Fotball - Premier League

LarsLie

CL: Bayern Munchen-Manchester City

Tirsdag førstkommende møtes Bayern Munchen og Manchester City på Bayern Allia... nei Fussball Arena mener jeg i Munchen.

Bayern vant første kamp i gruppen 2-0 borte mot Villareal, og har puttet 21 mål og sluppet inn 0 mål de siste 6 kamper i Bundesligaen.Keeper Neuner har ikke sluppet inn mål på 838 minutter.Noe tvil rundt Badstuber og hvorvidt Robben er klar for en full kamp ennå. Vi kan få gjensyn med V Buyten og Boateng.

City klarte 1-1 hjemme mot Napoli på Etih... COMS i en kamp City burde avgjort til sin fordel alt i første omgang.Ballo er utestengt,Adam er skadet. Dejong kan være tilbake.Owen er ikke i CL-troppen. Starter vi med Dzeko og Aguero eller for Tevez innpass fra start. Eller spiller vi med en spiss i morgen.

Vi har startet veldig bra iår, men dette er en oppgave vi skal slite med. Bayern er et uhyre sterkt lag i flyten så det holder.

Vi gleder oss og gruer oss som vanlig.

Ikke meningen å trylle tråden til mcp, men det blir bare for dumt at andre grupper skal sabotere enhver kamptråd om City.

2
322 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette var en flott kamptråd. Håper denne blir satt som sticky, så andre her kan lære seg hvordan en kamptråd skal lages. Klem, Happy Harry.

1

Jeg legger inn protest. Det finnes allerede en kamptråd. Du bør derfor forholde deg til den, og ikke lage en ny. Slik oppførsel som du bedriver nå bidrar til et rotete og uoversiktlig forum. Hensikten med en kamptråd er å samle alle innleggene på ett sted, ikke være et oppslagsverk av lett tilgjengelig informasjon en hvilken som helst sjimpanse kan greie å finne frem til på egenhånd. Ingen citysupporter har fått mer dritt og sjikane slengt etter seg enn mcp. Dere burde skamme dere.

1

Dette kan helle begge veier. Men hvis det blir en fair kamp tror jeg Bayern tar det 2-0

1
LarsLie He he

Utvilsomt. Den femten år gamle Bowmoren i glasset jeg holder i min høyre hånd, derimot, er alt annet enn he-he...;) Måtte smake på den, selv på en mandag.

2
mexicogåsen Jeg legger inn protest. Det finnes allerede en kamptråd. Du bør derfor forholde deg til den, og ikke lage en ny. Slik oppførsel som du bedriver nå bidrar til et rotete og uoversikt...

Ingen citysupporter har fått mer dritt og sjikane slengt etter seg enn mcp.

Hei mcp/dzekotelli/eddie !

Synes synd på deg selv nå eller ? forholder meg gjerne til Citykamptråder om de er laget av motstanderlagets supportere eller av oppegående United supportere som Lezah,unvegard,matshino osv men ikke gulp fra troll. Ingen andre klubber her trenger å tolerere slikt og ikke City heller.

1

Lignende innlegg

Laster...