Fotball - Premier League

TTID

***Tottenham - Fulham***

Nei, får vel prøve seg på en såkalt kamptråd da vel…

Sted: White Hart Lane Når: Kick-off 16.00 (GMT +1) Dommer: Michael Jones TV: TV2 PL HD2 Vær: Jeg melder regn

Tottenham tar imot Fulham til ettermiddagskamp i nord-London. Tottenham har vist god form i år, og har kun tapt én seriekamp i 2013 (3-2 for Liverpool sist helg). Før denne kampen spilles ligger Spurs på 3. plass med 54 poeng på 29 kamper, 5 poeng bak City, 2 poeng foran Chelsea (med 1 kamp mindre) og 4 poeng foran Arsenal som vant sin kamp mot Swansea lørdag. Her har Spurs en gylden mulighet til å ta innpå City, som har en luke på 5 poeng. Spurs vil ha 1 kamp mer spilt enn lagene rundt, så det blir viktig å ta 3 poeng.

Fulham på sin side ligger på 11. plass med 33 poeng, 9 poeng ned til Wigan som ligger på nedrykk. De har lite å spille for annet enn å sikre ny PL-kontrakt, men kommer neppe til å legge seg flate av den grunn.

Tottenham´s 5 siste i ligaen:

T - 2-3 Liverpool (b) S - 2-1 Arsenal (h) S - 3-2 West Ham (b) S - 2-1 Newcastle (h) S - 1-0 West Brom (b)

Fulham´s 5 siste i ligaen:

U - 2-2 Sunderland (b) S - 1-0 Stoke (h) U - 0-0 Norwich (b) T - 0-0 Man Utd (h) S - 3-1 West Ham (h)

Skader/suspensjoner: Gareth Bale er tilbake til denne etter å ha stått over nesten-fadesen mot Inter i midtuken, mens Aaron Lennon sannynligvis også er med fra start etter en trøblete hamstring. Sistnevnte spilte i overkant av en omgang (inkl ekstraomg.) mot Inter på torsdag. Clint Dempsey, Younes Kaboul og Sandro er definitivt ute, mens det spekuleres på diverse forum at Adebayor ikke har kommet seg helt etter 120 minutter mot Inter.

M. Diarra er definitivt ute for Fulham, ellers rapporteres det lite om skader fra Craven Cottage.

Sannsynlig lagoppstilling, Tottenham:

Lloris

Walker - Dawson - Vertonghen - BAE

Lennon - Parker - Dembele - Sigurdsson

Bale

Defoe/Adebayor

Walker kan gjerne benkes til denne kampen for min del, men det kommer neppe til å skje. Det han har vist i år er så langt unna nivået han hadde inne i fjor at man kan begynne å lure på om det bare var en "fluke" ifjor. Hvem som starter av Adebayor og Defoe er egentlig hipp som happ, da begge er like udugelige om dagen. Jeg er av de som mener Defoe bør foretrekkes pga avslutningsferdigheter, fart og "målfarlighet". Adebayor scoret riktignok målet som tok oss videre i Europa League, men jeg syns han har vært så elendig i år at jeg mangler ord. Resten av laget sier seg selv.

Prøver meg på Fulham også:

Schwarzer

Riether - Senderos - Hangeland - Riise

Duff - Sidwell - Karagounis - Dejagah

Ruiz - Berbatov

Prediction: 2-0

Jeg skal innrømme at jeg har sett lite av Fulham i år, men de kommer nok til å legge seg lavt, og vi kommer til å ha ballen mest. Nøkkelen blir, som vanlig nærsagt, at Bale og/eller Lennon har dagen da det virker som om de er de eneste som klarer å skape farligheter om dagen. Sigurdsson har vist meget gode tendenser den siste tiden, og kan også vise seg å bli en viktig brikke. Vi har dessverre to av ligaens dårligste spisser for øyeblikket, så jeg har liten tro på at de plutselig skal slå til i morgen.

