Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En av dem var en helt overlegen spiller. Den andre er og har vært en helt overlegen manager.

2
AlfredoStroessner

Etter et 3-3-oppgjør mellom klubbene på slutten av 1980-tallet var Ferguson i harnisk etter å ha fått en spiller utvist, og uttalte at gjestende managere ofte «forlot Anfield kvalt i sitt eget spy» på grunn av kvalmende dommeravgjørelser i favør hjemmelaget.

1

" Da Dalglish med sin unge datter Lauren på armen gikk forbi mens Ferguson ble intervjuet av en radiokanal, klarte ikke Liverpool-manageren å dy seg:

- Det er bedre om du snakker med babyen min. Hun er bare seks uker gammel, men du vil få mer fornuft ut av henne enn av ham."

Fantastisk kommentar :)

2
GerrardSupermann " Da Dalglish med sin unge datter Lauren på armen gikk forbi mens Ferguson ble intervjuet av en radiokanal, klarte ikke Liverpool-manageren å dy seg: - Det er bedre om du snakker m...

Fin den. Men denne er bedre:

Konkurranseinstinktet til tross, de to skottene er gode venner, og i sin siste selvbiografi «My Liverpool Home» trekker Dalglish fram Fergusons reaksjon etter Hillsborough-katastrofen i 1989. Ferguson var blant de første til å kontakte Dalglish, og sendte en gruppe Manchester United-fans til Anfield for å vise sin respekt.

- Hva som helst for deg, Kenny, jeg er her for deg, sa Ferguson.

«Så lenge jeg lever vil jeg aldri glemme Fergies utrolige gest. Men det overrasket meg ikke, fordi Fergie er aldeles storartet i enhver krise», skriver Dalglish i boka.

3
Amused99 Fin den. Men denne er bedre: Konkurranseinstinktet til tross, de to skottene er gode venner, og i sin siste selvbiografi «My Liverpool Home» trekker Dalglish fram Fergusons reaksjo...

Så lenge jeg lever vil jeg aldri glemme Fergies utrolige gest. Men det overrasket meg ikke, fordi Fergie er aldeles storartet i enhver krise», skriver Dalglish i boka.

Strålende av Ferguson, faktisk. Synd ikke alle hans supportere skjønner det.

1
Goterholm 5-3.

Har ikke noe med Fergie vs Kenny. Riktignok ikke 19-18 heller, men prøvde og være snill med dere og Dalglish.

1
FredrikFrost7

Ferguson kommer til å stå som verdens beste manager gjennom tidene i mange mange år! Utrolig det han har gjort med Manchester United!

1

Lignende innlegg

Laster...