Fotball - Premier League

mancitypower

bm-city

jeg sa det lenge. at city kan bli best i champions legue. jeg sa det og dere ville ikke høre på det. men nå skal city spille champions legue kamp igjen og så er det i morgen hvis dere ikke viste det. bm er i tyskland så det er tyskland city skal spille i nå. ingen som vet alle som skal spille så dere kan ikke snakke ned lengre heller dere. mancini glad etter kampen. stod på sida til city nå så han kan si til alle at de blir best igjen og da kan de vinne igjen også de. og så kan dere ikke trylle vekk kampen for det gjør dere alltid når jeg skal snakke den. men så skal dere ikke trylle den hvis andre som skal snakke litt om den. så det er kamp selv om dere vil trylle og vil ha den og ikke se på den og slikt. så dere skal bare se den også dere og ikke snakke ned. så de kan være redde for de vet city kan vinne igjen. så det kan bli bra kamp.

11
87 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lie. Kielland. Bjørnson. Ibsen. mancitypower.

15

og så er det i morgen hvis dere ikke viste det.

Serr? Trodde det var torsdag og channel five.

1

Herregud for et troll dette er. Skriveferdighetene hans ble jo plutselig ekstremt dårlige. Hvorfor biter alle på?

1
FowlerGod2 [sitat…] Plutselig?

Første innlegget hans:

tottenham er et lag city skal slå. Jeg forventer fullt kjør allerede fra start av. mancini har fått tid til å drille gjengen og vi skal allerede denne sesongen være utfordrer til tittelen så det gjelder å være på hugget fra start av og få fin seierrekke.

Han snakker ikke så avansert nå, men kommafeilene manglet.

1

Jeg tror ikke City kommer seg ut av gruppa i CL.

1

Tror dere at dere for en gangs skyld kan holde dere til reglene og ikke avspore nok en tråd med vissvasset deres? Jeg sier som forumidolet mitt ; " fotballside dette her."

1

Lignende innlegg

Laster...