Fotball - Premier League

Fredda_AFC

Arsenal vs Man City

Søndag 17:00 - TV2PL1 Emirates Stadium

Ett oppgjør som har vært relativt målfattig etter Mancini overtok de lyseblå. Sist lagene møttes var på Etihad i høsten og det endte 1-1. Tilsvarende oppgjør ifjor endte 1-0 etter ett langskudd av Arteta. Mancini har en tendens til å spille defensivt på Emirates, derfor tror jeg ikke vil florere med mål i dette oppgjøret.

Jeg tror Arsenal stiller som oppsatt. Mertesacker kan kanskje byttes ut mot Koscielny og Podolski/Walcott med Oxlade-Chamberlain. Sistnevnte vil jeg gjerne se mot Zabaleta igjen. Dette er ikke tradisjonelt en kamp med mye bakrom, derfor ser jeg heller at Giroud starter på topp enn noen andre.

Szczesny Sagna - Mertesacker - Vermaelen - Gibbs

Arteta Wilshere Cazorla

Walcott Giroud Podolski

Manchester City har mye kvalitet i stallen. Hvordan de stiller er vanskelig, men jeg prøver. Skal ikke se bort ifra de spiller 4-5-1. Aguero er enda usikker pga skade.

Hart

Zabaleta - Kompany - Lescott - Clichy

Milner - Barry - Y.Toure - Silva

Dzeko - Balotelli

1
1,5k svar
Maradona_123 Dommeren gjør muligens det riktige valget i forhold til regelboken, men regelen er feil, det er bare sånn det er med den saken. Du høvler ned en spiller som bakerste mann, utenfor...

Innlegget ditt gir like lite mening som regelverket.

Ja, jeg ser argumentene for at det deles ut "dobbel straff" og at det kan virke strengt. Men at det straffes nådeløst for slike overtredelser skyldes først og fremst han vil få slutt på de.

Når en forsvarsspiller river ned en motspiller og dermed risikerer at det dømmes både straffespark og rødt kort, vet han hvilke konsekvenser det vil få. Når han likevel velger å gjøre det, er han idiot.

Det blir feil å lage et regelverk som er til for å beskytte idioter. Eller klubber som velger å kjøpe idioter for flere titalls millioner og i tillegg lønne de med flere millioner. En god, tenkende spiller, vet at han ikke skal rive ned motspillere i situasjoner hvor konsekvensen av det er straffespark og rødt kort.

"Dobbel straff" virker urettferdig i mine øyne kun i situasjoner hvor en spiller helhjertet går etter ball. Når en spiller f.eks. kommer alene med keeper og keeper er hundredeler for sent nede i forsøk på å ta ballen, men tar bare spiller.

Idag så vi en Arsenal-forsvarer som overhodet ikke viste noen interesse for ballen. Det eneste han forsøkte i den situasjonen var å ødelegge og sabotere spillet. Konsekvensene kjenner han, men han gambler på at dommeren ikke gjør jobben sin. Da blir det rimelig feil å grine over at dommeren gjør jobben sin.

Litt interessant er det jo også med Arsenal-supporterne her inne som mener City-spilleren ikke ble fratatt en klar målsjanse fordi keeper visstnok var i sikring (hvilket forøvrig var helt feil). Om det hadde vært tilfelle, så en enda mer horribel oppførsel av forsvarsspiller. Hvorfor i svarte holdt han igjen motspiller når motspiller ikke engang ville fått en klar sjanse? Hvilken idiot!

Forsvarsspilleren som ødela for hele laget sitt med hjernedød opptreden kan kritiseres. Klubbledelsen som valgte å signe en slik idiot kan kanskje lastes. Manager som lar han spille, er neppe uten skyld. Men dommeren? Han gjorde (i denne situasjonen) det eneste riktige!

3
Fremz [sitat…] Ingen har respekt for idioten som brukte opp alle pengene sine på tull, men hadde flaks og vant i lotto. Han som tok opp et lån, startet en bedrift, og så ble jævlig rik h...

My point exactly!

United har fortjent å være i den posisjonen de er i - de har bygd klubb, forvaltet økonomien klokt, brukt en haug av penger på å bygge ut Old Trafford og ikke minst bygd varemerke slik at de får inn de inntekter de trenger for å bruke penger og til å betjene lånene.

Det er noe ganske annet med Chelsea og City som har blitt rike over natten og bruker en haug av penger de aldri har tjent eller gjort seg fortjent til.

... og dette kommer fra Zen0n som skyr United som pesten, men som også har uendelig mye mer respekt for dem enn de to blå pengeklubbene.

3
Prideinbattle Er noen overrasket over at du ikke evner å komme med konstruktive innspill vedr matchen? Sannsynligvis ikke. Utd trollene fornekter seg ikke. Toure er forøvrig ikke skadet og Nasri...
ZoneOfAvoidance

Toure er forøvrig ikke skadet og Nasri har karantene. Dette til informasjon, siden du ikke her heller følger med.

Satan det stemmer.

Har hørt det brumle litt fra citytråden når det gjelder skader i år serru, og synes det er litt merkelig, i og med at med-folka deira var så gode i fjor.

2

Szcz

Sagna - Mertesacker - Vermaelen - Gibbs

Arteta - Diaby

Walcott Wilshere Cazorla

Podolski/Giroud

Jeg vil så gjerne se Diaby her, fysikken og drivet hans kan gjøre underverker for dette laget, håper han er klar.

