Fotball - Premier League

Black_Butler-33

Jose Enrique-Spillertråd

Fant ingen spillertråd om Enrique, så her lager jeg ihvertfall en. Hvis det viser seg at det allerede finnes en slik tråd er det bare å la denne synke.

Uansett, jeg tenkte at vi kan bruke denne tråden til å følge Enrique's sesong, og alle som vil diskutere temaet saklig er velkommne til å bli med.

Litt info om Enrique:

Er tidligere sprinter.

Går under kallenavnet "El Toro" som betyr "oksen"

Hans fulle navn er José Enrique Sánchez Díaz.

Han er født 23 Januar 1986.

Han har tidligere spilt for Levante B, Valencia, Celta Vigo, Villarreal og Newcastle.

Han har ingen A-lagskamper for Spania.

Dog har han 2 kamper for Spania U16, 4 kamper for Spania U20 og 3 kamper for Spania U21.

Han hadde 65 suksessfulle driblinger forrige sesong.

Han ble kun slått 9 ganger i en såkalt "one-on-one" duell.

Hele 84% av taklingene til Enrique forrige sesong var suksessfulle.

Hva mener dere?

Kjør tråd!

3
165 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spilte en bra kamp idag, den godeste José Enrique. Bra defensivt, hvor han gjør det han skal gjøre, og har en nydelig assist på 1-0 scoringen til Carroll. Har også noen fine overlapper.

2
Liverpoolking7

Veldig god spiller, og det blir bra å følge ham gjennom sesongen. Enrique har alt!

2
Liverpoolking7 Hva? Hva er det jeg ikke har fått med meg???

Så lenge du ikke har spilt A-lagskamper og du bor i et annet land over en viss tid(5 år?) så kan du til slutt få et "dual citizenship" som betyr at du kan spille for det landet du da bor i.

Argentineren Cristian Ledesma er en av de nyere eksemplene på akkurat det, han er argentiner, men har spilt i Italia i 10 år nå og har aldri spilt for A-laget til Argentina. Han er nå på det italienske landslaget.

1

Flott at Liverpool henter daukjøttet vårt. Uten Enrique og Carroll har vi nå blitt et topplag. Takker så mye LFC:*

3

Tabellen til slutt blir nok 1. Manu 2. City. 3. Chelsea 4. Liverpool etter det er det litt mer usikkert, men vil påstå at Tottenham er den største favoritten til å få femte.

Newcastle får at best 7. Med mindre en sheik kjøper ut Ashley og begynner å leke FM

1
Biscan2 Løsningen var i klubben hele tiden, udugelighet fra Pardew? På en annen side, så er det vel litt vanskelig å se i kortene at en av PLs beste venstrebacker skulle byttes med en forh...

På en annen side, så er det vel litt vanskelig å se i kortene at en av PLs beste venstrebacker skulle byttes med en forhatt høyreback og Carroll mot Best/Ameobi?

Få eller ingen kunne se at Raylor var gull dekket av støv, heldigvis ble støvet blåst bort på v.becken, og takket være han har vi NÅ slått Sunderland borte og avansert videre i LC. Med Enrique på laget ville vi tapt sesongens viktigeste kamp og vært ute av LC.

Vi har mye å takke dere for, men at dere betalte 35mp for en mann\jente totalt blottet for fotballferdigheter kan ikke takkes med ord. Vi bøyer oss ned, åpner gapet og svelger!

1

Lignende innlegg

Laster...