Fotball - Premier League

FotballOle

Liverpool 2000 - 2011/2012

Hvilke spillere mener du fortjener en plass på dette århundrets beste Liverpoollag?

Klubbfølelse, kvalitet, enkeltprestasjoner, avgjørende involveringer eller ærlig og tro tjeneste mot LFC, du velger spillerne som fortjener plassen på århundrets Liverpoollag!

Mitt forslag:

Reina

Finnan – Carragher - Hyypia – Riise

Gerrard – Alonso – MacAllister – Luis Garcia

Torres – Suarez

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Meget enig Ole. En kan si at "desverre" er Riise/Garcia på laget, da Liverpool ikke har hatt en eneste dugelig spiller på venstresida disse årene.

1

----------------------------------Reina----------------------

Babbel------------Carragher---------Hyypia---------Riise--------

-----------------StevieG-----Hamann------Alonso----------

Baros----------------------Torres----------------Suarez------

1

Reina

Finnan-Carragher-Hyypia-Riise

Alonso-Mascherano

Gerrard

Suarez-Torres-Owen

1

Reina Kelly - Carra - Hyypia - Enrique Mascherano - Alonso Suarez - Gerrard - Downing Torres

1

Reina

Finnan, Carragher, Hyypiä, Riise

Hamann, Alonso

Luis Garcia, Gerrard, Suarez

Torres

Dudek, Johnson, Henchoz, Mascherano, Kuyt, Murphy, Owen.

1

If you can't beat them, join them -Michael Owen

2

Owen skal selvsagt ikke på et slikt lag.

Laget sier seg egentlig selv. Pluss minus et par spillere.

1

Det sier vel litt når spillere som knapt har spillt kamper for Liverpool kommer med på årtusenets lag. Rekord må vel være Downing og Enrique.

Men jeg ville valgt

Reina

Arbeloa-Agger-Hyypia-Riise

Gerrard-Mascherano-Alonso-Benayoun

Torres-Kuyt

Ikke noe fryktinngytende lag! Men?

1
Kent [sitat…] Spent på hvem som fortjener det mer hvis du skal ha med mer enn én spiss.

Absolutt alle andre spisser vi har hatt.

Uansett hvor mange mål man scorer så har du ikke noe på et "best of" lag, i det øyeblikk man signerer for United. Da mangler elementær kunnskap om hva klubben betyr, så IQ spiller en viktig bit for min del.

Det fryder meg å se at han råtner på benken hos dere, og at han ergrer seg hver dag over at han gjorde et fatalt feilvalg da han valgte united. Og nei han er ikke glad for å ha vunnet PL fordi han har betydd null fra eller til for United.

1
Leedelse_United Når det gjelder Gerrard har jeg et annet syn enn de fleste. Der andre regner han som en Gud, ser jem som Liverpools flaskehals. Han har altfor sterk personlighet i klubben, og jeg...

Når det gjelder Gerrard har jeg et annet syn enn de fleste. Der andre regner han som en Gud, ser jem som Liverpools flaskehals. Han har altfor sterk personlighet i klubben, og jeg tror han har ødelagt for mye for engelte managere.

Det er lov å mene, men dette har jo lite eller ingenting å gjøre med at du aldri har fryktet han når vi har spilt mot dere?

Og faktisk støtter jeg deg til en viss grad i det du sier der. Han har et stort navn i klubben og betyr mye, men han er ikke uunværlig som noen vil ha det til. Så denne sesongen blir viktig for han.

1
Leedelse_United Når det gjelder Gerrard har jeg et annet syn enn de fleste. Der andre regner han som en Gud, ser jem som Liverpools flaskehals. Han har altfor sterk personlighet i klubben, og jeg...

Gerrard har vært bærebjelken i Liverpoollaget de 6-7 siste åra, uten ham på banen har vi ikke klart å avgjøre kamper. Først nå kan vi se et lag som får resultater og presterer bra uten kapteinen i bresjen. Jeg er sterkt uenig i at han har vært eller er noen flaskehals, men den personen som går forann og løfter laget når vi trenger det. F.eks. en maidag i 2005.

1

Gidder ikke sette opp lag, men en spiller som Danny Murphy bør vel vere på et slikt lag? Synes han var blant de beste Liverpool spillerne.

1

Reina, Sami, Carra, Gerrard, Xabi er ihvertfall bankers. Ville nok funnet plass til folk som Big Mac, Hamann, Fowler(Gud) og Garcia også.

1

Lignende innlegg

Laster...