Fotball - Premier League

Rex_Rodney_Is_Back

Ade - the future is lilywhite

Oppretter denne tråden i håp om at den lange mannen tar en titt inn på VGD en vakker dag og får inspirasjon av oss Yiddser. Håpet mitt er at Spurs henter denne mannen permanent fra sommeren 2012 av.

Han er en, av ytterst få spisstyper som kan scåre mål på absolutt alle måter. Han kan klinke til fra 20 og mose ballen i nettaket. Han kan slå hvem som helst i luften og stange inn en corner eller et frisspark. Han kan drible av spillere på små flater og sette den. Han kan slå hvem som helst i en fysist løpsduell man-to-man og skåre og han kan vende og skyte på en femøring.

Han er nesten komplett men evig eies kun et dårlig ryktet. Godt mulig "salen" har rett og han snart starter på nedturen, men jeg velger å tro at Ade finner seg til rette og blir en slager.

Coys...

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

AlfredoStroessner

scåre mål på absolutt alle måter. Han kan klinke til fra 20 og mose ballen i nettaket.

Wow.

1

Oppretter denne tråden i håp om at den lange mannen tar en titt inn på VGD en vakker dag og får inspirasjon av oss Yiddser. Håpet mitt er at Spurs henter denne mannen permanent fra sommeren 2012 av.

Det blir nok med håpet. Ser ikke helt for meg at Greedybayor vil halvere lønnen sin for å gå permanent til Spurs neste sommer.

1

Rimelig sikker på at Tottenham tar 4. plassen i år.

Både Liverpool og Arsenal ser fryktelig svake ut. Tottenham har i tillegg et ikke så verst lag nå som de har fått en skikkelig spiss.

1

Han kan klinke til fra 20 og mose ballen i nettaket.

Det er jo nettopp dette han ikke kan! 62 PL-mål fra før. 60 innefra seksten ifølge en deilig TV2 HD-kommentatør!

Legger meg flat på 5-meteren om det var 20 cm du mente.

1

Synes vi skal roe oss litt med hyllesten, tross alt bare spilt to kamper. Var ikke lenge siden Adebayor var en av de mest forhatte spillerne blant yidsa her inne. Jeg var ikke spesielt fan av signering, men jeg skal gi han en sjanse. Dog, at man etter to gode kamper begynner og snakke om permantent overgang og den perfekte spissen synes jeg blir litt merkelig.

1

Han har vært det vi har manglet på topp i flere år i de to første kampene, men jeg vil absolutt vente og se før det begynner å bli snakk om noen permanent overgang. Om han fortsetter å være like spillesugen og "up for it" store deler av sesongen bør vi selvsagt prøve å hente han, men spørs vel om han går med på den lønna som tilbys. I tillegg vil nok også mange andre klubber være interessert om han får en 15+ mål sesong i PL.

1

Håpet mitt er at Spurs henter denne mannen permanent fra sommeren 2012 av.

Han har alltid startet godt i klubene sine. Enten spiller han bra for å få ny og forbedret kontrakt, eller for å bare imponere sin nye klubb.

Alle husker hvordan ting gikk etter at han fikk sin nye kontrakt i Arsenal. Han sluttet å løpe. I City skorte han vel i sine første 5 kamper på rad. Etter dette gikk alt nedover. I RM startet han også bra, men kom mer til sitt gamle etter hvert.

Skal dog ikke forundre meg om han gir absolutt alt hele sesongen, bare for å fucke Arsenal.

1
Kent Rimelig sikker på at Tottenham tar 4. plassen i år. Både Liverpool og Arsenal ser fryktelig svake ut. Tottenham har i tillegg et ikke så verst lag nå som de har fått en skikkelig s...

Rimelig sikker på at Tottenham tar 4. plassen i år.

Vil stå mellom Liverpool og Spurs tror eg . Arsenal har allerede rodd seg ut på for dypt vann sånn som eg ser det, og det må et MIRAKEL til om de skal være konkuransedyktig.

Men det har jo skjedd mirakler før , så ...........

1
kreatin123 [sitat…] Han har alltid startet godt i klubene sine. Enten spiller han bra for å få ny og forbedret kontrakt, eller for å bare imponere sin nye klubb. Alle husker hvordan ting gikk...

I RM startet han også bra, men kom mer til sitt gamle etter hvert.

Scorte vel 3 av totalt 5 seriemål i mai så da er vel ikke "det gamle" så aller verst. Kvartfinalene mot Spurs i mars/april viste vel også tegn på kvalitet ikke bare "i starten".

1
Rex_Rodney_Is_Back [sitat…] Rex Rodney takk!! Er det gramatikkreglene du skal begynne med igjen eller er det innleggets sportslige innhold du er uenig i, eller rett og slett bare mer sure oppstøt? Co...

Er det gramatikkreglene du skal begynne med igjen eller er det innleggets sportslige innhold du er uenig i, eller rett og slett bare mer sure oppstøt?

Det er ikke grammatikken din (eller skrivefeilene dine) denne gangen. Bare kunnskapsløsheten.

-Pat

1

Han er en, av ytterst få spisstyper som kan scåre mål på absolutt alle måter. Han kan klinke til fra 20

Det ble vel sagt i studio før kampen på søndag at 60 av Adebayors 62 PL-mål var scoret fra inne i 16-meteren, så da blir det litt feil å fokusere på at han kan klinke inn en scoring fra 20 meter.

1

Han er en, av ytterst få spisstyper som kan scåre mål på absolutt alle måter. Han kan klinke til fra 20 og mose ballen i nettaket. Han kan slå hvem som helst i luften og stange inn en corner eller et frisspark. Han kan drible av spillere på små flater og sette den. Han kan slå hvem som helst i en fysist løpsduell man-to-man og skåre og han kan vende og skyte på en femøring. Han er nesten komplett men evig eies kun et dårlig ryktet. Godt mulig "salen" har rett og han snart starter på nedturen, men jeg velger å tro at Ade finner seg til rette og blir en slager.

Husker City-fansen sa akkurat det samme.

"Endelig en spiss som scorer mål..."

Han er jo en bedre versjon av Carew, alltid best rett etter et klubbytte.

1

Lignende innlegg

Laster...