Fotball - Premier League

JFT_96

En objektiv vurdering av Liverpool-kjøp....

siden KK's inntreden i laget. På tide med en liten vurdering. Doni - 5 - Billig, rutinert reservekeeper. Har ikke vist seg fram enda, så blir vanskelig å vurdere. Er imidlertid smått skeptisk til kvaliteten han innehar,og til om han er god nok dersom Reina skulle bli skadet. Så ikke helt poenget med å ikke la Gulacsi spille 2.fiolin. Enrique - 8 - Virker som et strålende kjøp. Har slitt med venstrebacken i en årrekke, og det Enrique har vist hittil har vært meget bra (med unntak av sterk delaktighet i en alt for enkel scoring mot i går). Rask, sterk, svært god en mot en og offensivt anlagt. Coates - 6 - Ble kasta ut i det på WHL i går. Klarte seg, som resten av laget, dårlig, men dette var en håpløs kamp å debuttere i i PL-sammenheng. Liker tanken bak kjøpet, og tror fort dette kan bli en bedre karakter etterhvert. Henderson - 5 - Har vært svært varierende spillemessig. Fra relativt god til dårlig. Viser tendenser til god innleggsfot og løpskapasitet. Neppe verdt den store summen vi kjøpte han for, men er fortsatt ung. Adam - 5 - Var positiv til kjøpet av Adam. Har bidratt med noen målpoeng og gode pasninger i kamper mot svakere motstand, men gårsdagen avslørte den store svakheten ved dette kjøpet: Han fungerer ikke mot gode lag, er for treg og for lite mobil. Downing - 7 - Er positiv til dette kjøpet. Synes Downing har vært god i de fleste kampene, bidrar med litt tempo og en god innleggsfot. Sluttproduktene har imidlertid vært litt for dårlig hittil. Viser seg nok som et solid kjøp. Bellamy - 6 - Virket livlig mot Stoke. Har fart og evnen til å skape ting på egenhånd. Akkurat det vi trenger i angrep. Forhåpentligvis har ikke et år i CC svekket han for mye. Carroll - 3 - Har desverre ikke vist noe hittil som tyder på at han er verdt 35mp. Tung, seig, dårlige touch, uintellegente bevegelser i boks. Har mye å bevise. Suarez - 10 - Et fantastisk kjøp. 20mp er småpenger for en spiller med slike kvaliteter. Ren klasse, og endelig har vi en nr.7 med ferdigheter det nummeret verdig.

2
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Henderson - 5 - Har vært svært varierende spillemessig. Fra relativt god til dårlig. Viser tendenser til god innleggsfot og løpskapasitet. Neppe verdt den store summen vi kjøpte han for, men er fortsatt ung.

Henderson har ikke gjort seg fortjent til denne 5eren.

Og hvordan kan du beskytte en 5er på Adam når han ikke fungerer mot "gode" lag? Vil ikke dere kjempe blant de "gode"?

1

Enrique - 8 - Virker som et strålende kjøp. Har slitt med venstrebacken i en årrekke, og det Enrique har vist hittil har vært meget bra

Drøy karakter. Han har jo hatt 2 elendige kamper på rad nå.

1

Dette er umulig å vurdere før jul tidligs og kanskje senere en det også. Noen spillere tilpasser seg raskt , noen trenger lang tid. Bare se på Dzeko i City eksempelvis som var sett på som et bomkjøp delux i hele sist sesong. Synest ikke du skal konkludere med noe som helst før sesongen er slutt faktisk.

1

Lignende innlegg

Laster...