Fotball - Premier League

K-Dub

Draktbestilling fra arsenal.com

Hei Gooners, jeg lurer på om det er noen her som noen gang har bestilt drakt (eller noe annet) fra arsenal.com. Har veldig lyst på ny trøye, med arsenaltrykk bakpå. Noen som har erfaringer derfra?

1
19 svar

Har selvsagt ikke bestilt selv men er nå flere av mine venner som er Arsenal fan og dei har nå bestilt uten noen problemer.

Men husk at du får toll avgift itillegg til den prisen som står på nette. Denne avgiften betaler du normalt sett når du får drakten i Norge. 2-300kr ca

1

Har selvfølgelig bare gode erfaringer fra Arsenal.com. Betalte 120 kroner i toll på postkontoret da jeg hentet den nye drakten

1

Hadde for øvrig planer om å logge meg inn for å slenge inn en v.Persie(!)-vits, men dessverre kom noen meg i forkjøpet. Kanskje like greit da ikke ønsker å oppleve Eldars vrede.

1

Hva er billigst, Arsenal.com eller unisport.dk ? eller finst det billigere ?

1

Hei

Sitter og ser litt på hva priser dei forskjellige nettsidene har og tilby av drakter og andre Arsenal produkter, men eg vet liksom ikke hva det blir når du tar med frakt og toll. Unisport har veldig mange gode tilbud, men desverre bare veldig små og store str igjen. Noen andre som veit om andre nettsider som har gode tilbud? Kan også oppgi toll og frakt kostnader :)

Mvh Dial-Squere

1
Laster...