Fotball - Premier League

Arshavenal

Broussia Dortmund v Arsenal

**Broussia Dortmund v Arsenal

Hva: Champions League Gruppespill Hvor: I Tyskland Når:** 13/09/11 klokken 20:45

Mulig Lagoppstilling:

Szczesny

Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs/Santos

Song - Arteta

Walcott - Ramsey - Gervinho

van Persie

Dortmund:

Weidenfeller

Pizczek - Hummels - Subotic - Schemlzer

Bender - Kehl

Kagawa - Gotze - Grosberkrutz

Lewandowski/Barrios

Arsenal kommer fra en 1-0 seier over Swansea som trolig ikke imponerte mangen. Dortmund kommer fra ett 2-1 hjemmetap mot Hertha Berlin.

Begge lag ser ikke ut til å være i sin beste form, men det skal og nevnes at lagene manglet vær sine førstelagsspillere i helgen.

Dortmund manglet blant annet Gotze og Barrios. Arsenal manglet Gervinho, Song, Wilshere og Vermaelen.

Arsene Wenger må sitte på tribunen denne kampen og får ikke kontakte benken på noe som helst måte. Presset ligger da på Pat.

Dette blir en utrolig tøff kamp for mitt kjære Arsenal, begge lag er kjent for underholdene offensvit god fotball. Jeg håper vi kan få med oss et poeng herfra.

Kamptips 1-1

4
642 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Fornøyd med ett poeng her.

Dette blir en vanskelig kamp mot et godt lag. En real utfordring for van Persie, det stopperparet der.

1

Klarer virkelig ikke å se at vi klarer å ta poeng her, med den elendige kvaliteten vi leverer om dagen. Selv om Song og Gervinho er med her. Må heve oss mange hakk i så fall.

1

Det her vinner Dortmund ganske lett.

1

Er Thomas Vermaelen og Jack Wilshere skadet?

1

Blir bra stemning på Westfalenstadion og tror nok Arsenal skal få det tøft. Men heller ikke Dortmund har fått en plettfri start på ligasesongen, så det blir en interessant match

1

Den gode nyheten er vel at Borussia Dortmund også sliter om dagen. De solgte sin beste spiller i fjor, Nuri Sahin, til Real Madrid, og de solgte også den beste spissen sin - Lucas Barrios. Det virker som de i likhet med oss sliter med å score, selv om de har mye possession. De har svært gode midtstoppere, men de er ikke spesielt raske. De står høyt, og selv om de sannsynligvis står lavere mot oss, kan Walcott bli en farlig mann her. En Fabregas hadde selvsagt vært gull verdt for å utnytte, men vi får klare oss med det vi har. Kan se for meg dette blir en jevn kamp, uten den helt store fotballen eller sjansene. Mannen å se opp for her er definitivt Mario Götze.

1

Lignende innlegg

Laster...