Fotball - Premier League

Chickensh1t

Uflakstråd for United - 2011/2012

Ny sesong, ny uflaks.

I denne tråden skal vi ta for oss alle de situasjonene som går imot United sesongen igjennom, og det pleier å være en god del av de. Uflaksen vi har hatt hittil har kommet i skyggen av en forrykende sesongstart, men mot Stoke skjedde det mye kontroversielt, og etter min mening ble vi frarøvet to poeng av dommerteamet.

Allerede etter 6 minutter skulle Stoke vært redusert til 9 mann etter en grusom takling på Evra, en takling som for øvrig var helt identisk den som resulterte i direkte rødt for Torres i Chelseas hjemmekamp mot Swansea samme dag. Deres første røde skulle kommet etter 3 (?) minutter da Hernandez, innenfor 16-meteren, ble meid ned bakfra av Jonathan Woodgate da han var alene gjennom med keeper. Hernandez ble ikke uventet skadet av den harde taklingen. Dette er straffe og rødt kort, vel å merke av den soleklare sorten. Vi skulle med andre ord ledet 1-0 og vært to mann mer på banen etter 6 minutter, hadde dommeren og vår straffeskytter gjort jobben sin, og da ville vi vunnet kampen enkelt og med god margin.

Litt senere i kampen er Begovic på bærtur. Young vinner ballen, men Begovic takler han i bakken innenfor egen 16-meter uten å være i nærheten av ballen. Dommeren reagerer ikke, og nok en gang blir vi snytt for straffe.

Synd at dommeren skal avgjøre kamper, og i verste fall seriegull, på denne måten.

OBS! Denne tråden gjelder altså ikke bare kampen mot Stoke. All uflaks som rammer United kan tas opp her, sånn at forumet blir ryddigere og slik at diskusjoner rundt ting som går i vår disfavør i stor grad kan samles under en og samme paraply.

4
316 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Herregud som dere griner over denne "uflaksen" deres, snart er dere på gooner-nivå når det gjelder syting.

Alle andre lag har akkurat like mye "uflaks" som ManUtd.

Er ikke dette den tredje tråden om "uflaksen" til ManU bare etter stoke kampen?

1

Jeg ønsker bare debatt rundt kontroversielle situasjoner som går i Uniteds disfavør. En samletråd er veldig hensiktsmessig, og en lignende tråd fungerte veldig bra under fjorårssesongen.

1

Klage sendt.

På hvilket grunnlag? Ikke det at jeg er uenig i at dette uflaks pisset er hinsides pinlig, men han bryter nok ingen regler med denne tråden.

Forøvrig er det snakk om 2 debattanter, og ingen berm.

1

ER det ikke på tide å innrømme at flaks/uflaks er noe alle har? Det jevner seg som ut over en lang sesong. I går mener jeg at vi hadde noe uflaks, mens mot Chelsea var vi noe heldige som vant.

1
Stella_Artois ER det ikke på tide å innrømme at flaks/uflaks er noe alle har? Det jevner seg som ut over en lang sesong. I går mener jeg at vi hadde noe uflaks, mens mot Chelsea var vi noe heldi...

Jeg skriver ikke at andre lag ikke kan ha uflaks, men at United har helt ekstrem mengde uflaks, noe som vil si at vi blir urettferdig behandlet i mange flere tilfeller enn andre.

I tillegg hadde vi sinnsyk uflaks mot Stoke, og vi var det uheldigste laget mot Chelsea også. Chelsea fikk et offsidemål i mot seg, og der kan dommeren klandres. På nummer to, derimot, var Nani på vei i motsatt retning og hadde en hæl i offside, noe dommeren umulig kunne få med seg. Altså ikke klandres.

Chelsea skulle hatt rødt kort på Bosingwa (to-tre gule) og Ashley Cole (Soleklart rødt). I tillegg ble vi snytt for to straffer og at Rooney skled på en random flekk gjør ikke saken bedre.

Hvordan var vi heldige som vant da? Ikke prøv å balanser flaks/uflaks. Det er ikke noen balanse når det gjelder United. Vi har alltid mest uflaks totalt sett.

1

Lignende innlegg

Laster...