Fotball - Premier League

EdEd

* Arsenal - Bolton *

Lørdag 24.Sep @ Emirates klokko 16:00

Vi så alle hvordan det gikk mot Shrewsbury når eg lagde kamptråden. Har alle forstått no hvem som bør lage slike tråder? Ikkje lær far dåkkars' å knulla....sa brura.

Tips: 3-1 (Van Persie, Arshavin (2) )

God Natt.

3
420 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

3-2. Arsenal burde ta denne, men jeg tror Bolton er på hugget etter en sterk 0-2-seier på Villa Park. Samtidig, Arsenal har et sterkere mannskap, og de burde være mer enn gode nok til å slå et aldrende Bolton-mannskap. Samtidig, untatt Mertesacker så har Arsenal et svært svakt forsvar, så det åpner litt mulighetene for et par Bolton-scoringer.

Szcezsny

Sagna-Koscielny-Mertesacker-Santos

Arteta-Song-Benayoun

Gervinho-RVP(C)-Walcott

---

Jææskelæinen

Steinson-Cahill(C)-Knight-Gardner

Eagles-Muamba-Holden-Petrov

N'Gog-K.Davies

Som sagt, 3-2, scoret av disse: Ars(Arteta, Gervinho, RVP) Bol(Cahill, N'Gog)

1

Starter nattesøvnen med denne drømmen:

Szczesny

Sagna – Mertesacker – Koscielny – Gibbs

Arteta – Song

Chamberlain – Arshavin – Gervinho

Van Persie

2
Mighty-Gooner

Szczesny

Sagna Mertesacker Koscielny Gibbs

Frimpong Song

Gervinho Arteta Arshavin

Van Persie

1
Slettet-NKCESW

Szczesny

Sagna Mert Kozzer Gibbs

Coquelin Song

Walcott Arteta Gervinho

vPersie

Hadde vært mitt lag.

Coquelin gir oss noe Frimpong ikke gjør når det gjelder det offensive.

Arshavin kan heller komme inn hvis vi jager mål.

Å sette inn Walcott hvis vi jager mål er nyttesløst, for da har Bolton allerede 10 mann i forsvar. Bedre å la ham spurte rett inn i nærmeste spiller, på sedvanlig vis, i 65 minutt.

Og sånn som vi har spilt i det siste, ser jeg ikke bort i fra at vi ligger under med 20 minutt igjen.

1
Marouane_Chamakh

Szczesny

Sagna – Mertesacker – Koscielny – Gibbs

Coquelin– Song

Chamberlain – Arteta – Gervinho

Van Persie (c)

1

Woopwoop, denne skal jeg på!

Turte ikke kjøpe biletter til storkamp, og det var tydeligvis en smart avgjørelse denne sesongen.

2

Håper vi stiller med følgende lag: 4-2-3-1 _____________Szczesny______________ Sagna__Mertesacker___Kosicelny____Gibbs __________________________________ __________Song____Coquelin__________ __________________________________ Chamberlain____Arteta_________Gervinho __________________________________ ____________Van Persie______________

Arteta har vært ganske god siden han kom, og det er viktig att han har dagen. Bolton kan bli ganske vanskelig, siden de står med 4 strake tap. Vi møtte både Blackburn og nå Bolton på et tidspunkt de sårt trenger poeng. De utnytter vår svake start på sesongen, og er ganske effektive, hvertfall det vi så mot Blackburn. Jeg ville sagt 4-0 før sesongen, men nå tror jeg vi skal satse på 1-0/2-1 og være fornøyd med det. Jeg har ventet lenge på att det skal snu, men det skjer jo aldri. Når kommer angrepsspillet vårt til å sitte? (scoringene)

1

Szcz Sagna-Mertesacker-Squillaci-Gibbs Gervinho-Song-Coquelin-Arteta Walcott-van Persie

Få med Ryo og Chambs på benk.

1

Tipper 2-2 eller 3-2. Litt vanskelig å seie, men vi kan fort tape denne kampen vis Bolton får det fyrste målet. Kvar gong vi slepper inn eit mål og vi ligger under, ser det ut som aller berre gir opp og henger med haudet.

