Fotball - Premier League

Kvernis

Benfica-Manchester United

Hva: Champions League Hvor: Estàdio da Luz Når: Onsdag 14.09, 20:45. Tv: Viasat, Div. streams..

Endelig sparkes en ny Champions League sesong i gang og mange ABU'ere vil hevde at vi har havnet i en legendarisk simpel gruppe bestående av rumenske gatebarn og tiggere, sveitsiske jævler og ikke minst hesslige portugisere. Seff er vi favoritter og 3 poeng skal hentes allerede på onsdag. Kan bli en jævla heksegryte og en spennende match.

Portugiserene har åpnet sesongen relativt bra og ligger plassert på en 2.plass bak suverene Porto. Spilte senest i går hjemme mot Vitoria de Guimaraes og tok en knepen 2-1 seier. Lite overbevisende oppladning til rysaren som kommer på onsdag. Lite oversikt over start oppstilling og dere er fritt til å fylle inn.

Vi fra den røde delen av Manchester har hatt en eventyrlig åpning på sesongen og det ser ikke ut som om vi klarer å tape. Hadde det ikke vært for de historieløse blå så hadde PL vært en lekestue. Alle vet vi feide over Bolton og entrer den første CL-kampen med stor selvtillit. Skår i gleden at både Evans og Cleverley måtte ut med skade og det har vel, så vidt jeg vet, ikke kommet noe nytt rundt disse skadene?

Antatte lagoppstillinger:

Artur

Garay - Emerson - Luisao - Pereira

Garcia - Witsel - Gaitan - Cèsar

Cardozo - Saviola

---------

De Gea

Smalling - Rio - Jones - Evra

Young - Anderson - Carrick - Nani

Ruuuni - Peas

Det store spørsmålet vedrørende laget vårt er om den jævla joviale bulgareren velges. Synes oppriktig synd på mannen og burde få en sjanse nå til tross for at Rooney og Hèrnandez er ustoppelige i øyeblikket.

Kamptips: 0-1.

2
0,9k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Helt greit å starte med den vanskeligste kampen.. tror det blir litt forandringer på laget her

de gea

smalling-jones-rio-fabio

nani-carrick-giggs-park

rooney-berba

1

Med Chelsea på søndag, og det faktum at det er bortekamp tror jeg SAF vil rulere litt i forhold til hva han har gjort i PL. Gleder meg.

1

De Gea Smalling - Jones - Ferdinand - Fabio Nani - Anderson - Carrick - Young Rooney Hernandez

Regner med å treffe på noe over 70 %.

1

Jeg er forstatt nedfor på vegne av Cleverley :- ((

De Gea, Jones-Ferdinand-Smalling-Evra, Valencia-Anderson-Carrick-Fletcher-Giggs, Rooney

2

Håper i det minste SAF fortsetter med en 4-4-2 som han har gjort til nå. Det har mildt sagt fungert veldig godt, så ser ikke poenget med å skifte til 4-5-1 igjen.

Håper på

De Gea

Smalling - Jones - Evans - Fabio

Valencia - Carrick - Anderson - Nani

Rooney - Berbatov

Rio kan hvile sine krypla rygg, og Hernandez kan hvile målscorer formen til den viktigere kampen mot Chelsea.

1

-------------------------Artur -------Garay - Emerson - Luisão - Pereira ----------------------Javi Garcia ----------------Witsel ------- Gaitán -------------------------Aimar ------------------Saviola - Cardozo

1

Et par veteraner der, ja. Gaitán har jo også et ekstremt rykk og hurtighet som dere bør passe dere på. Witsel er svært rå til å være en primært offensiv/sentral midtbanespiller. Noen susere fra ham...

1

lindegaard

smalling-jones-rio-fabio

valencia-fletcher-carrick-park

berbatov-rooney

2

Med seier i denne, så blir antakelig resten av CL-høsten nesten en formalitet for United. Gruppa er i seg selv blant de enkleste, og tukter man den største konkurrenten (Benfica) borte, så er mye gjort.

Det blir også interessant å se om SAF tar i bruk suksessoppskriften fra de siste sesongene på bortebane i Europa på onsdag. Imotsetning til spillet så langt i PL, regner jeg vel med det blir mer avventende og mer tålmodig oppbygging i spillet i Portugal. Eller kan vi regne med at SAF vil prøve noe annet på tur i Europa i år?

1

Blir spennende å se hvordan Witsel klarer seg.

1

Lignende innlegg

Laster...