Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Weidenfeller - 6

Pisczek - 6 Subotic - 7 Hummels - 7 Schmelzer - 6

Bender - 6 Kehl - 5

Götze - 8 Kagawa - 7 Großkreutz - 5

Lewandowski - 6

1

Szczesny 8

Sagna 6 Koscielny 6/7 Mertesacker 6 Gibbs 6

Song 7/8 Arteta 6 Benayoun 5

Walcott 4 RvP 6 Gervinho 5

1
Abstract_Poet

Szszesny - 8

Gibbs - 6 Koscielny - 6 Mertesacker - 5 Sagna - 6

Song - 6 Arteta - 5 Yossi - 3

Gervinho - 2 Walcott - 4 van Persie - 6

Orker ikke å begrunne lite gjennomtenkte karakterer.

1

Szczesny - 8

Sagna - 6 Koscielny - 8 Mertesacker - 6 Gibbs - 6

Song - 7 Arteta - 5 Benayoun - 4

Walcott - 3 van Persie - 6 Gervinho - 3

1

szczesny - 7

sagna - 6

koscielny- 6

mertesacker - 5

gibbs - 5

song - 5

arteta - 5

bønna - 5

walcott - 3

van persie - 4

gervinho - 4

1

Laget vårt lider først og fremst av en midtbane som overhodet ikke fungerer. Ingen av dem er direkte dårlige fotballspillere, men i dag (som ofte ellers) var de utrolig lite samspillte, og det er altfor store rom mellom dem. De spiller som 3 individualister uten kjemi i det hele tatt. Det store rommet mellom dem gjør det enkelt for Dortmund å spille seg gjennom midtbaneleddet, samtidig som vi ikke klarer å spille oss ut av egen banehalvdel. Pasningsspillet er rett og slett hverken hurtig eller presist nok.

Med det, så vil jeg også nevne at taktikken vår i dag sugde eselballe. Dortmund sløste med sjansene/valgene i den siste tredjedelen av banen, og vi skal være glade for at avslutningene deres var meget dårlige.

Jeg kunne se helt fra starten av kampen at vi Dortmund kom til å knuse oss taktisk. Jeg fikk hele tiden følelsen av at vi hadde 2-3 spillere færre på banen enn Dortmund. Mens Arsenal slet med mangel av bevegelser og altfor stor avstand mellom spillerne, var Dortmund ekstremt gode i presset, beveget seg meget bra og hadde alltid pasningsalternativer (mini Barcelona). Arsenal hang etter hele veien.

Selv om vi mistet seieren helt på slutten der, skal vi være meget fornøyde med å ikke tape denne kampen. 1-1 er ett godt resultat borte mot Dortmund.

Børs:

Szszesny - 8 - Gjør ingen feil og er tryggheten selv.

Gibbs - 4 - God innsats, men bidrar ikke særlig offansivt, samtidig som han etterlater store rom defensivt. Dårlige pasningsvalg, selv om det til tider var store mangler på pasningsalternativer.

Koscielny - 7- Litt ruskete start i førsteomgang, men spillte seg stort opp, og kjempet heroisk. Vant mange dueller.

Mertesacker - 6 - Virker ikke å være i kampform. Virker litt treg og passiv, men oser erfaring og har trolig en betryggende effekt på laget. Vinner en del dueller.

Sagna - 6 - Stødig og god defensivt, ingen bidrag offensivt.

Song - 8 - Banens store gigant i andre omgang. Noe rusk i første, men Song viser en fin utvikling. Har blitt bedre og bedre med å lese spillet, og er etterhvert veldig god i posisjoneringen. Stopper utrolig mange angrep i dag. Er ikke samspillt med Arteta og Benayoun

Arteta - 5 - Usynlig i store deler av kampen. Litt treg og uoppmerksom til tider, men viser også at han har meget god teknikk, og serverer noen nydelig krossere. Sliter også med dårlig samspill med Song og Benayoun

Yossi - 3 - Blir ikke klok på denne mannen. Følte han løp i mellom hele kampen. God innsats, men tilfører ikke laget noen ting, hverken defensivt eller offensivt i dag. Helt usynlig mesteparten av kampen. Mye slurv når han først hadde ballen, men viser til tider at han har en herlig teknikk.

Gervinho - 6 - Han skiller seg ut fra resten av laget. Den eneste spilleren som har ferdigheter til å utfordre, men sliter dessverre med at han sjelden fikk ballen, og ofte manglet pasningsalternativer. Han driblet ofte litt for lenge, men får jo ikke backup i det hele tatt, og blir til tider helt isolert.

