Fotball - Premier League

Prideinbattle

Owen Hargreaves var forsøksdyr i Manchester United

Jeg har vært undrende til hvorfor storklubber som Utd og Arsenal alltid sliter med mye skader. Slike klubber bør jo også være best og ledende på det medisinske apparatet rundt spillerne bl.a forebygging og behandling av skader.

Dette er ikke bra:

Jeg har vært en forsøksdyr for en rekke behandlinger, sier Hargreaves til The Guardian.

Han sikter først og fremst til de mange injeksjonene han har fått i kneet, og at det hadde stikk motsatt effekt enn det han ble forespeilet. På de verste dagene var han knapt i stand til å gå, og på spørsmål om knespesialistene som har reddet karrieren hans har sagt at behandlingen han fikk i United var helt feilslått, svarer Hargreaves:

- Absolutt.

Farer Owen Hargreaves med løgn her for å stemple sin forrige arbeidsgiver, og samle cred hos City supporterne? Har han blitt bitter fordi Utd ikke lenger ville ha han.

Kjør debatt!

1
247 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har han blitt bitter fordi Utd ikke lenger ville ha han.

Ja, om lege-teamet var så grusomt, hvorfor tilbydde han seg da å spille gratis for United?

1
PatEvra [sitat…] Ja, om lege-teamet var så grusomt, hvorfor tilbydde han seg da å spille gratis for United?

Han sier jo selv at knespesialisten som han har vært hos etter Utd perioden, uttaler at behandlingen i Utd var svært dårlig *og på spørsmål om knespesialistene som har reddet karrieren hans har sagt at behandlingen han fikk i United var helt feilslått, svarer Hargreaves:

- Absolutt.*

Hargreaves valgte vel å stole på det medisinske apparatet til Utd når han var der? I ettertid har han selv sett at han muligens har kastet bort 3 av sine beste år ved å få feil behandling

1

Nå skal alle Unitedfans komme inn på denne tråden å fortelle hvor mye de plutselig hater Hargreaves. Selv om de eneste han slakter er legeteamet som var der da...

1

Glemte linken i TS.

Dette er jo noe som burde oppta alle Utd`ere. Hargreaves ble en svært dyr "investering", og hvis det er tilfelle at legene er inkompetente, så burde dette få følger. Vi ser jo at VGoth og andre stadig jamrer seg over alle de skadene Utd til enhver tid har. Er årsaken dårlig medisinsk apparat? Inkomptente leger, fysioer?

http://www.dagbladet.no/2011/09/23/sport/fotball/premier_league/owen_hargreaves/18260907/

1

Jeg skjønner ikke hvorfor han gidder å begynne å gnåle om dette. Nå som alt ser lyst ut for hans del. Dette vil jo bare slå tilbake på Hargo selv dersom han går ut med ny skade.

Og ja: Jeg forstår veldig godt at man kan bli bitter av å miste jobben i verdens beste klubb. Og som bitter mann glir han jo rett inn i Shity-miljøet...

3
Prideinbattle Glemte linken i TS. Dette er jo noe som burde oppta alle Utd`ere. Hargreaves ble en svært dyr "investering", og hvis det er tilfelle at legene er inkompetente, så burde dette få fø...

Dette er jo noe som burde oppta alle Utd`ere.

Hehe, du er jo morsom du. Fjortiser og middelaldrende feitinger med fjortisintellekt gidder da ikke tenke på slike kjedelige ting. Viktigere å lære seg den siste Nani-sangen og lese Liverpool.no for siste nytt.

1

Typisk City supportere at det ikke er nok med en tråd om temaet.

Rent personlig så er jeg litt skuffet over Daniel Taylor, som ikke akkurat gjør sitt beste for at saken skal bli fremstilt på best mulig måte.

Kritikken til Hargreaves ang behandlingen er jo rettet mot den innledende behandlingen fra United sin side, hvor man brukte injeksjoner istedenfor å sende han til spesialist. Det kan godt hende at Hargreaves har rett i at dette hadde en negativ innvirkning på han og at det gikk utover behandlingsperioden. Samtidig kan man jo stille spørsmål hvorvidt United gjorde noe galt med utgangspunkt i informasjonen man hadde på den tiden. Når det gjelder hva klubben har gjort i etterkant, så har vel Hargreaves tidligere bare hatt positive ting å si, f.eks at United lot han få lov til å bestemme hvilke leger han ville oppsøke og at han stod forholdsvis fritt til å bestemme mens United stod for regningen. Når han etter å ha forlatt klubben også uttaler at mange i medical staffen til United er gode venner av han, så gir det ikke inntrykk av at han er spesielt misfornøyd heller.

Det eneste jeg reagerer på, er hans kommentarer rundt Wolves kampen og at alt er så mye bedre i City. Han har tidligere uttalt seg rundt Wolves kampen, og det var ganske så motstridende med det han kommer med nå, bla at han var desperat etter å få spille.

1
El_Dux Jeg skjønner ikke hvorfor han gidder å begynne å gnåle om dette. Nå som alt ser lyst ut for hans del. Dette vil jo bare slå tilbake på Hargo selv dersom han går ut med ny skade. O...

