Fotball - Premier League

thegenius

Hvilken plass er du fornøyd med for ditt lag?

Mitt lag er Manchester United, såklart.For meg er kun 1.plass godt nok, såklart. Fortell hvilken plass du er fornøyd med for ditt lag,såklart. Alle sammen kan være med, såklart. Utenom raul07, såklart.Han er i Fotball- Internasjonal, såklart.On topic fra nå av, såklart.

1
63 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

fantastisk trådstarter...bare første plass godt nok. Her kommer vell grunnlaget for valg av favorittklubb klart fram, eller hva?

Finne ambisjoner å ha om du selv spilte på laget! Men å forvente gull år etter år, det er det vell kun 1 sett med suportere som kan tillate seg.

1
Eskilator fantastisk trådstarter...bare første plass godt nok. Her kommer vell grunnlaget for valg av favorittklubb klart fram, eller hva? Finne ambisjoner å ha om du selv spilte på laget! M...

Finne ambisjoner å ha om du selv spilte på laget! Men å forvente gull år etter år, det er det vell kun 1 sett med suportere som kan tillate seg.

For Manchester United er det kun en ting som er godt nok og det vet alle hva er. Det er gjennomsyret i Uniteds kultur og tradisjon, og det er hva vi skal ha. Det er derfor vi heter Manchester United, og ikke Arsenal, ikke Liverpool, ikke Chelsea, men MANCHESTER UNITED.

1

Ettersom at Manchester United er i et generasjonsskifte så er jeg fornøyd med 2. plass, men blir skuffet om det ikke blir ligagull i år. Spesielt etter åpningen på sesongen.

City er pdd den største utfordreren, men jeg tror Chelsea kommer seg i form snart.

1

Håper å ta en av Manchesterklubbene. Så andreplass er jeg strålende fornøyd med (Chelsea)

1

Liverpool. Alt annet enn topp 4 er skuffelse.

1

Rundt 7-9. plass. Da er jeg meget god fornøyd. Tror desverre at mangelen på en god spiss gjør at vi ender på ca samme sted som i fjor.

1

4. plass og jeg er storfornøyd. 5 plass og jeg er kjempeskuffa. Blir en enten eller sesong. (Arsenal)

1

Alt annet enn CL-spill neste sesong ville vært en katastrofe.

1

Lignende innlegg

Laster...