2

Arsenal vs City. En kamp mellom to av lagene med mest flaks i ligaen. Den kan bikke hvor som helst. Walcott og Cazorla får garantert beskjed om å kaste seg, uansett hvor tåpelig og åpenbart det ser ut, men likevel ender opp med straffe. City får bare diverse ufortjente mål ut av ingenting. De må ikke jobbe for de engang. «You're not really here» (tabellposisjon) heller.

Jeg unner ingen av lagene seier, selv om en City-seier ville smakt «best» av de nevnte. Håper enten på en knapp City-seier med et overtidsmål som skulle vært annullert, eller uavgjort ved et Arsenal-mål (straffe) som aldri skulle vært godkjent.

3-2 eller 3-3. Go underholdning!

2

Spent på om Balotelli får starte og om han i så fall klarer å overgå antallet grisetaklinger han hadde i tilsvarende oppgjør forrige sesong.

2
necklaze Så det du egentlig sier er at om QPR hadde hatt samme statistikk mot City som Arsenal (altså da med Wenger som manager der), hadde ikke Wenger hatt et godt grep på Mancini pga. res...

Nå vet jeg jo at dere City-supportere ikke er så flinke til å tenke osv, men du må jo huske å se litt bak det rene resultatet.

Du mener man skal se bak resultatene, når en setter opp to managere mot hverandre, slik det ble gjort med Wenger vs Mancini her?

Hallo, er det deg, Nils Johan Semb? Det er jo også en som liker å se bak resultatene. Såvidt meg bekjent, så vinner du få kamper ved å se bak resultatene. Da må du faktisk se på resultatene.

2

De to største trolla på vgd i fri korpulering, gud bedre meg, på tide å finne prevensjonen!

2
1_min_of_silence De har returnert 900 av de 3000 de fikk tildelt. Var snakk om å boikotte denne, grunnet høye billettpriser. Samme borte mot Norwich som også skrudde prisen kunstig høyt opp da City...

Samme borte mot Norwich som også skrudde prisen kunstig høyt opp da City besøkte de nylig (fra 45 pund forrige sesong til 60 pund denne sesongen).

Da får alle klubbene boikotte City da, som skrur lønningene og overgangssummene kunstig opp. Her har du supportere med gangsyn. Fy faen.

2
Legendag Kk, bra de hvertfall gjør noe for å vise hva de mener om det. Ikke at det påvirker meg så fryktelige mye, men jeg synes faktisk samtlige av de andre lagene i PL burde boikotte lag...

Fotballen er blitt helt gal.

Ja, spesielt når klubber som City og Chelsea kan drive med underskudd på milliarder hvert år. Men neida, her er det billettprisene til lag som faktisk prøver å konkurrere mot disse KUNSTIG drevne klubbene som er fokus. Hvordan kan folk være så tett i pappen?

2
Woger [sitat…] Jepp. På samme som at oljen ikke har noen årsak til at lønningene til ingeniører i Norge er så høye. Det er bare grådigheten til enkeltindividet sin skyld. Unnskyld meg, m...

Hvis du ikke ser det, ja da er det faen ingen håp for deg

Registrerer at du fortsatt ikke evner å ta til deg fakta som serveres deg intravenøst.

Da "SKY4" i alle år fikk gjøre akkurat som de ville mtp monopol på å kjøpe dyre spillere og lønne dem dyrt - opplevde du at klubbene under skrudde prisene sinnsykt mye opp for å kunne konkurrere bedre ved å tjene mer penger på match day income? Ikke det nei......... Hørte du andre lags supportere klage? Ikke det nei........

Men i takt med pokalløse sesonger, så er det selvfølgelig formålstjenlig å IGJEN skylde på City og Chelsea. Er det noe dere ikke kan gi dem skylden for.

Er du født bak en låvevegg?

2

Arsenal har dyre billettpriser, men det blir malt svartere i media enn hva som er faktum. Media tar ikke hensyn til VIP boksene som er rundt hele stadion, Emirates har faktisk mest VIP bokser av de alle, og de er svindyre. Under VIP boksene er det hospitality(middag og drikke incl) rundt hele stadion, også mest i England. De to faktorerene der øker snittprisene noe sinnsykt. Når det er sagt er noen kamper alikevel dyre. Pga så mange sesongkortholdere er de fleste billigste plassene tatt.

Arsenal er likevel blant de dyrere, men det er en trend som har utviklet seg til de grader de siste årene blant flere klubber. For de billigste billettene på Wembley for noen år tilbake måtte jeg ut med £90. Så lenge folk betaler og kommer på kampene kommer det sannsynligvis ikke til å skje noe med prisene.

Uansett, feil tråd å diskutere detta.

2
Fredda_AFC The Frenchman suffered a cut knee in last weekend's FA Cup draw at Swansea City but otherwise Arsenal have no other fresh injury problems. Andre Santos and Abou Diaby could be in c...

Left-back Aleksandar Kolarov (knee) is back in contention for the Premier League

Veldig bra. Kolarov-Dzeko kombinasjonen har vist seg å fungere, så jeg ser gjerne at vi starter med disse to. Da vil vi også gå for en liten annen type spillestil, noe som kanskje er lurt mot et balltrillende Arsenal.

2

Is it a trophy? RT Police have found what they describe as a "suspect package" in a car park close to the Emirates Stadium

2
ZoneOfAvoidance

Det positive her er jo at alle incestavkommene (les: citysupportere) kan slutte å gnåle om at de aldri får straffespark på bortebane.

2

Lignende innlegg

Laster...