Berbatov og Ruiz er gode nok til å skape trøbbel for oss, så det gjelder å være konsentrerte de gangene Fulham kommer på besøk. Parker og Dembele skal og bør ha kontroll på midten, og da kommer Fulham neppe til mange sjansene. Det blir viktig for moralen i laget å få en god opplevelse i denne kampen og det er uaktuelt med flere rullgardiner alá de vi så mot Liverpool forrige helg, eller den elendige moralen vi viste mot Inter på torsdag.

Ellers regner jeg med at Martin Jol får en varm mottakelse med applaus og sang, mens Berbatov blir møtt med pipekonsert, blir sur og vil hjem.

God kamp!:)

6
185 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror trådstarter treffer blink med laget han foreslår.

Her er ingenting annet enn seier akseptabelt. Ruiz/Berba kan vel sikkert lage litt problemer, men vil tro at laget er meget opptatte av å vise at syv baklengs på to kamper ikke er akseptabelt, og vil selge seg dyrt for å holde nullen.

Spent på hvor mye futt det er i Dembele i dag, 120 minutter på torsdag sitter nok i.

1

Blir også spennende å se om taktikken til Boas med å ikke rullere i stor grad holder idag.

Ser man nå et lag som begynner å bli slitent eller er det tilfeldigheter som har gjort at laget har gått på to tap på rad?

1
TommyLee32 Blir også spennende å se om taktikken til Boas med å ikke rullere i stor grad holder idag. Ser man nå et lag som begynner å bli slitent eller er det tilfeldigheter som har gjort at...

Ser man nå et lag som begynner å bli slitent eller er det tilfeldigheter som har gjort at laget har gått på to tap på rad?

Vil si de to tapene har kommet som resultater av hjerneblødninger. Først av spillerne mot Liverpool, så et meget lurvete laguttak og kampplan av AVB mot Inter. Der fulgte jo også spillerne opp med ultrasvake prestasjoner.

Kampen i dag bør være en grei anledning til å sette skapet på plass igjen. Vinner man ikke i dag, vil nok imidlertid "sprekk"-debatten slå inn over oss med full styrke.

1

Dette blir grei skurring. Bale er jo Tottenham og han stiller uthvilt og klar her.

3-0, Bale x3

1

At Adebayor og Lennon måtte spille så mye rett tilbake fra skade var ikke ideelt. POTL meldte etter kampen mot Inter at begge nå var tvilsomme til denne, så jeg blir ikke overrasket om de sitter på benken.

Lloris Walker-Dawson-Vertonghen-BAE Dembele-Livermore-Parker-Gylfi Bale Defoe

Blir ikke spesielt overrasket om dette blir laget, men da blir jeg uansett svært skuffet. Må få Dembele tilbake i midten, og både Hudd og Carroll er mye bedre valg enn Livermore. Defoe er ren tortur å se på, men Ade virket ganske sliten mot slutten av Inter-kampen. Han kan da umulig orke denne også?

Dempsey skulle rekke denne ble det sagt i forrige uke, kan være greit å la han spille mot slutten. Trenger noen deflection-mål igjen.

Forresten, herlig kamptråd. Strålende åpningsinnlegg!

1
Miwana Dette blir grei skurring. Bale er jo Tottenham og han stiller uthvilt og klar her. 3-0, Bale x3

Dette blir grei skurring. Bale er jo Tottenham og han stiller uthvilt og klar her.

Jepp. I tillegg til at det blir greit å få Bale tilbake i angrep, blir det også fint å få tilbake Bale i mål, slik at ikke enhver pasning over forsvaret blir er det samme som en målsjanse.

Godt skal det også bli å få Bale tilbake sammen med Vertonghen på stopperplass. Det er jo også en mulighet for at Vertonghen skyves ut på venstrebacken, og at Bale spiller stopper sammen med Bale. Bale fikk jo noen minutter mot Inter, men det er vel snart dags for at han får en hel kamp igjen.

