Fotball - Premier League

A_Hleb

Sky Sports-børsen

Er det noen i det hele tatt som tar denne seriøst? Sjekk forskjellen på karakterer her.

United - Palace: http://www1.skysports.com/football/live/match/287320/ratings

S'Land - Arsenal: http://www1.skysports.com/football/live/match/287323/ratings

Hvordan er det mulig at et såpass seriøst mediehus driver med så useriøse børset?

Özils kamp beskrives som en "fantastisk debut", og han får 6. Dette er samme karakter som Valencia får, som i følge Sky "ikke imponerte".

Rart ikke Sky har tatt tak i dette. Børsen deres har vært katastrofal i mange år.

1
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Helt håpløst. United spilte en skikkelig drittkamp, mens Arsenal kanskje spilte årets beste omgang. Begge to vinner med to mål. Helt utrolig at United kan få så mye bedre stats. Hvordan kan Ramsey få 6 når rooney får 8. Klasseforskjell mellom de to idag favør Ramsey.

2

Nei, Sky Sports-børsen er ufattelig dårlig, en tendens som går igjen er at britene overvurderes. Sånn som f.eks mot Manutd nå nylig så fikk G. Johnson en 8'er og ble banens beste, mens Agger og Skrtel kun fikk en 6'er hver. Bommet i tillegg totalt på kanskje banens beste, Henderson. Motbeviser på en måte påstanden over, men de overser ofte de som gjør den 'usynlige' jobben.

Jeg husker også etter kampen borte mot Southampton forrige sesong hvor vi var grisedårlige og tapte 3-1. Skrtel var grisedårlig og begikk flere personlige feil. Han ble utrolig nok kåret til Liverpools beste av børsen, helt ufattelig faktisk. Siden den gang har børsen mistet all troverdighet.

1

Det er vel ikke verre enn at det har vært en at det har skjedd en feil her.

Det er jo lett å se at det de skriver om spillerne ikke samsvarer med karakteren som blir gitt.

Øzil ble skrytt opp i skyene av alt av Sky Sports personell, også i kommentaren i børsen, så at de gir han en sekser må nesten være en feil.

Det er greit nok at man mener Sky Sport lager dårlige børsen men å bruke denne opplagte feilen viser ikke akkurat tro på egne argumenter i saken.

1
suqmadic Hvem gidder i det hele tatt å lese Sky Sports-børsen?

Nei hvem gidder å høre på eksperters mening. Vi vet da mye bedre selv!

Hvis man tar utgangspunkt i det de vanligvis gir for gitte prestasjoner er det ganske tydelig at alle spillerne ligger to karakterer lavere enn det som skulle vært gitt.

Late game subs, 5-10min før full tid, får som regel 5 om de ikke gjør noe spektakulært. Siden de alle har fått 3 så støtter det teorien om at hele børsen ligger to poeng bak.

1

såpass seriøst mediehus

Hehe.

Sky har blitt rikt premiert for å hype sitt eget produkt såpass at det vel har bikket linjen fra tendensiøst til rett ut uærlig, det er urealistisk at de skal omgås virkeligheten mer sobert når dette er linjen i hele fotballdekningen deres.

1

Lignende innlegg

Laster...