Walcott - 3 - Jeg er seriøst skuffa over denne mannen. Mr.One-trick-Pony er virkelig en riktig beskrivelse. Walcott ville ikke vært i nærheten av PL-materialet dersom han ikke hadde vært så ekstremt hurtig. Dårlig teknikk, og har dårligere finterepetoar enn Mertesacker. Walcott bør være en supersub som kun skal brukes når vi leder kamper og motstanderne er tvunget til å gi seg rom. Han er faktisk en god avslutter når han kommer alene med keeper, og det er ingen som klarer å ta ham igjen når han først er spillt gjennom onside.

van Persie - 6 - Får ett ekstra poeng for målet. Ellers blir han ofte helt isolert på topp, uten backup i det hele tatt. Han får jo aldri ballen, og kan lite gjøre med det. Han kan ikke droppe ned til midtbanen heller. Han er egentlig en klassespiss som fortjener mye bedre medspillere, og jeg synes til tider synd på han og den dårlige servicen han får.

Jeg er meget bekymret for midtbanen vår og den totalt feilslåtte taktikken vi kjører for tiden. Spørs om det ikke heller hadde lønnet seg med en partner til Van P, og heller spiller med 2 sentrale midtbanespillere. Nå spiller vi jo bare possessionbasert fotball uten å egentlig være trygge på pasninger og i tillegg er dårlige på bevegelser og er lite samspillte.. Det kan ikke bli så mye verre enn det.

1
Complex_ Laget vårt lider først og fremst av en midtbane som overhodet ikke fungerer. Ingen av dem er direkte dårlige fotballspillere, men i dag (som ofte ellers) var de utrolig lite samspi...
Abstract_Poet

Jeg kunne se helt fra starten av kampen at vi Dortmund kom til å knuse oss taktisk.

Jeg er uenig i at vi ble knust taktisk (kommer litt an på hva man legger i ordet). Vi ble bare spilt ball i hatt med av et bedre lag. Kvalitetsforskjellene var store i midtbaneleddet (selv om Kehl ikke akkurat var dritgod).

I tillegg var Gervinho virkelig ute å kjøre (som jeg kommer tilbake til i neste innlegg til deg).

1
Complex_ Laget vårt lider først og fremst av en midtbane som overhodet ikke fungerer. Ingen av dem er direkte dårlige fotballspillere, men i dag (som ofte ellers) var de utrolig lite samspi...
Abstract_Poet

Gibbs - 4 - God innsats, men bidrar ikke særlig offansivt, samtidig som han etterlater store rom defensivt.

Slik det så ut for meg, var det strengt tatt Gervinhos rom som lå åpne. Da Gibbs sideforflyttet sammen med forsvaret, ble hele venstresiden vår blottlagt - hver gang. Hvor i helvete var Gervinho? De enorme rommene som oppsto på venstresiden vår vare ene og alene Gervinhos ansvar, etter min mening.

Folk snakker om at Arshavin er dårlig defensivt, men Gervinho tar den berømte kaka. Han får Arshavin til å fremstå som et defensivt anker.

1

Gidder ikke å oppgi grunn til disse karakterene nå, da det tar tid og plass. Hvis noen lurer på noe, ang disse tallene så spør meg, og jeg vil oppgi grunn etter beste nøytrale evne.

Arsenal:

Szcescny-7

Sagna-6

Koscielny-5

Mertesacker-7

Gibbs-5

Arteta-6

Benayoun-6

Song-9 BB

Gervinho-7

Walcott-5

RVP-6

Sum Arsenal: 69

---

Dortmund:

Weidenfeller-6

Pizcek-6

Subotic-7

Hummels-6

Schmelzer-6

Gotze-7

Kagawa-6

Bender-5

Kehl-4

Grosskreutz-6

Lewandowski-6

Sum Dortmund: 65.

---

Summa summarum: 65-69.

Knepen seier til Arsenal på denne børsen altså.

1
_k9b_ Hva faen? Ari Gold 12 av 150. Mannen har i likhet med resten av serien tapt seg så heftig at jeg tar meg selv i å tenke på tapetsering istedet for å se på serien når den går.

Hvis du mener det har du aldri vært en sann fanog etter min høyst subjektive mening aldri forstått hva serien handler om (som er backet opp av utsagn fra Marky Mark himself)...

Forøvrig mener jeg på generelt grunnlag at denne typen karrakterer er på sitt beste når overflaten sprekker og de viser menneskelige tegn under alt sammen.

Derfor var Ari på sitt absolutt ypperste i siste episode av sesong 6 og siste episode av sesong 8.

Stort lengre off topic kommer man forståvidt ikke, og dette var min skyld siden jeg startet. Det finnes vel en eller annen kategori man kan ta debatten i?

1

Lignende innlegg

Laster...