Fotball - Premier League

TTID

***Chelsea FC - Tottenham Hotspur FC***

Chelsea FC - Tottenham Hotspur FC

Sted: Stamford Bridge

Kick-off: Onsdag 8. mai, 20.45 (norsk tid)

Dommer: Mike Dean

TV: TV2 PL HD1

Det er vel ikke nødvendig å si så mye om viktigheten rundt denne kampen, det er nok fansen i begge leirene sånn nogenlunde opplyst om. Chelsea tar imot Spurs i utsatt kamp på Stamford Bridge. Gjestene har ikke vunnet her siden 10. februar, 1990. Den gang stod Erik Thorstvedt i mål og Gary Lineker ble matchvinner i 89. spilleminutt (2-1).

Chelsea ligger på 3. plass med 68 poeng mens Spurs ligger to plasser bak med 65 poeng, 2 poeng bak Arsenal som har en kamp mer spilt. Med seier her, vil Chelsea mer eller mindre sikre 4. plassen, med mindre de går på kjempeskrell i de to siste kampene sine da de har langt bedre målforskjell enn Tottenham.

Uten seier her er Spurs nødt til å få hjelp av de som skal møte Chelsea og/eller Arsenal i de to siste serierundene, samtidig som de sannsynligvis må vinne sine to siste kamper (Stoke borte, Sunderland hjemme). Chelsea har igjen Villa borte og Everton hjemme, mens Arsenal har igjen Wigan hjemme og Newcastle borte.

Chelsea´s 5 siste i ligaen:

S - 1-0 Manchester United (b)

S - 2-0 Swansea (h)

U - 2-2 Liverpool (b)

S - 3-0 Fulham (b)

S - 2-1 Sunderland (h)

Tottenham´s 5 siste i ligaen:

S - 1-0 Southampton (h)

U - 2-2 Wigan (b)

S - 3-1 Manchester City (h)

U - 2-2 Everton (h)

S - 2-1 Swansea (b)

Skader/suspensjoner Spurs (kjenner ikke situasjonen i Chelsea):

Kaboul er vel neppe kampklar, mens Sandro er langtidsskadet. I tillegg er Parker og Dembele usikre etter å ha pådratt seg småskader. Lennon spilte sist mot Soton, og er nok med fra start i denne.

Det blir vanskelig å sette opp et lag før man vet om Dembele eller Parker blir klare, men jeg tror Tottenham stiller noe sånn som dette:

Lloris

Walker - Dawson - Vertonghen - BAE

Dembele - Parker

Lennon - Bale - Dempsey

Ade

Både Parker og Dembele kan fort være ute, og dermed skal vi få det særdeles vanskelig om så skjer. Nå er ikke Parker blandt mine favoritter, men jeg mener det er hevet over enhver tvil at vi trenger han i denne kampen. Jeg frykter resultatet om hverken Dembele eller Parker spiller.

Chelsea gjengen setter opp sitt lag.

Spurs må ha sterk medvind for å vinne denne kampen. Chelsea er store favoritter, og jeg tror de stikker av med seieren. Det begynner å bli lenge siden Tottenham har spilt bra fotball en hel kamp, og om man ikke har dagen så blir man fort straffet av et så sterkt lag som Chelsea. Men, så har Tottenham har Bale…..

Om ikke annet så er det fortsatt altfor spennende, og mye kan skje i innspurten av ligaen.

God kamp, og lykke til alle mann!

2
398 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-PTSFJA

Rafa usynliggjorde en prime Kaka i 2007, så regner med han greit tar seg av Bale her.

3-0 til Chelsea.

1

Spurs have not won a single game at Stamford Bridge for the past 23 years. The last time they won away at Chelsea was way back in 1990 when the visitors won 2-1

1

kjenner ikke situasjonen i Chelsea

Hazard er veldig tvilsom. Trente ikke i dag med laget. Utover det er Romeu definitivt ute og Mikel usikker.

1

Har ikke de største forventningene før denne kampen. Statistikken sier sitt, og Chelsea ser ut til å takle det tøffe kampprogrammet meget bra.

Men jeg håper vi klarer å unngå tap. Ett poeng kan vise seg å bli utrolig viktig. Da går vi forbi Arsenal om vi vinner de to siste og de går på en uavgjort. Det er jo lov å håpe.

1

Håper på:

Lloris Walker-Dawson-Vertonghen-BAE Holtby-Hudd-Dembele Lennon-Ade-Bale

Frykter:

Lloris Walker-Dawson-Vertonghen-Naughton Parker-Hudd Lennon-Bale-Dempsey Defoe

1
sinnor Jepp. I en slik rolle blir det til at Parker må gå fremover, og der bidrar han ikke med noe. Frustrerende spiller. Holtby viser positive tegn. Kan også evt. satse, og starte med Gy...

Jepp. I en slik rolle blir det til at Parker må gå fremover, og der bidrar han ikke med noe. Frustrerende spiller. Holtby viser positive tegn.

