Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

bartB [sitat…] Stemmer vel sånn ca. med pris?

Ja, alt fra £ 16 mill pund til £ 20 mill. Over 100 med andre ord, men ikke veldig langt over. Jeg er spent for å si det mildt, konsekvensene for denne spilleren blir mest sannsynlig ett par år ute på sidelinjen. Meget mulig at han blir sparket fra klubben også, men jeg ser ikke på det som fryktelig aktuelt da både Rio Ferdinand og Kolo Toure har fått bli i sine klubber.

1
Figo8921 Ja, alt fra £ 16 mill pund til £ 20 mill. Over 100 med andre ord, men ikke veldig langt over. Jeg er spent for å si det mildt, konsekvensene for denne spilleren blir mest sannsynli...

konsekvensene for denne spilleren blir mest sannsynlig ett par år ute på sidelinjen

Konsekvensen blir sannsynligvis at det hele avfeies, noen søksmål flyr hit og dit, og ingenting skjer. Som det pleier å være når media lover store avsløringer om engelsk fotball.

1
grøttumsleivbråten

Hele angrepsrekka til manu står i faresonen her....de har scora unormalt mye i det siste...ganske mistenkelig spør du meg.

1

"Channel 4 vil også hevde i dokumentaren at over 240 dopingtester ble avlyst mellom april 2007 og august 2010 fordi spillerne ikke dukket opp til avtalt tid på treningsanleggene."

Mtp hvordan man straffet Rio, så er vel dette den største skandalen i dokumentaren?

1

Lignende innlegg

Laster...