rett blitt dømt til å forandre navnet på sin lille, elskverdige butikk.

Den åpenbare grunnen er selvsagt at Arsenal FC mener at navnet er for likt(joda, man ser likheten) navnet på fotballklubben.

Alicia på sin side, viser til at navnet staves anderledes, og har forskjellig uttale sammenlignet med klubben. Alicia er forresten ikke fotballballinteressert, og navnet på butikken henspiller på det italienske ordet ‘arsenale’, som var det skipsverft i middelalderens Pisa og Venezia ble kalt; hennes butikk ligger i området El Arenal, som ligger hvor Sevillas tidligere havn lå, derav det åpenbare valget av navnet.

Spørsmålene vi alle stiller nå er: hvor stor negativ innflytelse har denne butikken hatt på hatte- og skosalget til Arsenal FC? Finnes det mer latterlige søksmål gjort av engelske klubber? Når blir Arsène m.fl. saksøkt? Ville du, en vakker feriedag i Sevilla, trodd at dette var en utvidelse av Arsenals kommersielle aktiviteter og at det således var en offisiell Arsenal FC™-butikk?

Hun har for øvrig anket saket videre. Kjør latterlig trademark-tråd!

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ville du, en vakker feriedag i Sevilla, trodd at dette var en utvidelse av Arsenals kommersielle aktiviteter og at det således var en offisiell Arsenal FC™-butikk?

Definitivt.

1

Hun har for øvrig anket saket videre. Kjør latterlig trademark-tråd!

Dette er ganske sykt. Hvordan har egentlig Arsenal blitt klar over dette, og hvem var det som bestemte at dette måtte tas tak i? Reyes har sikkert vært involvert.

1
AlfredoStroessner

Dette er pinlig, selv for oss som holder med Arsenal. Nå kan det jo være noen omstendigheter som vi ikke har fått servert i denne saken, men det høres jo helt borti hampen ut.

1

Alicia Simon

Mistenker at Reyes har noe å gjøre med dette ja. Smålig liten mann.

1
Stayonyourfeet Men Posh er hot, så det går selvsagt utenfor topic. Hva er det, sånn helt saklig, Arsenal ønsker å oppnå med dette? Og hvordan i det grønneste kan nåværende situasjon påvirke klubb...
AlfredoStroessner

Hva er det, sånn helt saklig, Arsenal ønsker å oppnå med dette? Og hvordan i det grønneste kan nåværende situasjon påvirke klubben på noen som helst måte?

Det eneste jeg i min villeste fantasi kan se for meg er at de vil sende ut en advarsel, evnt statuere et eksempel, ovenfor andre butikkeiere som faktisk prøver å utnytte merkevaren Arsenal FC.

Altså, begrepet arsenal kan jo ikke beskyttes? Et arsenal, det er jo en betegnelse. Jeg fatter det bare ikke.

Det vi her har brukt i advokater må jo overstige det denne damen har tjent på hattene sine.

1

Skrekkelig sak!

Woger

som kjøpte en hatt der i fjor, godtroende nok til å tro at han støttet Arsenal :/.

2

Lignende innlegg

Laster...