Jeg skjønner ikke hvorfor han gidder å begynne å gnåle om dette

Er det gnål fordi han mener at han har blitt feilbehandlet i Utd i 3 år, og av den grunn har vært konstant skadet?

Hva med alle andre som er hyppig skadeutsatt i Utd? Dere gnåler jo om dette ustanselig. Hvorfor stiller dere ikke spørsmål ved (manglende) kompetanse innad i egen klubb?

1

Jeg har selv slitt med jumpers knee. Har lyst og tilføye noe her.

Kneskader er frykteligt missforstått hos leger og fysioterpauter, ja ink. øverste nivå ( overleger osv)

Jeg har vært på behandling i over 1 år uten noe særlig resultat. Jeg innså at leger faktisk ikke kan noe særlig om kneskader, og ''prøver'' mer eller mindre bare noe på deg, for og se om det funker.

Tok selv saken i egne hender i årskifte 10/11, og i mai 2011 var jeg tilbake for fult på fotballbanen.

Mulig Hargreaves var forsøkskanin. Tingen er at det finnes ingen fasit på rett og gal behandling på kne, det kan være så forskjellig fra person til person. En måte er og prøve seg frem. En med erfaring med kneskader er et god utgangspunkt.

Så lenge Hargreaves lot legene behandle han, så syns jeg ikke han skal gå ut negativt mot United. Han kunne jo stoppet det viss han følte han var forsøkskanin.

Uansett ,kunnskapen på kneskader er alt for lav. Jeg lot meg heldigvis ikke lure til allslags sprøyter og oprasjoner, noe som i 99 % av tilfellene er unødvendig, med mindre det er snakk om avriving av korsbånd eller minisk.

til slutt: Det at Hargreaves fikk strekk etter 5min på banen da han fikk sjangsen mot Wolves, viser bare at nivået er lavt på rehabliteringen.

1
Unnskyldningen Typisk City supportere at det ikke er nok med en tråd om temaet. Rent personlig så er jeg litt skuffet over Daniel Taylor, som ikke akkurat gjør sitt beste for at saken skal bli fr...

Typisk City supportere at det ikke er nok med en tråd om temaet.

Jeg fant ikke noe egen tråd hvor OH uttaler det han gjør. Jeg synes uttalelsene er såpass oppsiktsvekkende at det fortjener en egen tråd, og ikke blir borte i en annen tråd om spilleren.

1
Prideinbattle Glemte linken i TS. Dette er jo noe som burde oppta alle Utd`ere. Hargreaves ble en svært dyr "investering", og hvis det er tilfelle at legene er inkompetente, så burde dette få fø...

Dette er jo noe som burde oppta alle Utd`ere. Hargreaves ble en svært dyr "investering", og hvis det er tilfelle at legene er inkompetente, så burde dette få følger. Vi ser jo at VGoth og andre stadig jamrer seg over alle de skadene Utd til enhver tid har. Er årsaken dårlig medisinsk apparat? Inkomptente leger, fysioer?

Spørsmålet er vel heller om det er noe galt med pengene til City, siden Mancini for litt siden "ikkje hadde noen midtbanespillere som alternativ mot MEKTIGE Fulham"

Hvor er det medisinske apparatet hos dere da ? Har dere ikkje KJØPT nye medisinmenn for araberpenger som skal kunne holde resten av araberkjøpene i såpass god tilstand at de klarer å spille kamper ??

Hargreaves ble en svært dyr investering, riktig det, og godt observert. Uansett så har vel fyren vunnet en god del mer enn hva City har gjort de siste 35 årene, så helt bak mål ble det vel aldri ! Så da er vel prisen vi betalte for fyren ok likevel ? Spesielt ettersom dere brukte ca 450 mill pund for å vinne en Fa-Cup...

2

Har vel bare vært positive ord fra Harg etter United exiten. Usikker på hvor mye sannhet det ligger i dette. Samtidig en smule tvilsomt at United har behandlet 150-200 mill kjøpet sitt så elendig.

1

Intelligente(?) Unnskyldningen: Det er en overgangstråd du refererer til.Har da ingtenting med hva denne tråden handler om. Ett fattig forsøk........

1
Prideinbattle [sitat…] Er det gnål fordi han mener at han har blitt feilbehandlet i Utd i 3 år, og av den grunn har vært konstant skadet? Hva med alle andre som er hyppig skadeutsatt i Utd? Dere...

Har han blitt feilbehandlet? Eller er saken litt mer sammensatt enn hodet ditt innser? Selv dr Steadman sa den gang at Hargos tilfelle var ekstremt (og Steadman har sett det meste vil jeg tro). Godt mulig United i ren desperasjon forsøkte andre, mulige løsninger som i ettertid ikke var optimale. Det kan ikke jeg nok om. Men du må ikke glemme at Hargo var en kjeks allerede i Bayern M. Hva betyr det? At Bayern også bedrev feilbehandling?

United har skader ja, men veldig ofte er skadede spillere tilbake på banen langt raskere enn hva skaden tilsier. Så etter mitt syn gjør den medisinske staben en god jobb. Det betyr selvsagt ikke at man hele tiden bør se etter tendenser som tilsier at kompetansen bør stilles i søkelyset. Og det tror jeg en klubb som United gjør hele tiden.

1

Lignende innlegg

Laster...