Her må jeg si jeg er fullstendig uenig. Hvis jeg får velge hvem av Holtby og Parker som skal starte denne, velger jeg Parker uten å tenke på det. Defensivt er det klasseforskjell fordel Parker, og det trengs her. Hvis Hudd og Holtby stiller på midten sammen kommer vi til å bli fullstendig løpt over uavhengig av hvem som blir tredjemann. De er særdeles tvilsomme i det defensive arbeidet begge to.

Og hva har egentlig Holtby vist offensivt som er så mye bedre enn Parker? For meg har Holtby vært en gedigen skuffelse så langt. Stillestående og treg synes jeg er en passende beskrivelse. Noen glimt innimellom, det skal han ha, men på langt nær nok til å fortjene plassen fremfor Parker i en slik kamp.

1
Miwana [sitat…] Her må jeg si jeg er fullstendig uenig. Hvis jeg får velge hvem av Holtby og Parker som skal starte denne, velger jeg Parker uten å tenke på det. Defensivt er det klassefo...

Og hva har egentlig Holtby vist offensivt som er så mye bedre enn Parker? For meg har Holtby vært en gedigen skuffelse så langt. Stillestående og treg synes jeg er en passende beskrivelse. Noen glimt innimellom, det skal han ha, men på langt nær nok til å fortjene plassen fremfor Parker i en slik kamp.

Langt mindre balltap, større pasningsregister og bedre overblikk.

Når det er sagt, så er dette en type kamp der Parker godt kan spille, men da gjerne sammen med Holtby og Dembele.

1
Kiedis [sitat…] Langt mindre balltap, større pasningsregister og bedre overblikk. Når det er sagt, så er dette en type kamp der Parker godt kan spille, men da gjerne sammen med Holtby og...

Langt mindre balltap, større pasningsregister og bedre overblikk.

Til en viss grad ja, men så utrolig mye bedre enn Parker på dette område synes jeg ikke han har vist seg å være foreløbig. Ihvertfall ikke nok til å starte en slik kamp på bekosting av Parker, hadde det vært hjemme mot Reading hadde det vært annerledes.

Ellers er en midtbane med Holtby, Parker og Dembele noe jeg kan støtte.

1

Det har sjelden vært noen veldig festfotball denne sesongen, men Spurs under AVB fremstår som et lag som aldri bukker under og resignerer. Og det har vel vært det mest imponerende med denne sesongen.

Så spørs det om kvaliteten holder denne gangen. Man må spille opp mot max, og håpe på at Lloris og Bale karer å vinne matchen. Videre må Vertonghen leve opp til hypen og ikke bli pisset på på enhver dødball.

Får vi straffespark denne kampen, skal jeg forøvrig ta kjønnsoperasjon.

1
sinnor Jepp. I en slik rolle blir det til at Parker må gå fremover, og der bidrar han ikke med noe. Frustrerende spiller. Holtby viser positive tegn. Kan også evt. satse, og starte med Gy...

Må si meg uenig. Vi blir fort voldtatt av midtbanen til Chelsea om vi ikke har med en som kan krige skikkelig på midten, og det er jo Parkers styrke. For meg virker det som om Holtby ikke helt har tatt tempoet i PL enda, og jeg frykter at det kommer til å gå altfor fort for han i denne kampen. Offensivt er det liten tvil om at Holtby er å foretrekke, men jeg tror vi må forsvare oss mer enn vi kommer til å angripe. Parker er faktisk en av de første jeg ville satt opp på midten mot Chelsea (det optimale hadde selvsagt vært Sandro).

Eventuelt kunne man stilt en treer på midten slik:

Parker

THudd/Holtby Dembele

og begrenset Parkers bevegelse til litt over midten og kun gitt han defensive oppgaver. Jeg ville isåfall foretrukket THudd pga pasningsferdigheter og ro.

Som sagt, om hverken Parker eller Dembele blir klar til denne tror jeg vi er FUBAR

1

Jeg er ganske trygg på Chelsea lagoppstiling, med 2 valg riktignok

Cech Azpilicueta Ivanovic Terry (Cahill) Cole Ramires Luiz (skal ta seg av Bale) Oscar Mata Hazard Torres (Ba)

For en glimrende jobb Benitez og trenerteamet har gjort med spillerne som har beholdt form og spilleglede til tross for et umennskelig antall kamper. Idiotene på SB som sang jose Mourinho under forrige kamp blir vel tause når JM har sagt at han tar ett år til i RM. Faen for en motbydelig gjeng.

2
Abelsborg Jeg er ganske trygg på Chelsea lagoppstiling, med 2 valg riktignok Cech Azpilicueta Ivanovic Terry (Cahill) Cole Ramires Luiz (skal ta seg av Bale) Oscar Mata Hazard Torres (Ba) Fo...

JM har sagt at han tar ett år til i RM

Det er 100 % utenkelig at Jose Mourinho er i Real Madrid neste sesong. At han selv sier at han planlegger ut fra at han blir værende, forandrer ikke på dét. Han har mistet garderoben og er i åpen krig med en rekke spillere, deriblant lagets desidert største ikon.

Man kan sikkert diskutere om Mourinho havner i Chelsea eller ei, men i Real Madrid blir han aldri i verden værende. Da må halve stallen selges, det er etterhvert Mourinho eller spillerne i Madrid nå.

1

Lignende innlegg

Laster...