Så er jo spørsmålet hvor skadefri Bale på høyrekanten er. Synes han virket noe halvveis mot Inter, men det gjorde forsåvidt alle.

Usikker på hvem jeg foretrekker helt på topp. Både Bale og Bale er jo egnet til å gi Spurs-supportere endel grå hår, men det faktum at Bale fikk 120 minutter på torsdag og så mildt sagt tung ut på slutten, gjør at jeg her tipper at det blir Bale som starter, siden han kun spilte rundt 65 minutter.

3
sinnor At Adebayor og Lennon måtte spille så mye rett tilbake fra skade var ikke ideelt. POTL meldte etter kampen mot Inter at begge nå var tvilsomme til denne, så jeg blir ikke overraske...

Blir ikke spesielt overrasket om dette blir laget, men da blir jeg uansett svært skuffet. Må få Dembele tilbake i midten, og både Hudd og Carroll er mye bedre valg enn Livermore

Helt enig. Livermore har absolutt ingenting å gjøre på banen her, blir forbannet hvis han starter. Ønsker også Dembele tilbake i midten, men hvis det ikke blir tilfellet vil jeg ha Carroll inn. Tror han har mye bra å bidra med i en slik kamp.

1

Flott kamptråd! Enig med laget minus en ting, Naughton inn for Walker. Kyle1 har godt av litt hvile nå og Kyle2 på sin egentlige side er ikke dårligere defensivt i hvert fall!

Hadde heller ikke gjort noe med en Hudd, Carroll eller Holtby sentralt på midtbanen. Hjemme burde det holde med 1 defensiv ballvinner der.

- COYS -

Leo

1

Hvis Lennon er ute, må man kjøre Holtby fra start og plassere Livermore på benken. Det er hjemme mot Fulham, Livermore har ingenting i en lagoppstilling å gjøre da.

1

Hvis Lennon er usikker ser jeg gjerne at Dembele blir flytta ut på høyresida igjen, det funka bra mot Liverpool. Holtby sentralt har jeg også tro på.

Vanligvis vil jeg velge Defoe såvidt foran Adebayor, men etter målet til sistnevnte mot Inter tror jeg det kan ha løsnet litt. Han er nok fortsatt elendig, men det er jo Defoe også, så det blir vel hipp som happ.

1

Ekstremt viktig med en tre-poenger for Tottenham her, men siden rakningen har begynt så tipper jeg uavgjort. Arsenal kniper følgelig innpå 2 poeng.

1

Lloris; Naughton, Caulker, Dawson, Vertonghen; Sigurdsson, Dembele, Parker, Assou-Ekotto; Adebayor, Bale.

Denne er jeg spent på hvordan skal settes opp..

1

And here are our subs today: Friedel, Walker, Carroll, Holtby, Livermore, Defoe, Dempsey.

1

Vertonghen sammen med Parker på midten, kanskje? Med Gylfi, Dembele og Bale i treeren foran der igjen? Vertonghen har offensive kvaliteter nok til å kunne dominere også på midten.

1

Håper de går ut i en 5-3-2'ish formasjon, med ade og Bale som de to på topp. Får litt serie A-vibber av det hele :)

1

Håper Lennons utelatelse betyr at han mangler noe tid, ikke at han virkelig har røsket i stykker baksiden av låret.

Mistenker at det blir en vanlig 4-2-3-1 med BAE på venstrekanten. Med Gylfis dødballer og Vertonghen, Dawson og Caulker i boksen, så bør det kunne bli mål på dødball. Måten Caulker myrdet Big Sams West Ham på offensive dødballer savner vel nesten sidestykke. Dessverre sto Jussi i veien.

1

Fulham team to face Spurs: Schwarzer; Riether, Senderos, Hangeland, Riise; Dejagah, Sidwell, Karagounis, Duff; Ruiz; Berbatov

Synd at Lennon ikke er med mot Riise...

1

Lignende innlegg

Laster...