Fotball - Premier League

chelsea8

Chelsea - Swansea [Kamptråd]

Chelsea – Swansea City

Dato: Lørdag 24. september 2011 Kl: 16:00 Stadion: Stamford Bridge, London Dommer: Mike Dean TV: TV2 Premier League HD 3 Stream: TV2 Sumo

Skader

Chelsea: Essien og Sturridge (usikker)

Swansea: Tate, Caulker, Agustien, Bodde og Beattie En aldri så liten midtstopperkrise for Swansea.

Serieåpningen

Man Utd – Chelsea 3-1 Sunderland - Chelsea 1-2 Chelsea - Norwich 3-1 Chelsea - West Brom 2-1 Stoke - Chelsea 0-0

Swansea – West Brom 3-0 Arsenal – Swansea 1-0 Swansea – Sunderland 0-0 Swansea – Wigan 0-0 Man City – Swansea 4-0

Mulige startoppstillinger Chelsea Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Mikel, Ramires, Lampard, Malouda, Mata og Torres.

Benk: Turnbull, Luiz, Meireles, Romeu, Kalou, Drogba og Anelka

Swansea Vorm, Taylor, Williams, Monk, Rangel, Gower, Britten, Sinclair, Allen, Lita og Dyer.

Benk: Tremmel, Bessone, Lucas, Richards, Moore, Dobbie, Routledge

Scott Sinclair med et lite stikk til sin tidligere klubb før møtet på Stamford Bridge: Winger feels Chelsea youngsters do not get enough chances Unggutten scoret Swanseas første Premier League-mål for sesongen på straffespark i forrige serierunde. Det var hans andre PL-scoring i karrieren.

1
221 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Alex har vel karantene i denne kampen?

1

Tviler på at Kalou er i troppen etter kveldens prestasjon. Sturridge sin kneskade skal heller ikke være så alvorlig. Har tro på dette laget:

Cech, Bossie, Iva, Terry, Cole, Romeu, Meireles, Lampard, Mata, Torres, Malouda.

Benk: Turnbull, Luiz, Bertrand/Ferreira, Mikel, Sturridge/Ramires, Anelka, Drogba.

1

Cech Bosingwa - Ivanovic - Terry - Cole Meireles - Mikel Mata - McEachran - Anelka Torres

Om jeg skulle valgt laget ville jeg gått for de utvalgte over. Luiz og Oriol hadde begge fortjent å starte denne matchen men med 120 tøffe minutter i beina fra onsdag er det neppe særlig smart.

Ellers regner jeg med at Sturridge ikke er klar enda og da er Anelka det beste valget på den ene kanten om du spør meg. Mata på andre siden og Josh i midten som nå absolutt fortjener sin sjanse fra start i PL også. Strålende god mot Fulham i de 50 minuttene han spilte og dessuten spilte Lampard litt for lenge i den kampen til at jeg tror han har godt av nye 90 minutter.

1
footballknowledge

Chelsea Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Mikel, Ramires, Lampard, Malouda, Mata og Torres.

Dette ser korrekt ut. Eneste spærsmålstegnet er vel Mikel eller Meireles.

1

Håper det løsner skikkelig idag, det fortjener vi etter United-kampen. Tipper vi kjører dem helt i senk og vinner bare 2-0 etter scoring av Torres og Meireles.

1

Kan man ikke spare Lampard i denne kampen etter at han spilte i midtuken, har man et problem. Og man har også et annet problem, om man ikke tør å starte McEachran i denne kampen (for da burde han rett og slett være i en annen klubb akkurat nå).

Håper Boas innser at å satse på det trygge, ikke er så trygt lenger. Og det er lite som tyder på at McEachran kommer til å spille seg bort mot Swansea.

Laget PatNevin satte opp, er akkurat den samme jeg hadde stilt opp med.

1

Tipper etter rapportene at disse elleve starter for Chelsea: Cech, Bosingwa, A.Cole, Terry, Ivanovic, Mikel, Ramires, Meireles, Anelka, Mata og Torres

1
ChelseaFC-25 Det er vel det ene alternativet, ellers har det også gått rapporter på at det blir en diamant på midten. Da skal etter sigende Drogba starte på topp med Torres, med Mata rett bak.

Da skal etter sigende Drogba starte på topp med Torres, med Mata rett bak.

Åh herlighet. Vi skal vel ikke forsøke på det der igjen?

Drogba ga 1 av 20 pasninger til Torres sist de spilte sammen... nå skal det sies dette var vellykkede pasninger. Drogba hadde jo også noen som Torres aldri nådde frem på og som derfor ikke ble registrert.

Jeg tror ikke nødvendigvis at Drogba misliker Torres men verken han eller Torres kan trekke dypt uten å ødelegge spillet sitt. Skal vi spille diamant, bør den ene spissen være noen som faktisk kan spille litt dypere i banen (Anelka peker seg åpenbart ut her).

Nå kan man ikke se bort fra at Drogba og Torres på topp faktisk kan fungere mot et rimelig svakt lag som Swansea men det er i så fall den eneste grunnen.

1

AVB definitivt ikke en ny Mourinho:

"We are putting the attacking path ahead of results but we are trying to reach both targets together. That path is more difficult. We didn't quite see the fluency of the team earlier in the season, but we are getting better now. It is an approach that benefits English football and its culture of the game. I believe the way you win is as important as winning. Of course there are risks but we are here to take risks in life, no?"

1

Frank Lampard on bench today. Midfield of Ramires, Mikel and Meireles starts

Ikke Josh. Faen.

Resten av laget er som forventet: Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole; Ramires, Mikel, Meireles; Anelka, Torres, Mata.

Innbyttere: Turnbull, Luiz, McEachran, Lampard, Kalou, Malouda, Drogba.

1

Er vel den beste benken vi har hatt på en stund... :o)

1

Lignende innlegg

Laster...