Vi kan også knuse Bolton, men då må vi få to raske mål.

1
skbrann88 Håper det. Mener personlig att Wenger er ferdig. Han var desperat i sommer, og jeg tviler på han har mer å tilføre.

Det var egentlig ikkje så mange bra kjøp heller, det var på tredje nivå og det er ikkje bra nok. Er enig med dei i at Wenger snart må gå, og det er av den enkle grunn at vi aldri har vore lengre ifra å vinne noke i wengers tid som trener. Stallen og kvaliteten er god nok for ein 7-10 plass, er det bra nok? Neppe, men no kan det vere sann at styret ikkje har så store forventninger lenger som før, pga at arsenal ikkje har ein sjanse i å konkurere med mange av dei andre laga økonomisk. (ser sann ut) Då kan eg forstå at dei ikkje forventa meir enn ein 7-10 plass.

1
Mighty-Gooner

Blir skuffet om vi ikke tar 3 poeng mot et lag som tapte hjemme mot Norwich.

1
Vike14 Det var egentlig ikkje så mange bra kjøp heller, det var på tredje nivå og det er ikkje bra nok. Er enig med dei i at Wenger snart må gå, og det er av den enkle grunn at vi aldri h...

Han har hatt topp4 i alle sine 16år, men nå er det over.. Det er sant, men styre kastet jo £80mil etter Wenger til overganger, og det var etter Chamberlain og Gervinho var kjøpt. Prinsippene til Wenger om billige unge spillere holder ikke lengre til PL-gull. Ikke når lag som City og Chelse kjøper seg plass i toppen. Arteta og Gervinho er gode kjøp, det samme gjelder egentlig også for Chamberlain, men resten er sånn middels..

Tror vi KAN klare en 4. plass med VELDIG mye flaks.. Men helder utenfor Europa League om vi ikke skulle komme på topp 4.

Han "nye" eieren som kjøpte seg opp som hovedeier i sommer, han vil bruke penger for å komme til topps igjen, og det er der vi må gripe sjansen. Mourinho er vell snart arbeidsledig. Han kan det med å bruke penger :)

1
skbrann88 Han har hatt topp4 i alle sine 16år, men nå er det over.. Det er sant, men styre kastet jo £80mil etter Wenger til overganger, og det var etter Chamberlain og Gervinho var kjøpt. P...

Han "nye" eieren som kjøpte seg opp som hovedeier i sommer, han vil bruke penger for å komme til topps igjen, og det er der vi må gripe sjansen. Mourinho er vell snart arbeidsledig. Han kan det med å bruke penger :)

Her kan du lese deg litt opp på vår nye hovedaksjonær. Ikke en selvfølge at han spytter inn masse penger, det er ikke hans stil.

Om du drømmer om Mourinho som trener, så tror jeg faktisk det er et mareritt for veldig mange av oss. Dette er ikke en trener med en personlig stil eller spillestil jeg ønsker.

Ang. Spillerkjøp, er vel også Mertesacker en bra signering. I tillegg til du de nevner.

1
charlie_g [sitat…] Her kan du lese deg litt opp på vår nye hovedaksjonær. Ikke en selvfølge at han spytter inn masse penger, det er ikke hans stil. Om du drømmer om Mourinho som trener, så t...

Vet kanskje litt lite om han, men skal lese litt mer om han.

Det var litt ironisk med Mou. Men da hadde blitt store innkjøp. Hvem vil egentlig folk ha inn som erstatter for Wenger? Manager med stort navn, eller en ny Wenger-type? (da mener jeg den dagen Wenger kom til klubben) Jeg er usikker ennå.

Ja, Mertesacker er en bra signering, men ville heller hatt Cahill. Men vi trenger kanskje en stopper til. Da åpner det for mulighet til å bruke Vermaelen som VB om det trengs. Cahill inn hadde ikke vært dumt..

1

Lignende innlegg

Laster...