Fotball - Premier League

tommymann2k

Liverpool drakter 2012/2013

"De nye draktene Liverpool skal bruke for 2012/13-sesongen vil bli vist frem neste fredag." - http://www.liverpool.no/nyheter/draktene-vises-frem-neste-uke.aspx

Noen som har noenslags aning på hvordan draktene vil bli seende ut?

En kar på facebook som sier følgende: (Drakter som han har 'designet utifra informasjonen han har fått oppgitt') "Hjemmedrakten blir litt lik den tidligere england-hjemmedrakten, eller litt som Everton sin nåværende hjemmedrakt er. Det som kan oppfattes litt kontroversielt, er at det ikke skal være noe hvitt på den drakten. Logoene kommer i amber. Bortedrakten blir grå/sort med amber-detaljer. Tredjedrakten skal visst være noe av det verre ifølge mine kilder. Lilla, med gule detaljer, hvite ermer og grått tribaldesign. Dette er info fra personer som jobber med innkjøp i sportsbutikker. Jeg lagde draktene, og fikk bekreftet at designet var nærme. Bortedrakten er den som stemmer minst."

Hva tenker dere om dette?

1
96 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Deilig å få "Liverbirden" tilbake igjen! Likte spesielt bortedrakten veldig godt, 3. drakten er en drakt jeg driter fullstendig i dermed er det like greit å prøve litt fancy farger osv. Jeg likte også designet på hjemmedrakten, warrior-merket er mye fetere enn Adidas-merket, men skriften likte jeg ikke helt. Ville helst sett skriften osv i hvitt istedenfor gull-aktig.

1
Legendag Deilig å få "Liverbirden" tilbake igjen! Likte spesielt bortedrakten veldig godt, 3. drakten er en drakt jeg driter fullstendig i dermed er det like greit å prøve litt fancy farger...

Deilig å få "Liverbirden" tilbake igjen!

Samme fyren fra facebook som jeg har sitert der oppe har sitert noe fra RAWK: "Seen the new kit today. Its got a a collar for sure. No buttons on it though. It is deffo just the liverbird and on the back at the top is 2 eternal flames either side of 96."

Så Liverbirden er så godt som bekreftet, det samme med kragen og de to flammene som står på hver sin side av 96. Flammene og 96 skal være plassert bak i nakkeregionen.

2

Den tredjedrakten var ulidelig stygg.

1

Draktene kommer til å bli temmelig like som de i åpningsinnlegget. Tredjedrakten skal være helt grusom, men da ser jeg gjerne at de lager den såååå grusom at den faktisk blir kul.

Liker designet på hjemmedrakten, så den blir det å kjøpe sikkert. Bortedrakten er OK, litt kjedelig i designet.

1

Enig i at de grå partiene ikke var noe særlig, men tror jeg kan venne meg til drakten.

1

For i helvete?! Trodde det var kødd når jeg så bildet. Latterlig stygt med det grå greiene. Ser ut som om spillerne har smekke på seg. Fy faen.

1

Keeperdrakten ser ved første øyekast ut som en afrikaner med gul konebanker på.

1

Den gråsvarte er inspirert av bortedrakten fra 1900-1906:

Warrior Football ‏@WARRIOR_FTBL

Inspired by LFC’s Away Kit from 1900-1906 which featured the neck detail as a nod to the huge maritime influence on the city at the time.

Holder for å vinne meg over...

1

Lignende innlegg

Fotball - Internasjonal VGD Publisert

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...